שיפור אדיר במחצית השנייה אצל חלב ופאברגס ובכלל כל הקבוצה, אבל כמו מול מילאן, כ"כ הרבה שטויות וטעויות מגוחכות, בנדטנר מציל גול לליברפול.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx כמו שאמרתי במחצית באשכול האלופות, ההפקרות העלובה בהגנה נמשכת. זה פשוט לא יאומן מה עובר על ההגנה שלנו, ג'רארד עובר לו בריצה את אבואה וטורה כאילו הם לא נמצאים שמה בכלל, פשוט מגוחך! עם סאנייה זה כמובן לא היה קורה. ליברפול- כמה זיוני שכל של יעקובי כרגיל, יעילות לא יעילות..כ"כ הרבה מזל. אני מקווה שנבעט אותם הביתה בשבוע הבא, מצב אחד רציני שגם הוא מטעויות מגוחכות של ההגנה..שאיך לא, מדובר בארסנל, אז כמובן שהוא יסתיים ברשת. ונגר- אני כ"כ אוהב את המנג'ר הנפלא, אדיר מצויין שלנו, הלוואי ויישאר גם עד 2025, הוא בנה קבוצה נהדרת השנה, פנטסטית. אבל בחירת שחקני ההרכב והרכבת השחקנים שלו העונה, פשוט ביזיונית כאילו הוא פשוט לא רואה מה הולך על כר הדשא במהלך העונה, אין ספק שזאת אולי העונה הכי גרועה שלו מהבחינה הזאת בכל שנותיו בארסנל. כמה אפשר לעזעזאל לחרוש את אבואה באגף?! כמה?! ואפילו סאנייה פצוע!!! למה לא לתת לו לשחק כמגן, זה פשוט בושה מה שקורה עם ההחלטות של ונגר בעניין הזה. וזאת רק אחת מיני רבים השנה, אני לא אכנס לכל ההחלטות השגויות של ונגר בבחירת השחקנים שלו העונה עכשיו. ואיך אפשר לסיים בלי השיפוט, אחחח פשוט מצחיק מה שעושים לארסנל עם השיפוט הזה העונה. שריקה שללא ספק הייתה יכולה להכריע את ההתמודדות, השופט 3 מטר, קויט שם יד ופשוט מפיל בבירור את חלב- אבל השופט דומם. עוד החלטת שיפוט פנטסטית לטובת ארסנל, תודה רבה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
מפתיע עד כמה אנשים לא יודעים את חוקי הכדורגל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx. הנבדל אינו מבדיל בין שוער לשחקן שדה, כך שמכיוון שהופייה היה היחיד מאחורי בנדטנר, היה נבדל. אם הוא לא היה נוגע, זה היה שער (בלי קשר לזה שהוא הפריע לכדור להיכנס).
מוזר ומפתיע, אני תמיד הייתי בטוח שמדובר בשחקן השדה האחרון ולכן המהלך אינו נבדל. מה שאתה אומר בעצם שקו הנבדל הוא הקו של השחקן הלפני אחרון מהקבוצה היריבה? מעניין, לומדים משהו חדש כל יום.
הערב הזה, בניגוד לאמש, משאיר בהחלט טעם של עוד למשחקי שבוע הבא. לי קצת עצוב שארסנל לא השכילה להבקיע במחצית השניה וגם קופחה על ידי השופט (אם כי לדעתי היה פנדל שלא נשרק גם בצד השני, כמה דקות אחרי). הגומלין אמור להיות מעניין בהחלט, ובתקווה שלא נראה את ליברפול מסתגרת כמו שהיא בהחלט יודעת לעשות טוב. פנרבחצ'ה משיגה תוצאה מצוינת, דייויד לוקח עם שער עצמי, אבל מחזיר בענק עם פצצה אדירה מחוץ לרחבה, והטורקים יכולים בהחלט להפתיע בסטמפורד ברידג', למרות שספגו שער חוץ.
זאת ליברפול של אירופה כבר כמה עונות וסגנון המשחק הזה מצליח לה בלעבור שלבי נוק-אואט באירופה אבל לא לא ממש מצליח לה להוות איום בליגה לאורך עונה ארוכה כי בעונה ארוכה צריך הרבה יותר. היום זו היתה דוגמא למשחק יעיל וניצול מצבים מקסימלי בלי כדורגל גדול,מבלי לשלוט,עם לתקוף עם כמה שחקנים בודדים במתפרצות, אפשר להשוות את ההופעה היום של ליברפול לזו אתמול של יונייטד?בחיים לא! ארסנל,לפרקים חזרה לשחק את הכדורגל המלהיב שלה מתחילת ואמצע העונה אבל חסר לה מחץ בהתקפה בדמות חלוץ מחליף איכותי ובעיות בהגנה שסופגת שערים קלים מדי וזאת מבלי להוריד מהקרדיט למבצע ענק של גרארד. הכל פתוח לקראת הגומלין,ארסנל קבוצה טובה יותר,ארסנל תבוא לתקוף כי היא חייבת לכבוש, מצד שני ליברפול והנסיון שלה,מבצר בדמות אנפילד שם היא בדרך כלל באירופה משחקת הרבה יותר טוב. צ'לסי - פנרבחצ'ה,לא ראיתי את המשחק הזה אבל אני מחזיק אצבעות לטורקים בגומלין, חייבת להיות איזו הפתעה אחת בשלב רבע הגמר לא?
אני דווקא הולך עם צ'לסי נגד הטורקים, אין כמו משחק חצי גמר על טהרת קבוצות אנגליות. אני גם מחזיק אצבעות לסקאוזרים. מתפלל לגמר אנגלי השנה שבו אחת הקבוצות תהיה ליברפול. חצי זיון!!!
אם אתה רוצה גמר כל-אנגלי, חובה שיונייטד תגיע לגמר, כי צ'לסי/פנר תפגוש את ארסנל/ליברפול. ואם אתה רוצה גמר אנגלי שבו ליברפול בגמר, יש רק אפשרות אחת וזו יונייטד-ליברפול כמובן. אם מנצחים אותם בגמר, זה יותר טוב מכל זיון בעולם, מצד שני הפסד בגמר תאורטי כזה - זה כמו לקבל בתחת מכושי.
למה לא ? כאשר ליברפול נותנת משחק לא הכי גדול, לא מגיעה להרבה מצבים, כולם לועגים וקוטלים אותה. אבל כאשר המנקס ובארסה אתמול ביחד מגיעות ל1-4 מצבי הבקעה מעט מאוד אנשים מדברים עליהן. לגבי המשחק, אם היו שואלים אותי לפני המשחק, הייתי קונה 1-1. אבל עדיין הכל פתוח והסיכוי הוא 50-50 אם לא לטובת ארסנל אפילו, שלדעתי לא כל כך משנה באיזה מגרש היא תשחק, היא עדיין תמשיך לתקוף ואם תבקיע 2 שערים הסיפור ייגמר. עם קצת יותר מזל ארסנל תבקיע בכל מגרש בעולם [כמו ה2-0 נגד מילאן למשל].
איי קרמבה, כמה כוסות נשברו היום בבית שלי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ניצחון ענק של הקבוצה האהובה עלי ( מאז ימי רביבו המאושרים), פשוט תענוג. חייבים להודות אבל, צ'לסי עד הדקה ה 60 שיחקה נפלא מה שהופך אותי לדי פסימי בנוגע לגומלין. נקווה לטוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
ומה שעצוב זה שהפרשן באולפן עוד מתווכח ומקבל אישורים לשטויות מפשכצקי. היה תענוג לשמוע היום את מר זוהר מתמוגג מהאווירה האנגלית ומהקצב האנגלי. כאילו שזה חדש לו והוא לא מכיר את זה. סוף סוף על מסך ערוץ הספורט יש את הדבר האמיתי.
Xabi2Gerrard אתה ראית את יונייטד אתמול מתגוננת בחצי שלה 45 דקות במחצית השנייה? אתה ראית את יונייטד מסתמכת רק על מתפרצות של 3-4 שחקנים? זה למה לא!
בונה אתה קשקשן, מה שמוביל אותי לשאלה, האם ראית בכלל את המשחק ? כי אם ראיתי היית יכול לראות לבד שדרוגבה היה אולי השחקן הכי חלש במגרש, הוא כל הזמן רק הפריע למשחק של צ'לסי ( מה שמבחינתי כמובן מצויין). באלאק היה היום השחקן הבולט של צ'לסי, בגומלין נהיה חייבים לסגור אותו, כי המצבים שהוא הגיע אליהם היום בגומלין הוא יכניס.