היום לצערי הכדורגל הפחות יפה ניצח, ליברפול עם בניטז קבוצה שיודעת לגנוב, שודדים כמו טורס ומסצ'רנו וג'רארד הערמומי, קויט העלוב שמתעורר פעם באף פעם וכובש שער מקרי, ואז משחק סגור מאוד ,הגנה עם 9 שחקנים, אני לא אתפלא אם גם בבית הם ישחקו ככה, לגבי ארסנל, גם היא לא יותר ראוייה מליברפול לפי התצוגה היום, לא ראו מהם את הלהט לנצח והם נגררו אחרי ליברפול למשחק שבלוני ולא נעים לעין, להוציא דריבל באמת מדהים של חלב שנגמר בעבירה שלא נשרקה. עצוב לי שבניטז שמבחינתי אונס את הכדורגל הצליח לאנוס אותו שוב ולצאת עם תוצאה מצויינת מהאמירויות, וחבל לראות את ארסנל כמו שהיא נראיתה היום עם אבואה על המגרש. למה ההתעקשות הזו לפתוח איתו כקשר, הוא פשוט לא קשר, ולא תמיד צריך להביא שינוי מרענן מהספסל כמו שהוא מנסה אלא עדיף לפתוח עם ה11 הטובים ביותר שעומדים לרשותו. טורה היה מצויין היום וכדאי לשקול ברצינות ברגע שסאנייה חוזר לתת לטורה את עמדת המגן ואולי סאנייה יהפוך לקשר, יכול להיות בהחלט נעים לצפייה.
האשמה היא גם על גרנט שלא היה מספיק חכם בשביל להוציא אותו. בכלל החילופים של גרנט היו מאוחרים מדיי. קרבאליו, ד"א, נתן משחק זוועתי. לא הפסיק לפספס את הכדור.
רוצה שגראנט יוצא את החלוץ מספר 1 שלו במחצית? כי הוא החמיץ קצת במחצית הראשונה? הקבוצה של גראנט היו מצויינים היום, אני לא מבין מה אתם רוצים. לא הכל עובד בכדורגל כמו שעון, אבל היום לצ'לסי עד השיווין הכל דפק מצויין. המארחים לא הגיעו להזדמנות אחת בזמן שצ'לסי שלטו ללא עוררין. הגומלין יהיה קליל לצ'לסי, ההבדלים כה גדולים וברורים בין הקבוצות.
לא במחצית בסביבות הדקה ה60 כשהוא ראה שא. לדרוגבה לא הולך היום וב. הוא ישחק באופן אגואיסטי למדיי. מה לעשות, אם לחלוץ הכי טוב יש משחק לא טוב והורס שוב ושוב הזדמנויות לצ'לסי - צריך להוציא אותו.
רוזנר יש הבדל בין להחמיץ לבין שאתה 4 שחקני התקפה מול 3 שחקני הגנה ולבעוט מחוץ לרחבה בחוסר אחריות, לא היה קורה אסון אם הוא מוציא את דרוגבה, זה נקרא קריאת משחק, היה אפשר לראות מהרגע הראשון שדרוגבה לא סופר אף אחד לידו, אין פרות קדושות, אם אתה מאמין בפרות קדושות אני מופתע לרעה...
המשחק היום של דרובה היה המשכיות מלאה למשחק המפחיר שלו מול בורו ביום ראשון - כל כדור הוא איבד שם, היה אגואיסט ולא קבוצתי, רק בגלל שקוראים לו דרוגבה אז הוא הוחלף בדקה ה89 באותו משחק, כל חלוץ אחר היה מוטס החוצה במחצית.
סלע רשם לא אני, ואני דווקא אמרתי שדרוגבה רק מפריע לצ'לסי היום. ד"א צ'לסי שיחקה טוב היום, הפסד אומלל מבחינתה.
צא מהסרט , מחצית ראשונה ותחילת שנייה עם קצב מעולה למשחק (כן כן , גם ליברפול שיחקו לא רע בכלל) , רק לאחר 60 דקות ירדנו לבונקר . ואתה באמת חושב שבניטז יעלה עם בונקר באנפילד ? אם כן אז אני באמת לא יודע מה להגיד לך . או שאולי אתה מפחד להיפגש איתנו בגמר ... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
התסכול כבר בלתי נסבל. ארסן וונגר לא לומד לקח, השחקנים שלו לא לומדים לקח. הולכים ראש בקיר עם הכדורגל שלהם ועודף הדאבל פסים והמסירות המהירות. עד שזה יעבוד כמובן יבוא השופט(שערורייה!), או שיגיעו תופעות על טבעיות שלא קשורות לכלום(בנדטנר מציל את ליברפול...איך רק לנו זה קורה?) נמאס לי ממאנו אבואה. לא רוצה לראות אותו בהרכב יותר. יש תחושה שהוא מחבל בכוונה בקבוצה. מה נשאר להגיד על ליברפול? קבוצה מחליאה, משחק מחליא, אבל הקבוצה שהטקטיקות האלה יעבדו נגדה הכי טוב היא ארסנל, אז שלא ינצלו את זה עד הסוף? הלוואי וייעשה הצדק ונעבור.
לא יודע, מעבר להחמצות של דרוגבה הוא היה כה דומננטי, ראשון על כל כדור, יתרון במיהרות וכוח על ההגנה, הכל היה בסדר. קשה למאמן להוציא חלוץ כה גדול כבר במחצית על החטאות. שלא הולך אז לא הולך, אבל דרוגבה זה חלוץ שעוד יכול לתת גול למרות הכל, זה לא קרה ולא ביג דיל.
אולי מישהו יוכל להבהיר לי את זה - האם אכן היה נבדל בעצירה של בנטנר? כי היה שחקן של ליברפול על הקו. או שבגלל שהשוער היה לפני בנדטנר זה לא משנה?
לא יאמן איזה אימפוטנטית ארסנל,היא נראית בדיוק כמו זאת של שנה שעברה,שלוחצת ומגיעה להמון מצבים ופשוט לא יודעת לכבוש.השנה זה היה נראה כאילו הקבוצה למדה את הלקח ויודעת כבר איפה הרשת אבל מפעם לפעם רואים שוב משחק כזה ופשוט לא מבינים איך זה לא נכנס?!. הקטע עם בנדטנר אגב הוא חוסר מזל נטו לדעתי,לא שום דבר אחר. ועוד הערה לגבי השיפוט,בזיוני.בכל מובן המילה.אילו הייתי מעביר קורס שופטים והייתי צריך להדגים מה הוא פנדל שגורר גם כרטיס אדום,הרי שהייתי בוחר להראות את קאוט.פשוט לא להאמין איך לא נשרקה בעיטת 11 מטרים.מקווה שבאופ"א מספיק חכמים לשלוח את מי ששפט לקורס רענון בליגה המקומית.