רק לא לקבל שער חוץ, רק לא לקבל שער חוץ... על 0-0 הייתי חותם בחיי... משחק לא טוב שלנו, ומשחק די מאוזן באופן כללי, אולי עם יתרון קל לנו בדקות מסוימות כקבוצה שמנסה ליזום ולתקוף ולא רק לקלקל ולהעביר את ההכרעה לגומלין. הגול מרגיז, איבוד כדור של מת'יה 20 מטר מהשער, ג'רארד עובר את קולו (שנמצא בכושר פשוט מזעזע) כמו מים, ההגנה שלנו ממשיכה להיות מאוד רכה. ואגף ימין של ההתקפה שלנו פשוט תוקע לנו את כל המשחק. עכשיו כשחייבים להפעיל מכבש על ליברפול במחצית השנייה ולחפש הכרעה אין שום סיבה שאבואה יישאר על המגרש, אין כבר בשביל מה לשחק טקטי וזהיר, את שער החוץ הארור כבר ספגנו. להכניס את ת'יאו ומהר.
לירן נראה לי ששכחת להכניס כאן את המילה "לא" בתור נסיון להימנע מניחוס, אבל אתה יודע שזה גמור, וזה היה גמור ברגע שנערכה ההגרלה... לא כוחות.
התגובה שלך מצחיקה אותי. אני לא מבין מה הקשר בין אופסייד לבין מה שכתבתי. אלא אם כן, מה שנראה לי הגיוני, אתה מתחמק מתשובה. אני לא באמת מאמין שכשכתבתי ש"בפועל כמה שחקנים היו באזור הרחבה של דוני? אני סופר שלוש. פארק, רוני ורונאלדו" חשבת שהתכוונתי לכך ששלושת השחקנים שהזכרתי עמדו על ה16 בעוד בלמי רומא עומדים על החצי. ד"א ג'ורג', אי אפשר לטעון שזה בגלל "התחת". התחת עושה עד עתה עבודה טובה, פנר בכלל לא במשחק בעוד צ'לסי נראית פשוט מצוין. הגול אמנם היה מזליקי, אבל הוא הגיע לצ'לסי.
ההפקרות העלובה בהגנה שלנו נמשכת, ג'רארד עם מהלך נחמד אבל מביש איך הוא עובר את אבואה ובעיקר טורה- לעזעזאל, עם בקארי סאנייה זה בחיים לא היה קרוב ללקרות!
SeRgInHo פלטצר שווה הרכב ביונייטד,פרגוסון נתן לו לשחק במשחקים הגדולים כי הוא בעצמו אמר שפלטצר הוא שחקן של משחקים גדולים והאמת,הוא צודק,פלטצר הוכיח זאת,גם עונה שעברה וגם העונה, לכן הוא שיחק בזכות ולא בגלל שצריך היה לתת מנוחה לאחרים וזה שחקן תוצרת בית,לא שם סקסי,לא יכולות של רונאלדו אבל סופר לגיטמי. בראון העונה מוכיח יציבות ויכולת טובה מעמדת המגן,זה שחקן תוצרת בית,לא שם סקסי,לא יכולות של פטריס אברה אבל סופר לגיטמי.
לפני המשחק אתמול של רומא, אבי מלר אני חושב אמר שאנחנו הקבוצה היחידה שיכולה לזכות בכל התארים. כרגע אני בכלל לא בטוח שנוכל לזכות באחד מהם, אולי בגביע. אני לא רואה אותנו מצמקים את הפער מאינטר, היה לנו כל כך הרבה הזדמנויות אבל משום מה שאנחנו שומעים שאינטר מוציאה תיקו\מפסידה אנחנו משתינים במכנסיים ולא משחקים כדורגל. מאבדים כדורים, לא מניעים כדור בצורה סדירה, מחטיאים ברשלניות וטועים בהגנה. אני לא ציפיתי שנעלה לשלב הבא, אבל בהחלט ציפיתי לניצחון ביתי, מקסימום תיקו. אתמול שיחקנו יותר טוב ממנצ'סטר, זה עובדה. אבל מנצ'סטר פשוט הקבוצה הכי יעילה כיום בעולם, פשוט מדהים אותי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx הדבר היחיד שמבדיל בין רומא לאינטר, למנצ'סטר ולכל קבוצה מהטופ האירופאי זה היעילות. העונה במשחקים שרומא שיחקה פשוט הרבה יותר טוב מהיריבה שלה(קליארי ביום שבת, אינטר בסיבוב השני, ליבורנו אני חושב בסיבוב הראשון שלא הפסקנו להתקיף והרשימה עוד ארוכה) אינטר יכלה לשחק מגעיל, לעקוץ פעם אחת ולנצח את המשחק. ככה היה אתמול עם מנצ'סטר. הדבר היחיד שמשאיר טעם טוב מהמשחק זה הקהל. פשוט כל הזמן מוכיח איזה קהל אדיר, מסור, אכפתי וכל מילה שאני יגיד יכולה רק להוריד מערכו. מקווה שהקבוצה שספאלטי בונה שממשיכה להשתפר משנה לשנה בסופו של דבר תגיע לרמות הגבוהות ביותר.
ארסנל ב20 דקות אולי הכי גדולות שנראו העונה בצ'מפיונס ליג, כדורגל מעולם אחר - אבל מה לעשות שהשופט העיוור פחד לשרוק פנדל לבן-ארצו קויט ושבנדנטר מציל שער של פברגאס(אני כזה דבר בכדורגל לא ראיתי - חד וחלק), אבל זה ההבדל בין ארסנל ליונייטד וצ'לסי למשל. אם צ'לסי ובמיוחד יונייטד היו נותנות 20 דקות כאלה, הם היו כובשים במהלכם שלושה שערים. ליבי ליבי(לא ממש, יותר נכון רוצה להיות) עם ארסנל. בכלל משחק נפלא, אני ציפיתי כמו כמעט כולם לצ'יעמום אחד גדול וקיבלנו משחק ענק, איזה יופי! ריבאלדו, דווקא היום ליברפול נתנה 55 דקות מצויניות בהן היא תקפה לא פחות מארסנל והייתה שווה לגמרי לצרפתים ולטעמי אפילו מעט עדיפים, טבעי שארסנל במצבה(1-1 זה רע מאוד עבורה) תעשה בליץ, אין מה לעשות.
ליברפול עושה פחות טוב את מה שמילאן עשתה באמירויות מבחינה הגנתית, אבל הרבה יותר טוב מבחינה התקפית. היא צריכה להחזיק רק עוד רבע שעה ואז היא 90% בחצי גמר. לפחות כמו שזה נראה עכשיו, לארסנל חסרות תכונות שמתעלות את המשחק שלה לתוצאות בשלבים האלה, וניצחון על קבוצה שבורה כמו מילאן 2008 לא צריך להעלות שתן לראש.
התחת של אברהם כניראה לא תקף בטורקיה - פנרבחצ'ה עושה מהפך ומנצחת 2-1.שאפו. http://www.siz.co.il/up/tjz21mnc3mmn.Xxx חזרו עם שער חוץ,מבלי לכבוש.