רומא 06/07 :: מסיימים במקום שני ועם גביע ביד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ASROMA, ‏17/7/06.

1. Joel Gion Member

לא דיברתי על "מועמד צ'אנל 4", יש מליונים כאלו. הדוגמאות שהבאתי הן יותר מסתם שמועות. לדוידס כבר היה סיכום עם רומא אבל מוג'י וליפי סרבו לשחרר אותו לאולימפיקו. אותו סיפור עם זלטאן, שרק חילוקי דיעות עם איאקס לגבי סכום ההעברה מנעו את המעבר שלו לקבוצה.
    הנקודה הייתה להראות את ההבדלים בשאיפות בין רומא של קאפלו לזאת של ספאלטי. ושוב, הטענה של המצב הכלכלי לא נכונה כי גם אז המצב הכלכלי בקבוצה היה צולע. זאת צריכה להיות השנה של רומא, אני לא בטוח שלקבוצה יהיה עוד צ'אנס כזה לזכות בתארים בשנים הבאות. וכל הכבוד שיש לקבוצה את מחלקת הנוער הכי מפוארת באירופה, אתם מוצאים שם מישהו שיתן 20-25 גולים לענה כמו באטיגול ב2001? או אפילו 14 כמו קסאנו ב2004? טוטי לבד פשוט לא מספיק, על מונטלה אי אפשר לסמוך ו-ווצ'יניץ' הוא ממש לא הפתרון.

2. Roy13 Member

בסה"כ מה שאתה מנסה להגיד זה שמסופרסטאר אחד אי אפשר לבנות קבוצה שלמה.
    וזה הורס את כל היופי שבמשחק אין התמסרויות ושיתוף פעולה ושמנסים לשתף פעולה אז זה פשוט נהרס.

3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני דווקא חושב שווצ'יניץ' יכול להצליח בגדול.הוא שחקן מוכח ועדיין צעיר שיכול להתפתח במיוחד ברומא.
    לגבי השאיפות של ספאלטי , רואים שהוא מבואס מהמצב במיוחד בראיון שנתן אתמול, אי אפשר להאשים אותו בהחלטות של משפחת סנסי.

4. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מאוד מקווה,ווצ'יניץ הוא הימור.
    ליפני שנתיים הוא הפציץ עם 19 שערים (תקנו אותי אם אני טועה..),ובעונה האחרונה הוא היה חלש מאוד
    הוא יכול מצד אחד ליפרוח להיתפתח לחלוץ גדול,ומצב שני ליפול באותה צורה.
    במצב של רומא היום היא לא יכולה להרשות לעצמה ללכת על הימור,היא חייבת מנייה בטוחה,אבל ביגלל שיש בעיות כלכליות אין בריריה.
    אני מאוד מקוווה שוא יצליח.

5. ASROMA Member

אף אחד לא אמר פה כלום על ההגרלה :
    הגרלה יותר מסבירה לרומא אני חושב , יש בתים קלים יותר יש בתים קשים יותר.
    בסך הכל ולנסיה זו קבוצה שברמתה עולה על רומא אבל אין פערים גדולים כל כך בין הקבוצות , מול שחטיור ואולימפיאקוס לא אמורות להיות צרות באולימפיקו אבל בחוץ זה יהיה סיפור שונה לגמרי.
    טוב שאנחנו מתחילים מול שחטיור , הקבוצה החלשה בבית למרות שאין קבוצות חלשות בצ'מפיונס ליג במשחק ביתי לאחר החזרה לצ'מפיונס נצחון הוא הכרחי.
    בפעם האחרונה ששיחקנו בצ'מפיונס ליג זה נראה רע מאוד , בפתיחה גם נגד קבוצה אוקראינית רומא נראיתה רע מאוד נקווה שהפעם האווירה במועדון שונה לגמרי וכך גם זה נראה.

6. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

בהחלט אפשרי לעבור את הבית הזה.
    אבל קל,זה לא הולך להיות.
    שחטיור ואולימפיאקוס לא קבוצות של פראיירים.
    רק להזכיר שבשחטיור משחק מאטוזאלם,עד ליפני שנתיים כשיחק בברשיה הוא היה אחד השחקנים המבוקשים באיטליה.
    ובאולימפיאקוס,משחק ריבאלדו.
    על וולנסיה אני לא מדבר,כי היא קבוצה יותר טובה מרומא,אבל בבית אפשר להפתיע אותם.
    בעונת 2002-03 הפסדנו להם בבית 2-0 וניצחנו בחוץ 3-0 אני חושב משערים של אמרסון,טוטי צמד (אחד מהם היה שער גדול שהוא בעט,והכדור פגע בדשא ועלה למלעה ישר ליחבור של קאניזארס).

7. צ'וצ'ו קמביאסו Member

רומא היא תמיד קבוצה מוכשרת לא פחות מהצפוניות הגדולות, רק מה שחסר לה זה מסורת ותארים באירופה, לכן היא נכשלת שם בניגוד לגדולות האחרות.

אבל טוטי יצטרך הפעם לשבור את הנאחס ולעבור את שלב הבתים, שהם לא היו בשמינית הגמר איזה 5 שנים, הם יצטרכו הפעם להגיע לשלב שמינית הגמר.

8. GUTE Member

לדעתי רומא בשנים האחרונות היא הרבה פחות טובה משלושת הצפוניות הגדולות. אומנם יש לה כמה כישרונות ושחקנים ברמה עולמית אבל לקבוצה אין שום עומק. ברגע שאחד מהשחקנים הבולטים נפצע , אין לו שום כיסוי. דוגמא לעניין זו העובדה שבעונה שעברה מנסיני נאלץ לשחק בתור חלוץ בגלל פציעות.
    אינטר ומילאן לעולם לא ירשו למצב כזה לקרות. אם רומא רוצה לחזור לגדולתה היא חייבת להעמיק את הסגל שלה בצורה משמעותית, כמובן שזה פונקציה של כסף, דבר בעייתי קצת כרגע.

9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אשד , ווצ'יניץ' הוא חלוץ מוכח בסריה א' , זה שהוא צעיר לדעתי יכול להיות יתרון אבל בעונה שעברה הוא כבש 9 שערים אחריי שהיה פצוע כמעט חצי עונה, עונה לפני זה הוא כבש 19 ואני בטוח שאם היו קוראים לו רונאלדו עם אותו מאזן כיבושים היו אומרים פה שהוא תותח.

שי , הבית שקיבלנו לא קל בכלל. ולנסיה חזקה מאוד ופייבוריטית לעלות מהמקום הראשון למרות שמכל הקבוצות בדרג א' היא הכי חלשה והכי מתאימה לנו.אולימיאקוס יכולה לתת משחק טוב ולעשות צרות אך גם להתמוטט כנראה תסיים אחרונה, בכל מקרה יש להם יותר נסיון מאיתנו בצ'מפיונס.שחטור מזכירה לי את 2004-2005 הנוראית עם התחלה מול קבוצה אוקראינית.נולדתי בדונייצק ואני יודע כמה האוהדים שם פאנטים וימלאו אצטדיון קפוא שמאוד קשה לשחק בו גם לריאל וברסה, באולימפיקו זה דווקא יכול להיות לא קשה. אז בעיקרון אין מה להתבכיין ואין תירוצים, חייבים לעבור את הבתים.

גוטה , רומא באמת נחלשה בשנתיים האחרונות בגלל פער כלכלי מול 3 הגדולות ועדיין עם מאמן מצויין וסגל טגל טוב עם כמה חוסרים אפשר להתמודד מול אינטר ומילאן. תרשה לי גם לתקן אותך , מנסיני לא שיחק בעונה שעברה כחלוץ אפילו לא משחק אחד אלה טדאי.

10. אלי מתחן Member

השאלה היא לאיזה קבוצה יש מגוון שחקנים צעירים ברמה של אקווילני, דה רוסי ואוקקה?

11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל הסגל מבוסס על שחקנים צעירים. קורצ'י השוער המבטיח של נבחרת הצעירה , קיבו ומקסה גם צעירים יחסים, אלאנדרו רוזי שהרשים בעונה שעברה באגם ימין, דנאיל דה רוסי כמובן שהולך להיות הקפטן הבא אחריי טוטי.לגבי פאטי לא יודע כמה הוא טוב ואוקקה עם נתונים מרשימים מאוד רק בן 17.

רשמית, אדגר אלברז הושאל למסינה לעונה אחת תמורת 300 אלף יורו. עסקה הכי טובה של רומא העונה נראה לי.גם לא צריכים אותו בסגל,גם הוא יכול לקבל הרכב בסריה א' ולהתפתח והמחיר שלו יעלה וגם הכסף מההשאלה יכול לעזור.והכי חשוב שזה מראה על הגעה אפשרית של אספוזיטו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/8/06
  12. As Roma Member

שלום לכולם, שמי חיים שימשילשווילי, אני חדש פה בפורום(די חדש...)חברינו היקר RIPPA הביא אותי אל הפורום.

אני אוהד רומא מושבע מת עליהם ייאאא רומא אני אוהב אותך!!!

אני מקווה שתהיה לנו הצלחה בליגה, בליגת האלופות.
    יש לנו סגל די טוב, עונה שעברה אל תשכחו את השיא שיש לנו מעונה שעברה ניצחונות ברצף.
    דה רוסי, מאנצ'יני, טוטי!, פרוטה, מונטלה, קורצ'י אני מקווה שישתתף הרבה השנה, קופרה, אקואילני, ועוד המון תותחים.

זה הרכב די חזק, מאוחד, שעונה שעברה הלך לו די טוב.
    לדעתי הבעיה הכי בולטת של רומא היא העניין שלאינטר, יובנטוס, פיורנטינה, עונה שעברה ולפני שתי עונות, המון תיקויים, קצת הפסדים.
    רומא צריכים להיאבק על כל נקודה. לא לתת 3 נקודות סתם לקבוצות, זה המפתח. שאר המשחקים יהיו לנו ניצחונות אני מקווה, וצריכים להיות חזקים, ובאמת להיות כמו עונה שעברה בתקופה הטובה, מהפכים, ומה לא.

אז שיהיה בהצלחה, ואני מקווה להינות פה, יחד עם ניצחונות של רומא.
    בהצלחה גם בליגת האלופות. לזה יש עוד זמן.

13. GUTE Member

ברוך הבא חיים :aaa031: http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wlcm.Xxx

14. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

חיים ברוך הבא לפורום.
    ספר על עצמך , מה הביא אותך לאהוד את הקבוצה? מי השחקן הכי אהוב וכו' .

15. As Roma Member

מה אני אספר על עצמי חח.. טוב, אני מנגן על גיטרה, אורגן, אני שר(זמר) אוהב מת שרוף על רומא, על כדורגל ועל ספורט בכלל...

מה שהביא אותי לאהוד את הקבוצה אני לא יודע ממש
    אבל מה שכן אני אוהב את הקבוצה מהתקופה של אלדאיר...

מה עוד תרצו שאני אספר על עצמי אין לי בעיה.
    השחקן האהוב שלי אין ממש , את כולם ברומא אני אוהד, אבל כשטוטי חזר מהפציעה כמעט בכיתי מרגש
    וגם במשחק נגד לאציו שינצחנו 2-0 שהוא הניף תדגל שכולם נתו לו כאפות זה היה מדהים.