רוביניו-מילד פלא לאכזבה טוטאלית?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Pipe, ‏18/2/07.

1. Raulito Madridista

רוביניו התחיל תהליך טוב אני מקווה והוא אמור לפתוח בהרכב שלנו נגד נאסטיק בבית. אני לא יודע מה היה קורה אילו רוביניו היה פותח במשחק נגד באיירן וגם בסופר-קלאסיקו אבל את זה אני אעזוב בצד לרגע. העניין הוא שרוביניו לא אמור לשחק במקום גוטי, אלא אולי במקום ואן ניסטלרוי. גוטי באנקר בהרכב, הוא גאגו ודיארה זה שלישייה שתמיד תעלה לדעתי לא רואה את קאפלו מוותר על אף אחד מהשלושה. אני את היגואין אולי הייתי מוציא אבל הוא נתן משחק טוב בקלאסיקו והוא שחקן מהיר מאוד. גם אני חשבתי על הזדמנות שראול יעבור לשפיץ, אבל אחרי שראיתי את הקלאסיקו, ולמרות שבמקום להבקיע חמישה שערים מחמישה מצבים, רוד הבקיע "רק" שניים(אין חלוץ בעולם שמבקיע את כל המצבים שלו), אני ראיתי את החשיבות שלו לקבוצה, הוא סקורר. לא יכול להבטיח לך שראול היה מגיע לכל המצבים ומבקיע כמו רוד במשך העונה אם היה משחק כחלוץ, רוד חלוץ מסוכן וקשה לוותר עליו.
    על גוטי לא הייתי מוותר במערך שלנו לא לטובת אף שחקן, אבל אולי עוד שבוע הוא יישחק גרוע וחלק מהדעות יישתנו, אני מאמין בשחקן הזה.

2. Ampelmann Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/goodpost.Xxx ההודעה הכי טובה בדיון. אני נהנה לקרוא את המילים שלך!

בהתחשב במחיר ובמידת הציפיות שתלו בו, אפשר באמת להחשיב את רוביניו כפלופ, אמנם בהתחשב בעבודה שהשחקן עבר מליגה בה הוא שלט שליטה מוחלטת ללא הרבה מאמץ אל מדינה זרה, קבוצה חדשה (שהיא סיר לחץ אטומי) ותופקד בעמדה שונה או כצל של אחד השחקנים הטובים ביותר בדור האחרון, אי-אפשר לבוא לילד הברזילאי ביותר מדי טענות.

ראוי לציין, שהרוחות בריאל מדריד נושבות באופן מובהק נגד קאפלו ולכן לא פלא שגם רוביניו המתוסכל הסתכסך עם המאמן. אם תשאלו אותי, יש יותר סיכוי שבסוף העונה ניפרד מהאיטלקי ולא מהברזילאי.

בוריס- ההשוואה למסי לא כ"כ צודקת. לאו הקטנטן שיחק בברצלונה מאז שהיה בן 14-15 והמעבר שלו לבוגרים היה מאוד חלק, מה גם שבארסה נראתה מצויין בלי קשר (מה שלא מפחית מהעובדה שמסי הוא עילוי)

נערך לאחרונה ב: ‏13/3/07