רומא 06/07 :: מסיימים במקום שני ועם גביע ביד

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by ASROMA, Jul 17, 2006.

1. Joel Gion Member

מה ההתלהבות מווצ'יניץ' לא הבנתי.
    רומא צריכה חלוץ גדול בשביל להפוך למועמדת רצינית לאליפות. חבל לי בשבילה על זה שהיא פספסה את קרספו, הוא היה משדרג אותה בכמה רמות.

2. אלי מתחן Member

לווצ'יניץ' יש פוטנציאל להפוך לאחד.

3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

רומא לא קונה כוכבים , היא עושה אותם וחלוץ צעיר וכבר מוכח בסריה א' עם 19 שערים בעונה הראשונה ועוד 9 בחצי עונה שניה(בחצי הראשון הוא היה פצוע) יתאים לנו מאוד.

4. Joel Gion Member

כן, עוד שנתיים/שלוש. אז יובה כבר תחזור, פיורנטינה תמשיך להתחזק ושתי המילאנזיות תמיד בשטח.
    המצב בליגה בעונה הקרובה הוא הזדמנות אדירה לרומא לעשות משהו רציני סוף סוף, בלי חלוץ קראק זה לא יקרה. ואל תשכחו גם שטוטי כבר בן 30 עוד חודשיים, כך שהשנה צריכה להיות ה-שנה של הג'יאלורוסי.

ברור, באטיסטוטה הגיע אלמוני מארגנטינה.

Last edited by a moderator: Aug 24, 2006
  5. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

רומא הוכיחה בעבר שהיא יכולה להתמודד עם הגדולות שווה בשווה ואין צורך בעונשים של קבוצות אחרות כדי להצליח.יש לנו מאמן מצויין שיכול להוביל את הקבוצה לתארים ואם בשביל הרכבת הפאזל שלו הוא צריך את ווצ'יניץ' ואספוסיטו אז אני מאמין שאלה השחקנים הנכונים כדי להתמודד על תארים.

6. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מדבר איתך על מגמה של הקבוצה..זאת לא צ'לסי שתשפוך כסף על כל דבר שזז וגם לא אינטר שתוציא 20 מליון יורו על שחקן אחד.
    הדוגמא שציינת היא מלפני 6 שנים כשהמצב הכלכלי איפשר רכישות כאלה, היום זה בלתי אפשרי,אחרת נגמור כמו פיורנטינה בעבר או לאציו ופארמה.

7. uri מנהלים

מסכים עם כל מילה. ווצ'יניץ' שחקן טוב ובהחלט יכול להיות שהוא יצליח ברומא, אבל זה עדיין יהיה הימור, רומא בהחלט חייבת לנצל את מצב הזה בליגה שלא יחזור לעולם (אני מקווה). ובכדי להיות גורם משמעותי אסור לה להמר על שחקן כמו ווצ'יניץ', אלא ללכת על אחד שהכי קרוב למניה בטוחה. לא סתם הבאת את באטיסטוטה, הוא היה גורם כל כך חשוב באליפות האחרונה, חלוץ ברמה עולמית יכול להיות חשוב להשיגים של רומא כמו שבאטיסטוטה היה אז.

8. GUTE Member

באטיסטוטה היה אולי הכוכב היחיד שרומא קנתה בשנים האחרונות וגם זה בגלל פאביו קאפלו. קאפלו הוא מאמן שבונה כבר על תוצאות מידיות אז הוא מביא ישר כוכבים. בדיוק כמו שהוא עשה ביובנטוס וכמו שהוא עושה בריאל מדריד.

9. Joel Gion Member

גם לפני 3 שנים המצב הכלכלי ברומא לא היה משהו, ובכל זאת קיבו הגיע תמורת כמעט 15 מליון יורו. גם זלטאן היה קרוב מאוד לסיכום (וזה בלי להזכיר את ה30 מליון ששולמו על קסאנו, למרות שזה היה באמת בעידן אחר בכלכלה האיטלקית), זאת אומרת שכשקאפלו ביקש והתעקש - באלדיני וסנסי עשו.
    עם ספאלטי זה שונה משום מה, רק מלראות את השמות שקושרו למועדון הקיץ אפשר ללמוד על השאיפות שלו. כל מיני איטלקים בינוניים וזרים סוג ב'. קאפלו נלחם בזמנו על דוידס, ספאלטי על דיארה.
    אני לא מאמין שהמצב הכלכלי בקבוצה שונה עד כדי כך, והטענה שלך בכלל לא רלוונטית לדוגמא שנתתי, קרספו הגיע לאינטר כמושאל.

10. אלי מתחן Member

אין כמעט לאף קבוצה שחקנים צעירים ברמה שיש לרומא.

11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו שאמרת , זה היה בעידן אחר למרות שעל קניית קסאנו ,שנחשבת לטעות הכי גדולה בהסטוריה של המועדון, הקבוצה משלמת עד היום.
    קאפלו קיבל כל מה שביקש כי הייתה אפשרות כלכלית , היום אין.
    זה לא אומר שספאלטי פחות שאפתן.הוא התראיין היום והוא מודע לעובדה שמילאן ואינטר יותר חזקות והיה רוצה לראות עוד 2 שחקנים שישלימו את הסגל אבל הוא מבין את הקושי של ההנהלה.
    עכשיו תגיד לי מה זה הדוגמאות המצחיקות האלה?
    קאפלו נלחם על דווידס, ולא השיג אותו.
    ספאלטי סיכם עם דיארה והעדיף את פיזארו שחתם.
    את זלאטן רצה בכלל פראנדלי וירד מזה בכלל המחיר שלו.
    הקיץ כל השחקנים של יובה כולל טרזגה,בופון וזמברוטה ,קרספו וואן ניסטלרוי היו "מועמדים" לקבוצה.אם אלה שחקנים סוג ב' אז מי לדעתך סוג א'? עזוב שזה המצאות של התקשורת שכנראה בגללם נראה לך שהמצב הכלכלי טוב אבל זה משקף בדיוק את ההפך ממה שאמרת.

12. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

הם היו מועמדי תקשורת ולא יותר,כלומר הצהרות הסוכנים כדי להגביר את התחרות או סתם המצאה של התקשורת.

Last edited: Aug 24, 2006
  13. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוליי בחלק מהמקרים הייתה התעניינות אבל לא יותר וזה שלא הייתה אפילו הצעה רשמית אחת רק מוכיח שזה לא היה רציני.

פיליפ מקסה אחד הבלמים הכי טובים בעונה שעברה בסריה א' ונבחר לשחקן המצטיין של רומא על ידי האוהדים לא זומן לסגל הנבחרת גם אחריי המונדיאל.לדעתכם זה מוצדק?

14. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

עד כמה שאני יודע הוא זומן ל-2 משחקים הקרובים של צרפת..

15. ASROMA Member

אני מצדיק את חלק מהטענות של החבר'ה פה , בלי חלוץ קראק ברמה רצינית לרומא יהיה קשה להתמודד ברמות הגבוהות ביותר.
    אבל מצד שני צריך להבין שלרומא אין היכולת הכלכלית להתמודד עם מילאן ואינטר ובכלל אופיו של המועדון הוא להביא שחקנים צעירים בהרבה כסף , שבעתיד יהפכו לעתיד המועדון ואולי אחר כך יהיה אפשר לעשות עליהם כמה גרושים.
    רומא לא תקנה כוכבים בגיל 29-30 בהרבה כסף כי אין לה את הלוקסוס הזה.
    בכל זאת צריך להזכיר שלרומא יש את אחת ממחלקות הנוער הטובות בעולם , כל הליגה משופעת בשחקנים יוצאי רומא שההנהלה ויתרה על חלקם בטפשות...
    לצורך העניין מרקו אמליה השוער מספר 2 באיטליה היום הוא שחקן נוער של רומא , ויש עוד הרבה דוגמאות.