אמאנויל בלאסי, זה סוג השחקנים שקייבו צריכה, שחקן מוכשר וצעיר שיש לו המון מה לתת לקייבו בתקופה הגרועה שנמצאת בה הקבוצה, והיא חייבת לחפש אחרי שחקנים מוכשרים צעירים שלא עולים לה הרבה כסף.
תיקו מפתיע מול רומא, ועם קצת מזל בהזדמנות האחרונה של טיריבוקי קייבו היתה יכולה לגנוב נצחון. בכל מקרה זה לא מה שאנשי קייבו חושבים כעת, דל נרי חוזר ומחזיר את זאנקטה, לורינזו ד'אנה והשוער סיצ'ינאנו לחיים, גודאס העייף יושב על הספסל איפה שהוא היה צריך להיות מהתחלת העונה. דיי עם הסיפור הזה של קוסובסקי אין יותר טוב מלוצ'יאנו עם שיתוף פעולה נהדר עם סמיולי שעושים את משחק האגפים של קייבו. סמארקו, סמארקו וסמארקו חוזר ומחליף את ג'ונטי, שחקן פארטנר של בריגי כבר נמצא בקבוצה מזמן, והקישור שלנו במצב נוח מאוד, ללא ספק הקבוצה חייבת חיזוק ודל נרי חושב על שחקנים טובים (בלאסי ודאנילי דיגאנו) רק שימשיך את העבודה הנכונה שלו מול מילאן פורצ'ה קייבו ורונה.
אין ולא תהיה עונה לקייבו כמו בעונה הראשונה שלה בסריה א בראשות דל נרי ושחקנים כמו השוער לופטלי שלבש באותה עונה את הסיפרה 10 ....כמו הבלם לגרוטליה שנתן עונה חלומית שהעניקה לו מעבר ליובנטוס....ד'אנה .....לאננה ....שנשארו עד היום ועם שחקני התקפה וכנפיים שאני לא ישכח שנחשבו באותה תקופה לטובים אולי בכל באיטליה מנפרדיני ולוסיאנו שכונה אריברטו למי שזוכר את הפרשה עליו .....וכמובן את מראצינה בחוד זו הייתה ללא ספק קבוצה שהיה כיף לראות וגם השידורים אז היו לא כמו היום עם משחק בקושי משודר אלא עם שלושה משחקים בשבוע בשידור!!!.......זו בהחלט הייתה אחת התקופות היפות של הקאלציו באיטליה
קייבו עדיין מפסידה אחרי הכל, מקבלים שערים בדקה ה45 ובדקה 90, ולא יודעים איך להמשיך כמה שניות, איזה קבוצה של ח'ראאאאא, במצב הזה חבל על הכסף שנותנים לשחקנים ולמאמנים שילכו הביתה כולם נמאס לי כבר.
מה אתה אומר?????? באמת חבל על מה שקורה לקייבו, היא קבוצה מאוד נחמדה, אבל לא מובן לי מה קורה לקבוצה שבעונה שעברה היתה ההפתעה של הליגה, באמת חבל. עכשיו קייבו חייבת להתחיל לרכוש שחקנים טובים שייעזרו לקבוצה.
אובינה חוזר !!! החלוץ הניגרי בן ה19 חוזר למשחקי הקאלצ'יו, לאחר העונש שקבל בעקבות בעיה עם החוזה שלו בקייבו, שהיה צריך למשך עד 6 בדצמבר, אבל לפני כמה ימים הפיפא החליטה שהשחקן יכול להשתתף במשחקי קייבו מייד. השחקן אמר שהוא מאוד מרוצה לשמוע את ההחלטה, ושהוא צריך לעבוד יותר ולהתחזק ושיש לו ספק אם יוכל להשתתף במשחק הבא מול קליארי, אבל בכל מקרה הוא הצהיר שהוא לא יכול לחכות עד שיחזור למגרשים, ושהוא יתן את המקסימום אם ישחק ביום ראשון. http://soccernet-att.espn.go.com/images/jb2/Obinna_get205.Xxx אובינה עם חזרה מהירה, האם יוכל להוציא את קייבו מהמצב הגרוע?
אני אפילו לא באמת בטוח שהוא היה פעם שייך לאינטר, אובינה שחק בניגריה עם: Plateau United בשנת 2003. Kwara United בשנת 2004. Enyimba בשנת 2005. כשחק עם אינימבה: אינטר, פירוגיה, ויבה נסו לרכוש אותו, אבל בסופו של דבר השחקן חתם עם אינטרנאסיונל הבראזלית, אבל אני לא בטוח מה היתה הבעיה שהחזירו אותו לאנימבה והשלים את החצי השני של העונה שם, ואז בעונה שבאה הוא חתם עם קייבו לשלושה שנים, אני לא זוכר שהוא פעם היה שייך אפילו 1% לאינטר.
קייבו ממשיכה לחפש שחקנים, הפעם בדרום אמריקה הקבוצה שבמשבר, עדיין מחפשת אופציות לשחקנים, הפעם זה רודריגו סוזה החלוץ של הקבוצה הבראזילית גויאס, השחקן בן 24, השחקן היה מלך השערים בעונה שעברה עם 16 שערים.
החלום הבא:: ברנארדו קוראדי ג'ובאני סארטורי ( chievo's chief ) (לא יודע איך אומרים את זה בעברית http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx ) אמר שהמטרה המרכזית של המועדון בינואר היא להביא את קוראדי ולהחזיר אותו לאיטליה, אנשי קייבו הצהירו שהם יעשו את הכל להחזיר אותו לקייבו ואיטליה. אך השחקן אמר שהוא מאוד שמח במנצ'סטיר סיטי, בכל זאת בקייבו חולמים על זה שקוראדי יסכים. עוד שחקנים שמוצאים חן בעיני ג'ובאני, החלוץ של ברישיה דאנילי מאניני, ומהילאס ורונה וינצ'נזו איטליאנו (יש לו שם יפה, ד"א), וגם על רשימת הקניות המלאה שלו שחקנה של קליארי אנטוניו לאנגילה. אז אתם רואים שקייבו האחרונה בטבלה משתדלת להוציא את עצמה מהח'רא שנמצאת בו הקבוצה, אז היא אולי הקבוצה שלא יכולה לחכות עד שיבוא חלון ההעברה, אני מבקש לשמוע דעות על זה, אני מדבר עם עצמי זמן רב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx , ומקווה שתחיו את הדיון, לא מספיק שהקבוצה במשבר, גם הדיון שלה באייסאקר.
דניאלה מאניני מברשה הוא בכלל קשר,כמו גם איטליאנו מהלאס היריבה העירונית וכמו לאנג'לה.אבל הרעיון בלהביא אותו מקליארי הוא חיזוק באגפים ולא במרכז הקישור כי הוא טוב גם כקיצוני.
אובינה מנצח את אודינזה כשחוזר! דל נרי פתח עם שלושה חלוצים במשחק: אובינה, קוסאטו, פלסייה, יחד עם זאנקיטה ששוב מראה יכולת טובה כשמשחק אחר החלוצים, סמיולי חוזר מפציעה ושחק בדקות האחרונות והיה קרוב מאוד לכבוש שער שלישי במשחק. משחק טוב שלוש נקודות בצדק מגיעה סוף סוף לקייבו לאחר שבעה חודשים, אובינה שכבש גם נגד רג'ינה בקופה איטליה, כובש צמד, הוא מראה לנו את מה הוא ידוע לעשות, שחקן צעיר וענק שמאוד מהיר, עם בעיטות חזקות לשער וגם השליטה בכדור, הדברים האלה נמצאים בשחקן אחד וקטור נספור אובינה. איזה שמחה יש לי שאני רואה את קייבו בצבע שחור ולא אדום, כל הכבוד לקבוצה שלא איבדה תקווה. פורצ'ה קייבו.
כל הכבוד לאובינה שמראה עד כמה הוא שחקן חשוב בקייבו, ובזכותו קייבו השיגה את הנצחון הראשון בליגה, ואחרי שסימיולי יחזור לשחק קייבו תהיה עוד יותר חזקה ולדעתי הם יצאו מהתקופה הרעה שהיתה לקבוצה. בהצלחה במשחק הגביע!
שוב על רשימת הקניות של קייבו, מצטרף עוד שחקן, חלוצה של סיינה ארוין בוגדאני האלבאני. קייבו גם רוצה לשחרר שחקנים ובעיקר חלוצים: גודאס המאכזב, סלבטורי ברונו וטיריבוקי (שאני מאוד מופתע מזה ומקווה שטיריבוקי לא יעזוב בסופו של דבר, כי הוא מאוד עוזר לקבוצה).
מה זה ניצחון מתוק, מי שזוכר שבעונה שעברה קייבו דווקא הייתה מצליחה נגד קבוצות גדולות, השנה זה נראה קצת שונה, ההצלחה בקרבי התחית וגם ההכשלה במאבקים עם קבוצות צמרת, הכל אומר שיש לנו קייבו חדשה. בינואר לקייבו עדיין יש כמה דברים בראש, שחקנה של סאנטוס מברזיל, אמור לעבור לאינטר, שמתכננת להשאיל אותו מייד לקייבו לחצי שנה, גודאס לאחר חצי שנה מאז שעבר לפאלרמו עם רגל וחצי בחוץ.