רבע גמר ליגת האלופות - ר..י..א..ל.. נגד מ..נ..צ'..ס..ט..ר..

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Reyes, Apr 7, 2003.

1. ליהי Member

סופה של קבוצה מגעילה באולד טראפורד.

על גופתי המתה מניונייטד מנצחים את מדריד 2-0. יותר הגיוני כבר שהפועל ינצחו בדרבי (קולטים את האפסיות של הסיכוי?!).

2. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

Tיזה משחק! איזו חגיגה! ריאל מדריד במחצית הראשונה הפגינה משחק מהמשובחים שנראו אי פעם על מגרש כדורגל... התוצאה בהחלט מקפחת אותה, הגיעו לה לפחות עוד 3 גולים...
    ריאל מדריד קבוצה הרבה יותר טובה ממנצ'סטר וייעשה עוול אם היא לא תעפיל לחצי גמר... מגיע לה להיות שמה והיא הוכיחה את זה היום... זידאן, פיגו, ראול ורוברטו קארלוס הוכיחו היום שהם השחקנים הטובים בעולם וכשהם מתחברים אף אחד לא יכול עליהם...

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ושוב פעם.... כולם מחכים לתגובתו של משה אוחיון....

4. Julian Joachim Member

הדשא עקום
    הצבע של הדשא סינוור את השחקנים של מנצ'סטר
    לשחקנים של ריאל נתנו וויטמין C לפני המשחק ופרגוסון לא הספיק לקנות כי האלה בחנות רצו לדפוק את יונייטד וסגרו את החנות מוקדם
    השערים היו עם מגנט לכדור שנורה מהרגל של שחקן ריאל
    השופט היה אנטישמי (או אנטייונייטד)
    סיממו את בקהאם

זה מספיק?

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

פולדאש אתה טועה....

שחקני מנצ'סטר פשוט לא רצו....

6. ליהי Member

השופט נתן ליונייטד כל כך הרבה הנחות, והשיא של השיאים היה פנדל שלא נשרק ואדום שחייב היה להוציא לואן-ניסטלרוי.

אני לא אתפלא אם הוא מחכה להם עכשיו מחוץ לחדר הלבשה ומבקש מכל אחד מהם חתימה "בשביל הבן הקטן שלו".

7. Don p1 Member

אני חושב שהתייחסות צריכה להיות פחות למנצ'סטר, אלא יותר לשחקני ריאל מדריד שנתנו היום הופעה פונמנאלית, פשוט אין להגדיר.
    ריאל הייתה היום קרובה יותר מתמיד לנצל את הפוטנצאייל שלה, פשוט תענוג לראות את הנעת הכדור שלה, זידאן באמצע מנצח על התזמורת, קרלוס וסלגלדו בצדדים שפיגו נע לו מאגף לאגף וחשוב מהכל, ראול החלוץ הטוב בעולם שפשוט אי אפשר לעצור אותו שהוא עם הכדור, כמו שאבא שלי אמר:"כאילו שהכדור דבוק לו לרגל"

8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל השופט היה גרוע,הנגיעה של בארטז בכדור הייתה מחוץ לרחבה,חוץ מזה צהובים מיותרים,לא שלט במשחק,יותר מדי תקלים מכוערים.
    חוץ מזה משחק נהדר,בהתחלת המחצית הראשונה יוניטד תוקפת ותוקפת ולא מוצאת את השער,ואז פיגו ברגע של כדורגל נטו,כדורגל מהרמה הגבוהה,בעט כדור שאף אחד לא ציפה שיכנס פנימה,ההמשך ידוע,יוניטד ניסו להשוות אבל שוב ריאל היו על העליונה עם החלוץ הטוב בעולם(ראול)שברגע של גאונות עם תנועה נהדרה וסיבוב חד עשה 2-0.
    אחרי זה יוניטד היו בהלם,הם עמדו טוב על המגרש,עשו כיסוים טובים,אבל ריאל עם שני מהלכים טובים בזמן הנכון הולידו שני שערים,לאחר מכן נשאר רק להנות מהכדורגל של זידאן,ראול וריאל,שלקחו שליטה מוחלטת על המשחק והראו כדורגל נפלא.
    מחצית שנייה נפתחה בסערה,כדור שכולם חשבו שילך למרכז הולך באופן די מפתיע דווקא החוצה,וראול,שחקן גאון,שידע בדיוק מתי לצאת ואיפה לחכות בועט לפינה ומנצל את חולשת בארטז 3-0 לריאל.
    ואז יוניטד ניזכרו לשחק,שטפו את המגרש והגול לא איחר לבוא,קאסיאס שמט וואן ניסטרוי כבש.
    עד סוף המשחק ראינו משחק שאול,כאשר קרלוס,ראול וזידאן מצד אחד,וקין ואן ניסטרוי וגיגס מצד שני מראים את הגאונות שלהם,דיויד ורונאלדו היו חלשים.
    בסופו של דבר התוצאה הייתה קרובה יותר ל3-2 מאשר ל4-1,לריאל בהחלט הגיע לנצח,לדעתי בהפרש יותר קטן,אבל היא ניצחה,ובצדק,אם משחק טוב של השחקנים המובילים,בהחלט הייתה יותר טוב מהיוניטד,ומה שנשאר זה רק לחכות ששני הקבוצות שבלי ספק הטובות באירופה יפגשו שוב בגומלין,פשוט תענוג של כדורגל.

9. lirancool Member

משה, אני מצטער להגיד לך, אבל המשחק היה יותר קרוב אפילו ל6-1 ולא ל3-2,
    ריאל שיחקה כל המשחק יותר טוב, אז היו כמה התקפות ליונייטד, אבל אתה לא מתייחס לכל ההזדמנויות היו לריאל אחרי הגול של ואן ניסטלרוי, בכל מקרה, אני מצפה גם בגומלין למשחק חד צדדי מצד ריאל, ומצפה לראות את ריאל בחצי הגמר.

10. ליהי Member

ריאל היתה פשוט פנטסטית, מתואמת בצורה ראוייה להערצה וההגנה כל-כך בטוחה בעצמה וכריזמטית... כמובן שראול פיגו וזידאן היו יוצאים מן הכלל, קרלוס השתיק לגמרי את דייויד בקהאם (אחרי ההופעה העלובה הזאת, ספק אם ריאל עדיין חושבים על להזמין אותו לשורותיה), היא פשוט הצדיקה את השיגעון החדש של שגיא כהן (לצעוק כל משפט שני - מאסטרקלאס! מאסטרקלאס!). http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

11. Roy Member

נפלא, נפלא.

אחד המשחקים הכי מהנים בהם צפיתי בשנים האחרונות.

אכן, הופעה גדולה של שחקני ריאל.
    ראול הוכיח בפעם המי-יודע-כמה שהוא חלוץ ענק, שיודע לעשות שער גם ממצבים שהוא מכין לעצמו, גם מהזדמנויות שהוא מקבל, וגם מחצאי-מצבים.
    לזידאן היו כמה הברקות, כמו גם כמה מהלכים יפים עם רוברטו קרלוס.
    פיגו הבקיע שער פשוט ענק, שמראה כמה הוא חכם.

מי שאכזב אותי ובעיקר עיצבן אותי, הוא רונאלדו. אז תפסת יום לא טוב, אז מה? למה להרוס לשאר הקבוצה ולנסות להוכיח שאתה סופרסטאר?
    רונאלדו היה צריך לצאת הרבה קודם, ומי שהיה צריך להחליף אותו הוא לא גוטי, אלא מוריינטס, שהגיע לו הכבוד אחרי הצמד המאוחר בשבת

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמע לירןקול,אם כל הכבוד לריאל,המשחק היום לא היה חד צדדי.
    ריאל בהתחלה כבשו 2גולים מ2מצבים,וזה מעיד על כמה ריאל קבוצה גדולה.
    אבל לפני שני הגולים יוניטד הייתה יותר טובה ותקפה בלי הפסקה,ורק סיומת לא טובה מנעה ממנה לעלות ליתרון.
    אחרי שני הגולים ריאל שיחקה כדורגל פשוט פנטסטי,ואכן יכלה להגדיל את התוצאה.
    אבל מרגע שיוניטד כבשו המשחק התאזן,ואף יוניטד הייתה יותר טובה.
    ובדבר הגומלין יהיה משחק שונה לחלוטיין - בלי סקולס ונוול(גארי) אבל עם הנוול השני(פיל)וורון נראה משחק אחר.
    ריאל תבוא להתגונן ולבהקיע גול ממתפרצת,ויוניטד תשלוט ותתקוף.
    בכל מקרה גם הגומלין יהיה ברמה נהדרת.

13. Roy Member

אני מאמין שאם ריאל תרצה לסגור, היא תעשה את זה כמו שצריך.
    אני חושב שמתפרצת אחת במחצית הראשונה תעשה את ההבדל ותעלה את ריאל ליתרון, שיסגור את סיפור המפגשים.

בכל אופן, אני לא מאמין שנזכה לגומלין באותה רמה, אלא אם כן יתפתח תסריט לא צפוי, כמו שער מכל עבר בפתיחה.
    גם יתרון 1-0 של יונייטד אם ייפול מוקדם אמור לפתוח לחלוטין את המשחק, כי ריאל לא תוכל לסמוך על בונקר משחק שלם, ובמצב כזה כל שער יהיה מכריע, 1-1 יחייב את יונייטד להבקיע פעמיים, 2-0 ישאיר ליונייטד אפשרות לרדת להגנה

14. lirancool Member

משה, אם בשבילך 2 הזדמנויות אחרי הגול שלכם זה משחק טוב בשבילכם אז סבבה,
    אבל ראול לבד הגיע ליותר משני הזדמנויות, ופיגו כמעט עשה גול ועד שאני יספור את כל ההזדמנויות של ריאלבמשחק הזה כבר יהיה בוקר...
    אני מקווה שהבנת את הפרנציפ....

15. Kgt1 Member

קשה לי מאוד להישאר אופטימי כאשר מדובר במפגש בין הקבוצה האהובה עליי באירופה לשנואה עליי (אם תרצו משחק מוקדם לדרבי יום שבת). אבל עדיין אני חושב שאתם צריכים להפריד בין שתי המחציות... בראשונה רק קבוצה אחת על המגרש בשנייה מנצ'סטר הגיעה למספר מצבים לא רעים בכלל. אני חושב שהתוצאה די משקפת בסיכומו של דבר ויש לי עדיין תקווה לגומלין. בעיקר כי נוויל אחד לפחות בחוץ.
    נ"ב
    יימח שמו של פיגו. סתם ככה.