דאייר.. ברור שאני אנסה לעשות משהו עם זה... אבל זה חרא להתגייס במרץ שזה רק 8 חודשים אחרי הסיום... זה מלא זמן!!! עוד לחכות שנה וחצי??? זה פשוט יותר מידי.... אז אני מקווה רק שיחזירו את זה למרץ... בקשר למה שאמרת, ליהי, שמעי את יכולה לנסות ללכת ליחידות קרביות כמו צנחנים וכאלה, זה לא שאסור לבנות לשרת שם, אבל שם הדבר הכי קרבי שתעשי זה לקפל מצנחים... מה שהתכוונתי זה שבמג"ב לבנות נותנות לעשות דברים הכי קרביים... שם זה המקום היחיד הצבא שמבחינת הפעילות המבצעית אין הבדל בין בנים ובנות... ואם יש אז הוא הקטן ביותר...
זה לא נכון! יש בנות כמעט בכל התפקידים הצבאיים האפשריים! אפילו טייסות! שמע, זה ממש ממש לא נכון מה שאתה אומר ואתה כנראה לא מעודכן כ"כ. אומנם זה מאוד קשה להתקבל, אומנם הרבה יותר זהירים כשזה מגיע לבנות- אבל לבנות יש תפקידים חשובים בדיוק כמו של הבנים. אני לא יגיד שיש שוויון כי זה בולשיט, ואני גם לא יגיד שהצבא לא שוביניסט, אבל הוא מנסה להצטייר כלא כזה, ולכן הוא מקבל בנות (מעטות) לכמעט כל רבדי התפקידים. ג'רסון- בקשר לשאלה שלך: כי אם כבר לבזבז שנתיים מהחיים שלי בצבא,עדיף שאני יעשה משהו מועיל לי ולו. אם אני אסע לקרייה להשקות עציצים ולהכין קפה כל בוקר אני ירגיש מבוזבזת וימצא את עצמי בדיוק אחרי שבוע וחצי אצל הקב"ן, אז עדיף שאני אתעסק במשהו שקשור למטוסים,ספינות, וגם כל סוגים של כלי נשק כבדים באים בחשבון כאן. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ג'רסון, הרגת אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
דיייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! א-נ-י ל-א ט-ו-מ-ב-ו-י! ! ! ! ! ! ! ! ! #-o :bazooka: :bazooka: :bazooka: :bazooka: :bazooka: תפסיקו עם זה, זה לא מצחיק. זה אפילו קצת מדאיג. : P
דאייר אני אתה, הפרופיל שלי גם כן 72, בעיקר בגלל שיש לי אסטמה. בכל אופן, זה גם פרופיל קרבי, ולמרות זאת, ממש אין לי מושג לאן אני הולך להתגייס...נראה מה יהיה. תאריך הגיוס שלי מעצבן משהו, 25 ל7, 2004. למרות שחצי שכבה שלי קיבלה תאריך כזה, זה כמובן אמור להשתנות, ולמען האמת, אני די רוצה לשנות אותו, כי ממש לא בא לי להתגייס ישר אחרי שאני מסיים לימודים, אני צריך קצת חופש להספיק לעשות בו דברים שלא עשיתי קודם... השאלה היא האם ניתן לדחות גיוס ואיך זה עובד בכלל? הרי הם לא באים לקראתך, מן הסתם....
פרופיל פחות קרבי, אין סיכוי עכשיו לכל מיני סיירות למיניהן, ויש יותר סיכוי לג'ובניקיות..... זה לא בעיה לדחות גיוס לפי מה שהבנתי (אלא אם כן מייעדים לך איזה תפקיד שאתה יודע כבר עכשיו שתהיה בו, ואמרת שלא ייעדו לך אז אין בעיה). אתה שולח לצבא מכתב ומבקש ממנו שידחה את הגיוס בגלל שאתה רוצה לסוע לארה"ב למשפחה שלא ראית מאז גיל 6, או שאתה רוצה לעשות מועד חורף בכמה בגרויות, או כל משהו..... בדרך כלל דוחים, זו הגישה היום.....
אבל תחשוב בהיגיון דאייר למה לך לדחות משהו שאתה רוצה (לפחות ככה נראה) לסיים איתו כמה שיותר מהר? זה מעצבן לדחות את הגיוס כי אני רוצה לסיים אותו כבר ואפילו לא התחלתי את כתה י"ב
אחרי מלא זמן שלא הייתי פה אני חוזר במיני קאמבק... לי יש פרופיל 82 ואני מתגייס ב-3 באוגוסט 2003 מה שאומר ממש בקרוב.... ולפי מה שבררתי וזה לא סוד אני הוךל להתגייס לשריון ולהיות טנקיסט גאה... למרות שההדפה הראשונה הייתה מודיעין ואח"כ נ"מ גם שריונר זה סבבה לפחות לפי מה שאני יודע...
קודם כל,הסטיגמות על אנשים בקרבי מצוצות מהתחת ולא נכונות. אני,כאחד שמשרת בקרבי,אומר מקרוב שנכון יש את האלה שלא יעשו דוקטרט,אבל יש הרבה מאוד אנשים משכילים שמשרתים כאן. זה קריעת תחת רצינית,אבל כיף רציני.
אילן זה נכון שיצא לשריוןתותחניםמג"ב שם רע אבל זה ממש ממש לא נכון.. אני מכיר כל כך הרבה אנשים משלושת המקומות האלה שהם ממש לא מה שאמרת.. או אנשים שהם ערסים אבל ממש נחמדים וממש מצחיקים.. מי שלא יודע הצבא מורכב רובו[רוב די גדול] מג'ובניקים..הקרביים מהווים אחוז קטן[לא יותר מדי אבל] מכלל החיילים..ככה שמי שלא יכול להיות בקרבי ורוצה לתרום מוזמן ללכת להיות אחד כזה[ומי שאין לו פרופיל מתאים או קומבינות גם יילך לזה.. :twisted: ]