ארגנטינה נגד ההיסטוריה: מאז 1930 לא היה אף חצי גמר שבו לא השתתפו ברזיל או גרמניה. ב-1930 הגמר היה אורוגוואי נגד ארגנטינה. שתיהן עוד איתנו ויכולות להיפגש בגמר.
אתה טועה בחצי הגמר הראשון נפגשות הולנד -אורוגוואי והמנצחת בין גרמניה לארגטינה תפגוש את המנצחת בין ספרד לפראגוואי בחצי הגמר השני.
המשחק היום יפגיש אותנו בין ארגנטינה לגרמניה, שני יריבות גדולות, המפגש ישחזר את המפגש ב2006 ברבע, שם גרמניה ניצחו בפנדלים. היום ארגנטינה של מראדונה שהלהיבה את כולם בבתים וגם בשמינית תפגוש יריבה רצינית לראשונה, את גרמניה שכבר ניצחה כבר את אנגליה ויש לה הצלחה מול ארגנטינה במפגשי עבר, הנבחרת שאף פעם לא מאמינים שתגיע רחוק ותמיד מגיעה מעל הציפיות תנסה להגיע גם הפעם לחצי הגמר(או לגמר) ואולי אף לזכות לראשונה בשמם הזה(ולא כמערב גרמניה) בינתיים מחכה להם ארגנטינה למפגש מרתק ולא פשוט.
ומצד שני אנחנו גם יכולים לקבל אורוגוואי נגד פאראגוואי בגמר יאק! גרמניה הגיעה לחצי הגמר ומעלה ב-34, 54, 58, 66, 70, 74, 82, 86, 90, 2002, 2006. ברזיל הגיע לחצי הגמר ומעלה ב-38, 50 (היה רק בתים כל הטורניר), 58, 62, 70, 74, 78, 94, 98, 2002.
יששששששש 0:1 מולר! תגלית העונה בלי ספק, נתן עונה משובחת בבאיירן וממשיך מונדיאל מצוין. השאלה אם סניידר ימשיך בשלו ויעשה עונה מושלמת בשביל להיבחר כשחקן השנה
אני רוצה לציין לטובה את ארנה פרידריך, שממשיך ביכולת הטובה שהציג עד כה במפעל. חבל שהוא בסוף חתם בוולפסבורג למרות שגם אנחנו התעניינו בו.
בלי קשר למה תהיה תוצאת המשחק, הרשה לי ג'ובאני אלבר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
משחק איום ונורא של אוזיל,פודולסקי וקלוסה. גרמניה היתה צריכה להוביל במחצית הזאת לפחות 3-0. הם פשוט עושים שטויות ליד הרחבה של ארגטינה במקום לגמור את המשחק הזה במחצית הראשונה. ארגטינה נראית זוועה בגלל מרדונה העלוב שמפקיר את מסצרנו בקישור והורס את מסי שנאלץ לשחק בקישור. אני לא מאמין שאני רואה את מסי משחק כקשר. מרדונה פשוט דפוק.