קיץ 2007:: הקבוצות האיטלקיות מתחילות להריח קצת דשא

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Nesta, ‏11/6/07.

1. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתמול הספקתי לראות רק את המשחק של אינטר נגד יובה, כמו כולם התרשמתי במיוחד מהדרום אמריקאים ובעיקר מקורדובה שנתן משחק מעולה שהזכיר את הימים הטובים שלו.

ולגבי סזאר, הוא לא היה משהו מיוחד ואיבד המון כדורים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/8/07
  2. Pirlo59 Member

איזה פרסומות מעיקות היו....

לגבי המשחקים של יובה: לא נהנתי לראות את אלמירון- משחקים גרועים שלו...איבודי כדור שטותיים...נקווה שזה חד פעמי והוא ישכנע יותר במשחקי הליגה...

עוד דבר: אני שונא את קאלאץ', ראו במשחקים שאין לו ביטחון בגרוש!....איך מילאן לא מביאה לקבוצה שוער שני טוב?!?!?!? (לא נראה לי יש לשאלה הזו תשובה), [איך אוסטרליה שמה אותו בתור השוער הלאומי שלה?].

אהבתי את ג'ורקוף בבעיטה החזקה שלו לקורה הרחוקה.....אבל בדקה האחרונה למשחק, הוא לקח כדור והעיף ליציע ובזה יצא חסר אחריות...אני בעד שיקבל יותר דקות במילאן.

3. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לי שאלה שמעניינת אותי:

רק אני חושב שבופון הוא לא שוער כזה טוב בפנדלים???

4. Jose Mourinho Member

ברוך הבא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx אפשר קצת רקע לסיפור שלך עם פרנצ'סקו קוקו האהוב? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

5. Pirlo59 Member

יש מצב, אבל אי-אפשר להגיד את זה אחרי אתמול, אינטר באמת הבקיעו 5 פנדלים נהדרים ש-99.9 אחוז מהשוערים לא היו עוצרים פנדלים כאלו...

6. 亚历山大帕托 Member

קאלאץ' הוא חתיכת גולם, נע כמו איזה רובוקופ שעומד להתפרק. סטורארי עדיף עליו בהרבה, לפחות הוא לא היה עומד כל כך רחוק מהשער ומצליח לקחת את הבעיטה של רקובה. למה באוסטרליה הוא השוער הלאומי? כנראה כי אין שוער יותר טוב.

גורקוף הקפיץ אותי בבעיטה ההיא שלו, רק אם זה היה נכנס... הוא כל הזמן משדר חוסר ביטחון, פזיז מדי, מפחד לעשות טעות ולכן רץ (לעיתים סתם במקום) כאילו יש לו גרביל בתחת. הוא צריך להירגע, לאמץ את הגישה שהיתה לזידאן, לשחק כמו סיידורף או פירלו, יותר laid back. יש לו הרבה כישרון ברגליים ואני מאמין שהוא מסוגל להגיע לרמת הכדרור של זידאן עם הזמן. בבעיטה האחרונה שלו ליציעים, הוא הגיע למצב מצוין, ועם בעיטה כמו שלו הוא היה יכול לכוון את הכדור לרשת. היה אפשר לראות שהוא התרגש יותר מדי, ושחרר את הרגל מהר מדי כשהכדור היה בזווית הלא נכונה באוויר.

אגב, ג'ילה מבחינתי הרוויח את תואר איש המשחק עם הטאקל (על אלמירון?) בסוף המשחק :aaa021:.

7. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם בגמר המונדיאל הוא לא זינק אפילו פעם אחת לפינה הנכונה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/8/07
  8. FRANCESCO COCO Member

בופון באמת לא שוער טוב בפנדלים כמו גם צך, יש שוערים טובים שהם לא טובים בפנדלים ושוערים גרועים שהם תותחים הפנדלים.

9. בוסטה Member

אני חולם או שאינטר נראתה הרבה יותר מלוכדת וכמו קבוצה מאשר חבורת "כוכבים"

אינטר שיחקו כקב טוב יותר ממילאן.. קשה לי להאמין שאני כותב את זה

10. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה מסקנות אתם מסיקים ממשחקי ידידות.... דווקא היכולת של אינטר הייתה די בינונית יחסית למה שהקבוצה הזאת יכולה להציע,אם נהיה ריאלים אינטר של היום טובה יותר גם מיובה וגם ממילאן והסגל שלהם הרבה יותר ארוך משל מילאן ויובה.לאף אחת מהם ד"א לא באמת חשוב מי זוכה בטרופאו טים כי זה כולה משחק הכנה.
    לגבי בופון,יש שוער שמזנק תמיד לפינה הנכונה בפנדלים?

11. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא, אבל אני מצפה משוער כמו בופון שיהיה יותר טוב בפנדלים.

12. בוסטה Member

אני מאוד מקווה שיובה תגיע למקום שש כי חבל לראות אותם ככה, הם לא היו מעורבים ושילמו מחיר יקר,
    היה קצת עצוב לראות אותם ככה קצת עם סממנים של קב סריה ב - http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

13. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

על מה אתה מדבר? יובנטוס שיחקה מצויין אתמול,לא נפלה לא מאינטר וממש לא ממילאן,להפך במשחק מול מילאן יובנטוס הייתה טובה יותר,במשחק מול אינטר היו דקות טובות ליובה וגם לאינטר(בסך הכל היה משחק מאוד מאוזן ושקול)... סממנים של סריה B? שטויות...

14. Jose Mourinho Member

מן הסתם,

15. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה ברור,בוסטה טען שאינטר הייתה טוב מאוד,אני אמרתי שיחסית להיצע היא הייתה בינונית,אתה לא סוטר שום דבר ממה שאמרתי..