מארחת המונדיאל עפה ברבע - זה בערך רמה של מכסיקו המאמן שלה הצליח לאחד את הנבחרת ברגע הנכון, היא נתנה 100% ואולי יותר אבל היא מוגבלת מדי. הרעיון העיקרי שלה היה לעשות בלגן בהתקפה ולתת מלחמה בהגנה. יש גבול למזל. אופטימי לגבי יום רביעי. ברור לי שלקרואטים חומר עדיף אבל הם נראים לי סחוטים יותר מהאנגלים. מודריץ' עוד שיחק 65 דקות במשחק חסר חשיבות מול איסלנד.
בסוף קיבלנו דרמה, אבל כדורגל ראיתי היום מעט מאד. המנצחת בין צרפת לבלגיה אמורה לקחת את הגמר, אבל בטורניר הזה שום דבר בטוח.
מגיע כל הכבוד לצרצ'סוב, עשה עבודה אדירה עם נבחרת שלא שווה שמינית גמר ונתן פייט לנבחרות אדירות. קרואטיה עולה בקושי, אבל גם היום מודריץ'...לא כבש או בישל אבל נתן עוד הופעה גדולה, MVP.
קרואטיה נתנה שלב בתים נהדר אבל הפגינה בעיקר סתמיות בשמינית וברבע, בכל מקרה רוסיה עשתה את שלה והרבה יותר מכך, הייתה דרמה גדולה. אנגליה יכולה וצריכה לעלות, אבל מחכים לראות מתי הם ידפקו לעצמם. זה כבר נמשך יותר מדי... Sent from my Redmi 4A using Tapatalk
אין לחץ על האנגלים וחבל אם בימים הקרובים ינסו להפעיל כזה. זה היתרון הגדול שלהם כאן לעומת העבר. שיהנו מהמעמד ויבינו שקרואטיה זה לא בשמיים.
אנשים יכולים לנגן לי על רונאלדו ומסי ובטיח עד מחר. אין אף שחקן שמרגש אותי כמו מודריץ'. כמו שאלעד כתב מעלי: אני פשוט עפתי באוויר והתחלתי לצרוח על הספרינט הזה שלו. מלך.