מה אתה אומר על זה? http://www.undercovertourist.com/united-kingdom/london/attractions/img/l/arsenal-fc.Xxx
אני ככל שאני חושב על זה, ואני יודע שאני רוצה לעשות כמה קעקועים. כרגע עולות לי 5 עיקריים.. 1. לקעקע בגב למעלה, טיפה מתחת לצוואר באנגלית "רק אלוהים ישפוט אותי"("אונלי גאד ויל ג'וג' מי") 2. מתחת למשפט הזהאני רוצה על כל הגב לעשות את הסמל של ברצלונה. 3. על הזרוע אני רוצה לקעקע את המשפט בלטינית "קרפה דיאם" שמשמעותו-תחיה את הרגע. 4.למקרה שיהיו לי ילדים, אני יקעקע את השמות שלהם על הרגליים. 5. אני רוצה ליכתוב בספרדית מתחת ליד, בין היד לזרוע, בחלק של הוורידים שם, ביד ימין, את המשפט "לוצ'ו(הכינוי של לואיס אנריקה..לוצ'ו-אני נלחם. זה המשמעות. ככה אנחנו קוראים לו) פארה סימפרה. בפירוש לעיברית "לוצ'ו לעד"..זה השחקן שאני הכי מעריץ, והוא הבנאדם הראשון שאני רוצה לעשות עליו קעקוע. לוצ'ו פארה סימפרה.
הופה, הקמתי את הדיון לתחייה. שאלה: עשיתי קעקוע על החזה (אני בן רבותיי, אז אל תפנזו, אלא אם זה עושה לכם נעים). צמחו לי מאז שערות שם. אפשר לגלח את זה? אם כן, איך כדאי?
לגבי הקטע עם השערות בחזה אין לי מושג. לגבי מכוני קעקועים באיזור ת"א - אני עשיתי בפסיכו בדיזנגוף סנטר ומרוצה מאוד. הכי אמינים שיש, הגייניים בסטנדרטים הכי גבוהים. המחיר בהתאם, אבל אל תחפשו להתקמצן בקטעים הללו.
הכל בעין המתבונן. יש שיגידו על ברית מילה שהיא מיותרת ומי צריך לחתוך חלק מהגוף. לא חושב שלמישהו יש זכות לשפוט מה שאדם בוחר לעשות על גופו. אני רואה כל פעם שאני במרכז ת"א את העגילים המכוערים (בעיניי לפחות) האלה שמתרחבים והם ממש חור פעור באוזן. לא לטעמי. זכותו של מי שבחר לעשות את זה. ואגב, אין שום דבר מטונף בקעקועים. זה סטרילי לחלוטין. זה לא שום צרות.
לא אמרתי שזה לא סטרילי או מחלות או משהו כזה (אין לי מושג בנושא הזה ולכן אני לא זורק סתם דברים לאוויר).. התכוונתי לזה שזה משהו קבוע על העור. בשביל מה זה טוב? לך תדע מה תחשוב על זה עוד 50 שנה? כשהייתי ילד קטן אני זוכר שכשהלכתי לבלומפילד וראיתי את אנשים עם קעקוע של הפועל על הזרוע הייתי בטוח שעוד כמה שנים גם אני אעשה את זה ! היום אין לי ספק שאני לא אתקרב לזה.. במקרה אתמול זפזפתי בטלוויזיה וראיתי בתוכנית על איזה מקעקע בארה"ב שעשה קעקועים לכל המפורסמים. אז הוא אמר למשל על בקהאם שקעקוע על הצוואר אצלו זה לא בעייתי.. הבנאדם ימשיך להרוויח מיליוני דולרים עם או בלי הקעקוע. אבל כשנכנס אליו למכון נער שמבקש על הצוואר, הוא שואל אותו "האם חשבת שיש לך עוד 50 שנה של חיפוש עבודה?"
יש קעקוע אחד שאני אהיה מוכן לעשות והוא של FC Bayern. אבל אני לא עושה מכמה סיבות: * יש לי טראומה ממחטים וכו' * הקעקוע עם הסמל של באיירן זה דבר מאוד מורכב,אם על החולצה של באיירן הסמל נראה עקום כזה הרי שעל הגוף הוא לא יראה טוב בכלל,זה לא כמו מילה זה הרבה חריטות וצורות שונות. * אני לא מתכוון לעשות קעקוע מהסיבה שנתנו פה "ו?ש??ר?ט ל?נ?פ?ש? ל?א ת?ת??נו? ב??ב?ש??ר?כ?ם ו?כ?ת?ב?ת ק?ע?ק?ע ל?א ת?ת??נו? ב??כ?ם"
כל הרעיון של הקעקוע בא לי כמו הארה. זה פשוט נראה לי נכון ברגע אחד ועשיתי את זה בלי לחשוב הרבה. אני בספק אם אי פעם אתחרט. יש לי את האפשרות להסתיר הקעקוע אם אני מעוניין בכך, זה לא יפריע לי בשום עבודה שאנסה להתקבל אליה כי אני בספק אם אפנה לעבודה שדורשת לעבוד טופלס.