אתה לא חושב שאם זה לא היה ככה לא היו מחפשים לו מחליף כל הזמן? מה שאמרתי על המעורבות שלו זה בדיוק מה שספאלטי אמר עליו בסוף העונה. אני יחפש את הראיון הזה. וזה דיי מעצבן שאנשים פה ניזונים יותר מתקשורת מאשר המשחק עצמו.. ביאנקונרי למשל , למה אתה חושב שמה שאמרתי זה "שטויות" ? הרי לא הגיוני שראיתי מספיק משחקים של קבוצה יריבה לקבוצה שאתה אוהד נכון? אתה מושפע משמועות ותקשורת. אין ויכוח אם טאדיי שחקן טוב או לא , הוא פשוט לא מספיק טוב כדי לפתוח בהרכב וזאת הסיבה שמחפשים קיצוני שמאלי\ימני.
לא ראיתי את אותו מספר משחקים אבל בהחלט ראיתי שהוא היה מעורב.ולכן זה שטויות אתה לא יכול להגיד שהוא לא היה מעורב אם הוא בישל 8 שערים והבקיע 9.יכול להיות שלספאלטי יש תוכניות אחרות או שהוא רוצה קיצוני ברמה יותר גבוהה ואספוזיטו עדיף על טאדיי לדעתי.אבל זה עדיין לא אומר שטאדיי לא היה מעורב.
כמובן שעם סטטיסטיקה כזאת אי אפשר להגיד שהוא לא הצליח. הכוונה שלי הייתה שהוא לא מעורב מספיק יחסית לטוטי פרוטה ומנסיני ועשה יותר מהם עבודה הגנתיתוזכותו של המאמן לרצות שחקן שלדעתו יתאים לו יותר. בקיצור , אספוסיטו תפור על רומא. קסאטי פיזארו ואספוסיטו אלה שחקנים אלה השחקנים שרומא הייתה מעוניינת בהם שנה שעברה ולא הצליחה להחתים אותם בגלל הבאן שחטפו מאופא.קסאטי ופיזארו כבר כאן, מקווה שגם השלישי יצטרף.
אני לא קורא מחשבות ולכן קשה לי לומר לך מה מתכנן ספאלטי, אבל אם נזכור שהתקופה הטובה ביותר של רומא בעונה שעברה היתה כאשר הם נאלצו לשחק ללא חלוץ או יותר נכון טוטי נאלץ לבצע את התפקיד, לא הייתי שולל לגמרי את האפשרות הבאה: ----דה רוסי---פרוטה---- טדאי----פיזארו----מאנסיני ---------טוטי-----------
לדעתי כדאי לספאלטי לשים את פרוטה בעמדה יותר התקפית. הוא היה מאוד יעיל בעונה שעברה כאשר טוטי היה פצוע. אולי להחליף עמדה עם דוד פיזארו.
צודק וזה מה שספאלטי מתכנן לו גם. פרוטה איכזב כששיחק בעמדה אחורית עם דה רוסי. טוטי יחזור לעמדה הטבעית שלו מאחורי החלוץ ופרוטה ישחק כנראה בצד שמאל במקום טאדיי ויהיה גם המחליף הישיר של טוטי.
חדשות טובות: פומפי רוצה את מידו,ומוכנה לשלם עליו 5 מיליון יורו ! הארי רדנאפ,שמחשפ חלוץ בנרות,מיתכוון להגיש הצעה לרומא על החלוץ המיצרי הבין לאומי. השח'קן עצמו רוצה להישאר ברומא,אבל במיקרה שתגיע הצעה מפתה,הוא עשוי לעזוב.
עיסקה מצויינת לרומא. לדעתי מידו לא שווה 5 מיליון יורו אבל מה אכפת לסשה גאידמק לפזר קצת. רומא צריכה לגרד קצת כסף ולהביא את ווצ'יני'ץ.
גם סמי קופור דרך החוצה,ויש לו מיספר הצעות מאנגליה.. אם רומא תימכור אותו,ואת מידו יהיה לה מספיק כסף להביא את ווצ'יניץ'.
קופור מרוויח 2.8 מליון יורו בעונה! , המכירה שלו הכרחית למצב הכלכלי והבאת שחקן יותר חשוב כמו אספוסיטו\ווצ'יניץ' , מה גם ספאלטי לא רואה בו חלק בתוכניות שלו לעונה הבאה. הבעיה היחידה שתיווצר מהמכירה היא שיחסר לנו שחקן הגנה מחליף אבל גם בזה אפשר לטפל בינואר.