רבע גמר ליגת האלופות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Raulito, ‏5/4/16.

1. Raulito Madridista

http://e04-marca.uecdn.es/assets/multimedia/imagenes/2016/04/06/14599752427356.Xxx

זה מתבקש לכתוב "חטא ההיבריס" עם העתקת הערך מויקיפדיה(ומדהים כמה בכדורגל השאננות הופכת לחוסר ביטחון במהירות הבזק) אבל בשורה התחתונה זה נראה כמו ערב שמסיים אירופה, לילה גרוע מאוד. כל הדחיפה המוראלית העצומה והערך המוסף שהיה אמור להתקבל מהניצחון ההירואי בקאמפ-נואו - הלך לפח. אחלה בעיטה בדלי, חבל שבייל וכריסטיאנו לא בעטו ככה לשער. לא האמנתי בחלומות הכי גרועים שלי שנפסיד. אני והחבר'ה בפאב הזענו יותר מהשחקנים על כר הדשא וזה אומר הכל. כמובן שאפשר לעבור והיו דברים מעולם, אבל התחושה רעה. אני לא יודע על מי אני יותר לא סומך - על ההגנה שלנו, שלא מסוגלת לתת משחק נורמלי ובוודאות תספוג בגומלין(גם עם קרבחאל וגם ללא ראמוס הליצן, חבל שלא ספג צהוב), או על ההתקפה. כי ריאל מדריד כובשת הרבה שערים אבל זה בא בצרורות ולא מספיק ב-'בודדת'. בקלאסיקו לא כבשנו, גם לא בדרבי. ולא במדריגל. וגם במשחקי החוץ במאלגה ובבטיס הכדור לא נכנס. כריסטיאנו לא חד רוב העונה ובנזמה - נקווה שיהיה כשיר. המוח יהיה טרוד במחשבות עד הגומלין, אין ספק.

וולפסבורג ניצחה בצדק, תענוג לראות את דרקסלר. כל הכבוד להם.

2. alexshw Member

בחיי זה הזכיר קצת את המשחק בין מכבי חיפה לסכנין מהשבת האחרונה מבחינת משחק ההגנה.

3. פול סקולס Member

לא זוכר מתי ראיתי את קווין דה בריינה מאבד כדור,
    ואני גם לא זוכר מתי נתקלתי בעוד שחקן כל כך חכם בגיל כל כך צעיר.

... המשחק הזה היה נראה כאילו שייח מאנסור של סיטי ושייח סלמאן (שם גנרי) של פאריס שיחקו ביניהם את המשחק הזה בפלייסטיישן ומישהו שכח להגיד לנו את זה.

4. Greek Member

ההגנה של ברצלונה לא משהו? ההגנה של ריאל מדריד פשוט לא מתאימה לרמות האלה, מרסלו לא מגן, ראמוס הבלם האוברייטד ביותר שראיתי מימיי, ולמה קרבחאל לעזאזל לא באנקר בהרכב?

5. doundoun Member

מי שבאמת הסתבכה היום היא פאריז ולא ריאל , אמנם להפסיד 2 -0 בגרמניה זה באמת לא נעים אבל תסמכו
    על דנטה שיסדר לרונאלדו לפחות שני שערים בשבוע הבא ,מדובר בשחקן הגנה שהיה מסדר לי אוברים בלי
    סוף עוד מתקופתו בגלאדבך.
    לואיז ממשיך להוכיח בפאריז כמה גרוע הוא כבלם ולמרות שמוריניו בהחלט לא המאמן החביב עליי הרי
    שלגביו הוא צדק במאת האחוזים.

6. DRORIKO Member

את ההגנה המפוררת של ריאל ראינו כבר נגד רומא, למזלה של ריאל הרומאים היו נאיבים מדי אז זה לא תורגם לשערים.
    ועדיין ריאל יכולה להפוך את התוצאה אצלה בבית, זה ממש לא בשמים

נערך לאחרונה ב: ‏7/4/16
  7. Die Werkself wir sind die Macht am Rhein

קודם כל, בריך הוא אחד השופטים הטובים בגרמניה, באופן אישי אני חושב שהוא השופט הטוב בבונדסליגה (או לפחות הטוב מבין החמישה-שישה ששופטים לעתים קרובות).

לגבי ה״פנטום-טור״ (שער הרפאים) - כמעט ואף אחד לא ראה בפעם הראשונה שזה נכנס מהרשת החיצונית. יש כאלה (וביניהם בריך) שאמרו בדיעבד שהיה להם ספק, אבל בפועל זה התגלה לשחקנים רק אחרי ששחקני הספסל ראו את השידור החוזר, כך שלא הייתי מאשים את בריך בחומרה על כך. אגב, במשחק ההוא הוא שפט בצורה נוראית בלי קשר לגול - אם אני לא טועה פסל להופנהיים שער חוקי ובהמשך נתן להם פנדל מומצא.

עוד משהו לגביו שלא קשור למה שכתבת - קראתי איפשהו שהוא נחשב ל״שולף״ כרטיסים. בדיקה קצרה העלתה שהוא שלף העונה בממוצע ארבעה צהובים למשחק (בבונדסליגה), בעוד הממוצע בבונדסליגה העונה הוא 3.8 צהובים.

8. Greek Member

אכן, ריאל מדריד שווה לפחות 2 שערים בבית נגד וופלסבורג ובטח מול דאנטה, הקטע שגם ההגנה שלה שווה לפחות ספיגה אחת, ואני לגמרי רואה תסריט שוופלסבורג מבקיעה שער חוץ.

9. JohnTerry26 Member

משהו אצלי לא בסדר אם אף משחק מחר לא ממש מעניין בעיני...? כאילו מה, סביליה-בילבאו? בטח לא דורטמונד מול ליברפול..

10. JR-Riquelme Member

מצחיק איך אנשים בכוח מחפשים להתעניין במפעל שחצי מהקבוצות בו זורקות עליו זין

11. DRORIKO Member

חולק עליך אלעד. אני חושב שהצ'מפיונס השנה מאד מעניין,ועוד לא הגענו אפילו לחצי גמר. הוא מעניין כי יש קבוצות שהסתמנו כאנדרדוג ובכל זאת התעלו(ולפסבורג,פסו ויובה) ולזה תוסיף את פסז-סיטי ובארסה-אתלטיקו שהיו שני משחקים מעולים.

נערך לאחרונה ב: ‏7/4/16
  12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

In a nutshell.

13. alexshw Member

ספציפית דורטמונד מול ליברפול יהיה דו קרב מעניין וגם הקבוצות שמות בו כובד משקלן. בליגה גורלן די צפוי.
    גם דורטמונד קבוצה כיפית לצפיה גם המגרש וגם הפיקנטריה ובטח התפאורה הצפויה לקלופ.
    דורטמונד קבוצה שבכיף יכלה לעשות אפילו חצי גמר צ'מפיונס העונה והיא בהחלט חסרה למפעל.

14. DRORIKO Member

דורטמונד מול ליברפול זה מעניין רק בגלל השמות של הקבוצות+סיפור קלופ חוזר הביתה. מקצועית דורטמונד יכולה לסיים את הסיפור כבר היום

15. Civil Anti Madridista