לא יודע איך הדיון הזה הגיע לניר לוין, אבל אם כבר אז רוב אוהדי הפועל חיפה מאשימים את ניר לוין בירידה, וטוענים שסיום העונה רק ממחיש את הפוטנציאל של הפועל חיפה. הקבוצה הזאת הייתה צריכה לסיים מקום 5-6. ניר לוין נכשל בענק עם הקבוצה הזאת. מפתיע אותי, שאותו אחד שמתעקש שאוחנה נכשל כשהגיע עם בית"ר "רק" למקום 4 בליגה, דווקא מפרגן למאמן הזה.
מקום 4 לא קונה אותי בעונה כה חלשה של הליגה הישראלית. ניר לוין זה מאמן שהצליח עם מכבי תל אביב וחצי מהסגל שזכה באליפות היה שייך לניר לוין . הוא החזיר את בנין,הוא גילה את בן חיים וסטרול שילב גם את מוסא ואבו סיאם ,הביא את דגו למכבי. נכון הוא אשם עיקרי בירידת הפועל חיפה לליגת השניה,אבל עדיין אני מעדיף אותו על אוחנה.
לדעתי מזרחי הוא קצת כמו שייע-אין לו ידע טקטי רב, אבל הוא עדיין עושה נפלאות באשדוד. מה שכן, את אשדוד אני לא יודע אם לאהוב או לשנוא: מצד אחד-הצעירים המוכשרים והנפלאים, מצד שני-רביבו ובן זקן. קשה.
אני די מחבב את הקבוצה הזאת.נורא צבעונית. את בן זקן ורביבו -קשה לאהוב כל כך. את רביבו אהבתי כשחקן ,את בן זקן מעולם לא אהבתי. אבל המרחק בין שייע ליוסי מזרחי הוא גדול. שייע כל הזמן מנסה לפרסם את עצמו ואת השם שלו (ראה ערך : http://www.one.co.il/next.asp?id=63537&Bz=...id=1&tableid=1) יוסי מזרחי לא עשה ולא יעשה דברים כאלה לעולם. שייע זה כמו השוטר אזולאי,בחור טוב שלא הולך לו.
יש סיבות אחרות שהוא לא רוצה לעזוב, עבאס סואן יודע שהוא בלוף שרק בסכנין מסוגל לבצע את הדבר היחיד שהוא טוב בו וזה להיכנס בשחקנים.
הרי למה שתעריך שחקן ערבי,גם אם הוא יבקיע שלושער במשחק של הנבחרת ויעזור לה מאד אתם תעשו שלט : אותנו אתה לא מייצג. עבאס סואן ראוי להערכה על זה שהוא נישאר בסכנין אחרי שהוא היה מבוקש ע"י כמה קבוצות מליגת העל.כל הכבוד עבאס,חבל שאי אפשר להביא אותו לבית"ר הוא שחקן נהדר.
אני לא חייב לו כלום, ואותי הוא לא מייצג גם אם הוא ישים שלושער בנבחרת מול ברזיל במראקנה בגמר גביע העולם. ואם אני פתאום אתחיל לאהוב אותו כמו כל הפרשנים שקראו לו לפני זה כסחן (ובצדק) אני אהיה צבוע. והוא לא שחקן טוב ולא שחקן נהדר, הוא כסחן שיודע לבעוט מרחוק, מול אירלנד הוא היה החוליה החלשה בנבחרת, סכנין הגיעה למצב שלה הרבה בגלל שהיא הסתמכה עליו בתור שחקן מוביל והסיבה היחידה שהוא מבוקש על ידי קבוצות היא הרחמנות של השופטים כלפיי סכנין, כנראה בגלל "העדפה מתקנת".