רבע גמר ליגת האלופות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Raulito, ‏5/4/16.

1. Roma מנהלים

למדו מהמומחים מברצלונה. מבחיל ומדאיג, איך בדיוק ארנולד מקבל צהוב ומרסלו כמובן נקי מאשמה.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממש כל הכבוד למרסלו. באמת, אחלה. מתי אופ"א תעניש שחקנים כאלה בחומרה? גם ברצלונה ואתלטיקו מדריד הצטיינו עם התנהגות מחפירה. כל המשחק עסוקים עם ניסיון לרמות ולגרום ששחקני היריב יקבלו כרטיסים. אופ"א עושה מעצמה צחוק עם קמפיין ה'פייר פליי'. גועל נפש אחד גדול.

3. Ohad_Glr Member

קודם כל ההצגה של מרסלו מביכה, מבחילה ומגעילה, ואת זה אני אומר בתור אוהד ריאל מדריד. באמת שהתחלתי לחבב אותו בזמן האחרון וההצגה הזאת הורידה לי ממנו לגמרי. כמו שאמרו לפני- חייבים להעניש שחקנים (אפילו בדיעבד, אחרי צפייה במשחק) על דברים כאלה. למשל- להרחיק אותם מהמשחק הבא. אין לי שום בעיה שיתחילו בזה עם מרסלו.
    ההתחזויות האלה הפכו ממש למכה בכדורגל ולצערי הרב בשנים האחרונות שתי הקבוצות שמובילות את המגמה הן ריאל וברסה, שתי הקבוצות שמייצגות את "הכדורגל שלי" (הספרדי). איכס.

לגבי המשחק אתמול- אין לי בעיה עם זה שספגנו את שני השערים. דברים כאלה קורים. הבעיה שלי היא שריאל לא הצליחה לכבוש והפכה את המשימה בברנבאו לקשה מאוד.
    אני שמעתי הרבה פרשנים שאומרים שלדעתם ריאל תנצח בגומלין ותעלה בכל זאת, לדעתי זה לא יקרה וריאל תודח בשלב הזה. הסיבה העיקרית לכך היא שלא נראה לי שריאל תצליח לשמור על שער נקי (היא תתקוף הרבה ולוולפסבורג יש שחקנים מהירים שמעולים למתפרצות) וברגע שנחטוף גול- המשימה הופכת לכמעט בלתי אפשרית.

4. RubberSoul Member

אולי די? זה אופייני לקבוצה הזו כשלא הולך, במיוחד עם פפה ש"באופן מפתיע" שכחו עונה שלמה שבה הוא קיבל כדור על היד ונאנק מכאבים כאילו שזה פגע לו בבטן.
    וזה בלי להזכיר את הקלאסיקוס ההם כשהם היו דורכים לשחקנים על הרגליים, ידיים ויוצאים בזול אחרי שהם משחקים אותה מרימים אותם אחרי שכביכול עשו הצגות. קח משקפיים כבר.

Civil אוהב/ת את זה.
  5. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

@אלעד בכלל התכוון לקופה ליברטאדורס. לא מבין מה אתם רוצים ממנו.

6. Ohad_Glr Member

מה אתה רוצה ממנו? הוא צודק. לצערי הרב ריאל וברסה הן שתי הקבוצות הכי מגעילות היום בכדורגל העולמי. ההבדל הוא שאני, אוהד ריאל, מודה בזה בפה מלא. אתם, אוהדי ברצלונה, עסוקים בלהכחיש את מה שכולם יודעים ולתקוף את ריאל מדריד. קחו קודם כל אחריות על עצמכם.
    מה שבאמת חבל זה שאלה שחקנים כל כך טובים. הם היו מצליחים לנצח גם בלי השטויות האלה.

למקרה שאתה לא יודע על מה אני מדבר (למרות שקשה לי להאמין):

יש לי גם עוד סרטונים של מסי, אלבה וכו' אם בא לך לראות. וכמובן שלבוסקטס בכלל מגיע אוסקר.

*אני יודע שאפשר למצוא סרטונים כאלה גם על שחקני ריאל, אין לי ספק בזה. יחד עם זאת, אתם צריכים לפוצץ את הבועה שלכם שריאל מדריד מלוכלכת וברצלונה נקייה. זה לא נכון, שתיהן כנראה הקבוצות הכי מלוכלכות מבין הגדולות באירופה.

SerieA ו-Die Werkself אוהבים את זה.
  7. RubberSoul Member

על זה בדיוק אני מדבר. כמו תמיד מעלים סרטונים ודברים על ברצלונה בהתעלמות קלאסית מריאל.

יודע מה? אפילו לא מעלים, זורקים משפטים באוויר בלי לבדוק שבוסקטס זה השחקן שחוטף לרגליים הכי הרבה בליגה. אני לא בדיוק מכחיש שיש דברים מסריחים, פשוט כשזה קורה פעם ב זה עולה לכותרות מהר מדי. כשזה בצד השני זה נשכח.

מי חוץ מאוהדי בארסה מתלונן על האגרופים של כריסטיאנו? אף אחד לא מצייץ אפילו!

8. Civil Anti Madridista

ככה הם ניצחו את אלצ'ה לפני שנתיים. עמוק בתוך הדקה ה90, התוצאה 1:1 ויש קרן לזכותה של ריאל מדריד. פפה מחפש את הפנדל ובוחר ברעיון מקורי ואופייני כאחד - תופס את היד לאחד משחקני אלצ'ה ובחצי ריקוד נופל בתוך הרחבה. מוניז פרננדס נופל בפח ומעניק פנדל שערורייתי לריאל מדריד שאותו רונאלדו מתרגם לניצחון 2:1 בדקה ה96.

9. Ohad_Glr Member

תגיד לי אתה עיוור? חצי מהדיון פה אוהדים של כל הקבוצות צוחקים ומתלוננים על ההתחזות של מרסלו. מה עוד אתה רוצה?!
    אני, אוהד ריאל מדריד, בוחר להקדיש חצי מהתגובה שלי לכמה ההתחזות שלו מגעילה ומודה שצריך להרחיק אותו על זה. מה עוד חסר לך? תשומת לב?
    כשכריסטיאנו מתחזה מדברים על זה כאן מספיק, וגם בתקשורת הספרדית. די כבר לשחק אותה מסכנים, כל הסרטונים והדיבורים על ברצלונה המתחזה מגיעים לכם, בדיוק כמו שהם מגיעים לנו.

*אגב, זה שבוסקטס חוטף הכי הרבה לרגליים בליגה זה שטויות. הוא אפילו לא זה שחוטף הכי הרבה בקבוצה שלו.

תקרא שוב את הדיון. אין ספק ששחקני ריאל מלוכלכים. אני אגיד את זה שוב כדי שתפנים- נכון, שחקני ריאל מדריד מתחזים, מכסחים ולפעמים גם מקבלים שריקות לא הוגנות. זה עדיין לא פוטר את שחקני ברצלונה כמו שאתם מנסים להציג את זה. יש סיבה שהרשת מלאה בסרטוני התחזות של ברצלונה- הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו.

10. RG11 Member

סבבה, ריאל מגעילה בדברים האלה, אבל ברצלונה בדיוק באותה מידה ואולי אפילו יותר. ברצלונה באמת חוטפת הרבה מכות במהלך משחק כי הם טובים, אבל זה ממש לא סותר את זה שגם כשהם לא מקבלים מכות, הם מתחזים בתיאטרליות. מה שחבל זה שהם לא באמת צריכים את זה כי הם הכי טובים בעולם היום, אבל כנראה שזה חזק מהם.

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

11. RubberSoul Member

זה מה שדיברתי עליו. מישהו זוכר את זה?

ברור שיש סיבה כי כשקורה משהו נגד ברצלונה או כשמשהו חוקי בעד ברצלונה, תמיד יחפשו למה "מסי צולל" כשפליפה לואיס מרסק לו את הברך, או שבוסקטס צולל למרות שפרננדו טורס נתקע לו ברגל, אבל לא יגידו שהיה מגע גם אם הוא לא התכוון.

הפעם באמת מרסלו יצא דביל, אבל כמה פעמים שלא תפסו אותו ככה. אתה אומר שבארסה זכאית לכמות התגובות נגדה, אני אומר שזה קורה בכל קבוצה אבל כל הזרקורים על קבוצה שנמצאת בטופ.

התקשורת במדריד דיברה על האגרוף של כריסטיאנו אולי בפעמיים הראשונות שזה קרה, אבל מאז רק בברצלונה מדברים על זה, וזה נעלם.

12. Ohad_Glr Member

טוב, סבבה. ברצלונה מלוכלכת כמו כל קבוצה אחרת. זה שיש לה המון סרטונים על התחזויות? זה רק בגלל שכולם שונאים אתכם ואוהבים את ריאל. בכלל, כל העולם בקונספירציה אחת גדולה להעלים את ההתחזויות של שחקני שאר הקבוצות ולהדגיש את אלה של ברצלונה.
    בוסקטס לא מתחזה, הוא טיפוס רגיש. סוארס לא פוגע בשחקנים ללא כדור ומסי הוא בכלל המדונה הקדושה.

ריאל מדריד לעומת זאת היא השטן. פפה וראמוס מכסחים ומרסלו עושה הצגות. הרי אף אחד לא מכסח את רונאלדו או בייל ועל לוקה מודריץ אף פעםנ לא עשו עבירה, רק תיקולים נקיים. אתם בסדר גמור, זה הכל שחקני ריאל המגעילים האלה.

אתה באמת חושב שעל ריאל, יובנטוס, באיירן, פריז או הגדולות של אנגליה אין זרקורים?

13. Civil Anti Madridista

לרגע לא טענתי ששחקני ברצלונה קדושים ורק בריאל מדריד עושים הצגות, אבל הדיון מאתמול היה דוחה ומגמתי נגד ברצלונה.
    מה שעשה מרסלו אתמול החזיר אותי בדיוק למה שעשה פפה לפני שנתיים - לפגוע במכוון ביריב ולהתחזות מתוך כוונה שהשופט ישלוף אדום (כמו מרסלו) או לשדוד פנדל (כמו פפה) ודברים מהסוג הזה הם פריצת דרך בתחום ההתחזויות ומשוייכים כרגע רק לריאל מדריד.

*לסרטון עצמו אני מעדיף שלא להגיב כי באמת לא נצא מזה. אבל במשפט - אדבאיור עלה כמחליף באותו גמר גביע ב2011, ומלבד להיכנס ספציפית במסצ'ראנו פעם אחר פעם הוא לא עשה כלום. אבל אם כבר שיתפת אותנו ברגע מהמשחק הזה, איפה הדריכה של ארבלואה על וויה?

14. RubberSoul Member

עכשיו אתה סתם...

לא אמרתי שסוארס רגיש, אבל כשזה קורה עם שחקן אחר מקבוצה אחרת כל הפורום דממה.
    מסי לרב לא צולל אלא ממשיך עם הכדור. אבל אם פעם אחת הוא נופל כל הפורום זעקות. אתה יודע בדיוק למה אני מתכוון.

סבבה, נגיד והשופט טעה נגד אתלטיקו. ישר התגובות הם של שחיתות וכל מיני תאוריות הזויות, כשאלה טעויות לגיטימיות.

אז סבבה, תיאגו מוטה קיבל אדום מהצגה של בוסקטס. לא מכחיש. אבל איפה כל הזעקות על השער בנבדל בסאן סירו והפנדל שלא נשרק, ובקאמפ נואו על קריעת חולצה ברחבה ועל השער החוקי שנפסל בדקה ה90? סתם דוגמה ממשחק שאתם מזכירים פה כדוגמה לטעויות הסדרתיות.

15. Ohad_Glr Member

אז למה לא אמרת קודם? אם אדאביור העז להטריד את מסצ'ראנו הקדוש זה בסדר. סליחה שהעלתי את הסרטון.

פריצת הדרך בהתחזויות שייכת לבוסקטס מול אינטר. שמעתי שלמחרת הוא כבר רשם על זה פטנט.

פפה, מרסלו ורונאלדו שחקנים מגעילים. בוסקטס, מסי ואלבה לא פחות.