באלמונדודפורטיבו העיתון המסקר את הכדורגל הקאטלוני מפרסם את ההרכבים כך: http://www.elmundodeportivo.es/mundo-img/20030422a/60_archivo55_graphic_10_1_2_20030422_YBA01M6.Xxx.Xxx
רגע רגע, מה זה הגישה הלוזרית הזאת? אתה באמת לא רוצה לעלות לחצי גמר בגלל פחד שריאל תשפיל את בארסה בחצי? אני לא סובל את הגישה הלוזרית הזאת, כיאלו- אם ככה הגישה שלך, אז למה אתה אוהד כדורגל? כיאלו מה הטימטום שאתה לא רוצה שהקבוצה שלך תעלה? אתה צריך להאמין שתנצחו את ריאל, בטח כמו שאני האמנתי שחיפה לא תושפל בליגת האלופות, והיא באמת לא הושפלה שם. ובכלל זה לא רק אלייך, זה גישה שיש להרבה אנשים, כמו האנשים שאומרים- "בשביל מה נבחרת ישראל מנסה לעלות לאליפות אירופה, היא גם ככה תושפל שם", וזה בדיוק הגישה הלא נכונה, בספורט הכל אפשרי. ובאמת לא הבנתי למה לא המשכתם את הדיון של וידוקה.
שירים אינפנטילים של "נקמת הטרקטור", לא ימנעו ממני את שימחת האיד לקלויברט ( לקראת סיום ההארכה הוא התבלילי ובעט למרכז השער)... באשר לאקורד הסיום (2-1, סטייל פיפא וורלד קאפ) האשמה מוטלת על איש המשחק... הארי פוטר עם כישוף מאחד הסרטים היותר בזויים שיצא לי לראות...
המשחקים בין בארסה לריאל זה הרבה יותר מהשפלה או הפסד מדובר פה על כבוד,כשבארסה השפילה את ריאל 5-0 ריאל חיפשה להחזיר את הכבוד שלה והתחננה לקבל בכל הזדמנות את בארסה (באירופה ובגביע) ובדיוק עונה אח"כ (אם אני זווכר נכון) הם החזירו את הכבוד שלהם וניצחו בחזרה 5-0. במכבי חיפה שלך עלו קודם כל השביל ההיסטוריה,הם כמובן לא האמינו שהם יעלו לשלב הבתים השני,הם קודם כל דאגו להיסטוריה שלה ושל הכדורגל הישראלי שיש קבוצה ישראלית סוף סוף בליגת האלופות. אי אפשר לקבל 4 פעמים את ריאל בעונה(ועוד העונה שהם יותר טובים משנה שעברה) ולא לקבל בראש,רק אם נשחק בדרך שלהם,עם האלימות של אדון היירו. אבל עכשיו אנחנו מדברים סתם,אנטיץ אשם בהדחה הזו אחרי שהכניס את ג'רארד כבלם במקומו של ריזיכר,לא חסרים שחקנים בבארסה שיודעים לשחק כמגן שמאלי(קוקו שהיה בספסל,מוטה,את סורין אני לא מחשיב כי הוא לא יכול לשחק). הגול השני בא בעיקר בגלל סגירה מרושלת של ג'רארד הוא היה צריך להצמד יותר לזלאייטה,פויול שם עין על נדבד שהיה ליידו,ג'רארד חשב שפויול יכול לבד. אבל אי אפשר להאשים בכל את אנטיץ' כי רק ואן-חאל מסוגל לשחק בסגל שלו עם מגן שמאלי(נאברו) אחד,ושלושה בלמים(דה בור,אנדרסון,כריסטאנבל). ולפני שמאשימים את אנטיץ אפשר לבוא לאיש אחד,פטריק קלייברט,השחקן הזה כבר מתחיל להמאס יש לו יותר החמצות מכיבושים,אם הוא מתפלא למה לא רוצים שהוא ימשיך בעונה הבאה שיסתכל על המשחקים שלו ובמיוחד אתמול מצב קלאסי של גול כדור גובה עם הגב אל השער,עם חצי מספרת אתה מרים את הרשת אבל קלייברט כמו קלייברט מצא דווקא את בופון. ושלא נדבר על ההחמצה של אנריקה שאפשר לתת לו עוד 100 ניסיונת כאלה ולהגיד לו לבעוט החוצה הוא לא יצליח. בארסה גמרה את העונה האירופאית שלה,בארסה תחזור למפעל הגדול הזה רק בעוד שנתיים..
ראיתי מהמשחק הזה רק את ההארכה. על המגרש עד ההתקפה המתפרצת והגול של זלאייטה הייתה רק קבוצה אחת. אין צדק בכדורגל. ראה הודעה בדיון של אינטר-ולנסיה.
אחח איזה מכה לבארסה בארסה התקיפה כל המשחק, שיחקה טוב, הגיע לה לנצח ולהגיע לחצי הגמר, יובה נשארה עם 10 שחקנים, הייתי בטוח שבהארכה או שבארסה תעשה גול או שיגיע לפנדלים ושם בארסה כבר תנצח, אבל פתאום התקפה אחת של של זלאייטה בכל ההארכה מביאה אותם ל2-1 ולחצי גמר ליגת האלופות כשזה הגיע לבארסה.... איזה אכזבה! הכי מעצבן שאחרי המשחקים מראים את הזמרים הטמבלים האלה שמרגישים מייקל ג'קסון, מה זה לעזאזל נקמת הטרקטור??? ומה קשורים לעזאזל כל הלהקות האלה לערוץ ספורט? :roll:
גם זה לא בטוח. בינתיים הקבוצה ביזתה את עצמה כשנרשמה לאינטרטוטו (זאת לא העפלה ממקום מסוים?). אוי לבושה.
למה ביזתה את עצמה ? היא רוצה שנה הבאה אירופה בכל דרך אפשרית,והיא נרשמה לאינטרטוטו כדי להגיע משם לגביע אוופ"א. אבל נדמה לי שזה תלוי גם במיקום ובארסה צריכה לסיים לפחות במקום 8
אי אי כמה כואבת האהבה.......... אני עדין מתקשה לבלוע את הגלולה של רבע הגמר הזה.... כאלה טיפשים אנחנו בועטים מתי שלא צריך מוסרים מתי שלא צריך.... באמת שזה לא פאייר!!!!! כי לא הגיע ליובה באמת שאין לי מילים לתאר את מהלך המשחק הזה רק חבל אבל כל מי שמבין כדורגל ראה שבארסה הייתה יותר טובה גם שיובה הייתה עם 11