רבע גמר ליגת האלופות: אינטר - ולנסיה

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Dyer, Apr 9, 2003.

1. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא רק זה הם גם הפגיזו שלישייה לרשת הרוסית ובגלל עות שיפוט הם לא עלו ליתרון מול ברזיל שזכתה לאחר מכן באליפות העולם!!!
    בלגיה לא משעממת, היא נבחרת אטרקטיבית!

2. AFC Member

משחק טקטי של שתי קבוצות טקטיות. ולנסיה היתה בעליונות טקטית ברורה, אבל בכל זאת אינטר איכשהו ניצחה. קופר ידע שאין לו סיכוי לעשות משהו מול הגנת ולנסיה, ולכן במקום להרוג את הקבוצה שלו מהמתפרצות של ולנסיה, התגונן, כבש ויעלה לחצי הגמר. הרס לנו את רבע הגמר, קלקל ל-86 אלף הצופים שהיו בסן סירו - אבל עלה לחצי הגמר.

במעמדים כאלו צריך להתחשב שזה רבע גמר הצ'מפיונז! האיטלקיות האלה הורסות לנו את הכל, עדיף היה שלא היו עולות בכלל, כמו בשנים עברו.

3. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לך נקודה דייר באמת נראה כי בלגיה משתפרים קצת מבחינת אטרקטיביות המשחק שלהם. בעבר כל משחק שלהם היה נגמר 0-0/1-1 משעמם עם גולים מקרנות, אבל במונדיאל אני זוכר שער של וילמוטס במעין מספרת חביבה מול היפנים.....
    אני מתנצל על כך שהשויתי אותם לאינטר פשוט לא מגיע לאף קבוצה שיעשו לה כזה עוול וישוו אותה לבונקריסטים האיטלקים האלה..... טפוי

4. Kgt1 Member

והערב יש גומלין במסטייה. אינטר מגיעה למשחק עם היתרון 0-1 מהמשחק הראשון אבל בלי קנבארו, אמרה וסרג'יו קונסיסאו שקופר העדיף לא לקחת איתו לספרד. עם זאת המאמן אמר שכל ההיעדרויות הן לא תירוצים וקבוצה גדולה כמו אינטר צריכה להסתדר. סטפן דלמט שחזר ביום שבת (בניצחון בברשיה 0-1 בדקה ה-90) מפציעה של מספר חודשים כשיר אבל לא ל-90 דקות.
    אינטר הצליחה ב-8 מתוך 9 הפעמים הקודמות שבהם הובילה 1-0 מהמשחק הראשון, לעבור לשלב הבא (חוץ מהמפגש מול אסטון וילה בגביע אופ"א בעונת 94/94 אז הפסידו בפנדלים).

ולנסיה חייבת לכבוש בשביל לעלות ובמקרה של שער למילאנזים (ויש לאינטר מבחר לא רע בהתקפה כידוע) אז תצטרך לכבוש לפחות שלוש לרשת של טולדו שלא ספג כבר 220 דקות בליגת האלופות. אלופת ספרד כבר מזמן לא במאבק האליפות וגם הפסידה בשבת 0-1 בויאדוליד. המאמן רפה בניטז אמר שהמשחק הזה ייראה לו מי באמת רוצה להיות בולנסיה ולהיאבק בשבילה והאם לשחקניו יש את האופי בשביל להצליח ולעלות לחצי הגמר. גם אצל הספרדים לא מעט פציעות (קורו טורס, רופטה וקילי גונזלס) ואלבלדה מורחק. ויוחלף ע"י דה-לוס סנטוס. קרו ייצטרך להיות בשיאו הערב ולנצל כל חצי הזדמנות שהגנת אינטר תספק לו, ואם לא הגנת אינטר אז איימאר.

5. Kgt1 Member

גועל נפש. זו השורה התחתונה של מה שהלך אתמול מבחינת הנרצורי על המגרש. אין צדק בכדורגל. טולדו שוער ענק. נילסן שופט פצפון. ואני כבר עם 2/2 (או מעשית 3/3) בהימורים המפחידים בקשר לעולות לחצי גמר...
    באמת שנזכרתי במשחק שגרם לי לשנוא כל כך את נבחרת איטלי בכדורגל. אותו משחק שהרס לי את הידיעה שהולנד ואיטליה הן שתיים מהנבחרות הטובות בעולם. כי איטליה לא.