רוג'ר ווטרס מעתיק את ההופעה לנווה שלום

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י ראול, ‏17/4/06.

1. SeRgInHo Member

אתה אומר את זה בלי שום בושה? תשמע את זה.

2. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

טוב נו זו הייתה אחלה הופעה, גילמור, כולם בלה בלה.. בקרוב על די וי די אגב (איך הם מעיזים לשיר עם מילים שרוג'ר וואטרס כתב? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx .. בית המשפט פסק לא טוב)

3. George Best Member

אם הייתי יכול לבחור לאיזה הופעה ללכת, של גילמור או של ווטרס, הייתי אומר בלי לחשוב גילמור.

4. SeRgInHo Member

comfortably numb אגב זה שיר שכל כולו דייוייד גילמור.

אני כנראה אקנה את הדידידי של PULSE

נערך לאחרונה ב: ‏23/6/06
  5. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי הרגע המוזיקלי הגדול ביותר בהסטוריה האנושית. מדהים זה בלשון המעטה....

6. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה מכיר אותי, יודע שפינק פלויד הם לא הפייבוריטים שלי, ועדיין - ענק.

7. Riki Member

אני יתחיל בקיטורים - למה ? למהההה ?! למההההה לכל הרוחות בנווה פאקינג שלום ?!
    תסלחו לי כל הצוהלים אבל האירגון היה זוועה. שעה וחצי למצוא את הרכב ? למה אין שילוט או סדרן שיכוון לפי אזורים ?
    זורקים לך שזה במתחם א', אבל פאקינג מתחם א' מתפרס על עשרות דונם.
    להופעה בסדר גודל שכזה האירגון היה איום. אני לא מתלוננת על הפקקים, זה היה צפוי. אבל האירגון בחנייה היה מרתיח.

בקיצר אני לא חושבת שאני יצליח לבטא את הרגשות שלי לגבי אתמול בצורה ראויה, כי אני עדיין מוצפת בהתרגשות שהיממה אותי אתמול.
    פשוט יום כביר, זכיתי לראות את אחת ההופעות הטובות של אחד מהיוצרים הגדולים בתעשיית המוזיקה לדורותיה.
    חלום זה לא מילה מספיק גדולה שתתאר את מה שהגשמתי אתמול. לא יאומן איך הוא הרביץ הופעה כל כך מחשמלת, הוא לא הפסיק לזוז !!!
    יצאתי באיחור מהבית (אבא התעכב בעבודה) הגענו לשם ולא מצאתי אף אחד מהחברים שלי, אבל התנחלנו אני ואבא באחלה מיקום ושתיי דקות אחרי זה התחיל השואו האדיר.
    באיזה היסטריה הייתי שאני באיחור ומפספסת ואפילו התעצבנתי בפקקים (שלוש שעות) אבל מרגע שהוא התחיל, הכול השתתק ושום דבר לא שינה יותר, רק להתענג על ההופעה המדהימה הזאת.
    יצאנו משם כולנו מבסוטים, חוץ מהקטע שהייתי על סף דמעות כשמצאתי לבסוף תרכב אחרי שעה וחצי, אבל בקטנה...
    והגעתי הביתה בחמש. לא הצלחתי לישון והלכתי לעבודה בתשע, כשאני מזמזמת את מיטב שירי ההופעה.
    פשוט חוויה ענקית ורגע שלא ישכח.
    תודה לך רוג'ר, רק פעם הבאה.... במקום נורמאלי... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

8. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

נראה לי שאת כל הקיטורים ריכזתי בסיקור הארוך שלי.
    הגעתם מאוחר ריקי? איפה ישבתם?

9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

ריקי, שלא תעיזי לומר לרוג'ר וואטרס את המילה "נורמלי", אין דבר כזה אצל גאונים! הוא יחודי והמקום יחודי והיה בן זונה!!! בכל מקום שבו היו נכנסים 60 אלף היה כזה בארדק, כי אף מקום לא בנוי להוציא ולהכניס 60 אלף איש. אם זה היה קורה בת"א (ביום חמישי שאנשים יוצאים בו, יחד עם המקומיים והתנועה הרגילה, היה גיהנום).

10. Riki Member

הגענו מאוחר יחסית אבל ההופעה התעכבה ושתי דקות אחרי שהגעתי זה רק התחיל, ככה שלא פיספסתי כלום ברוך השם.
    חוץ מברוזה ומשינה כמובן.
    וישבתי באחלה מיקום האמת, איפה שהיה המנוף עם הרמקולים, אז מתחתיו ממש... כל הסראונד היה מעליי ככה שזה היה חוויה כבירה.
    חברים שלי התנחלו ממש ליד הבמה ככה שלא היה מצב שהייתי יכולה להגיע לשם גם...

11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

המילים של רוג'ר (של כל החומה), איך הוא אמור להרגיש עם זה שהוא שר ומנגן מה שוואטרס כתב?

12. Riki Member

סלע, ברור שהכול היה יחודי ומרגש ואפילו עד עזה הייתי רצה אחריו, אבל הענין שאתה משלם סכום לא מבוטל, נוסע חמש שעות ואפילו ארגון חניה אין כמו שצריך ?
    זה הבאסה, אבל כמו שאמרתי... בקטנה.
    ולא יודעת מה איתך דוייטשי, אבל פה ליידי יש מושב עם שטח עצום ,גם סידור חנייה וגם תנאיי הגעה נוחים. לא קשה למצוא עם מחפשים טוב.

13. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אגב גם כל הלחן המוזיקלי רוג'ר כתב (בקיצור הוא האכיל את כולם בכפית מתי לנגן מה ואיך, וברגע שהוא אמר לגילמור להכנס בסולו גיטרה, הוא נכנס), אומנם כולם מנגנים ממש יפה, אבל בכל זאת, רוג'ר!

14. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

גם בנגב יש. המטרה היא שיהיה מאוזן בין תושבי הצפון והדרום, ואכן כך היה. ואפרופו דויטשי, אני אלך לעוד כאלו אם יהיו במקומות מסודרים בדויטשלאנד :aaa021:

15. SeRgInHo Member

בלי השיר הזה החומה לא הייתה אותו הדבר.
    ומה זה השטויות האלה? הם עבדו ביחד בלהקה, לגילמור יש את אותה זכות לנגן את כל השירים האלה בדיוק כמו לווטרס!
    כאילו ווטרס לבד היה יוצר את כל היצירות האלה בלי גילמור. הם השלימו אחד את השני, ועכשיו כשהם לחוד זה ממש לא אותו הדבר.

ובכלל בניגוד לווטרס, גילמור בהופעות שלו מעדיף להתמקד בחומר שלו, הוא משלב רק 3-4 שירים של פינק פלויד, לא יותר. ולמרות זאת הרבה מאד אנשים באים להופעות שלו.