קופה אמריקה סנטנאריו -צ'ילה שוב זוכה; מסי מודיע על פרישה מהנבחרת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י idans10, ‏30/5/16.

1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

@DRORIKO בברזיל לוח המשחקים באמת לא מאפשר הפסקות, אבל מעניין שגם ליגות אחרות משחקות במקביל או ממש כמעט - באורוגוואי עדיין יש משחקים היום, שעות ספורות לפני משחק הסלסטה הלילה, בקולומביה אנחנו בעיצומו של הפלייאוף וב-MLS יוצאים לפגרה קצרה רק אחרי שהנבחרת כבר שיחקה וגם יחזרו לפני סיום הטורניר עצמו. לגבי ישראל, היא תמיד תהייה בפגרה בתאריכים האלו בגלל מזג האוויר, אבל תסתכל על ליגות בצפון הרחוק של אירופה - באיסלנד ישחקו במהלך היורו, למרות שהנבחרת שם, וגם בנורווגיה ובלארוס. אולי יש עוד ליגות, אלו פשוט מצאתי ברגע.

פאראגוואי תחת ראמון דיאס היא נבחרת חסרת זהות. זה לא בקטע רע, פשוט עד שהוא הגיע ידענו די בקלות מה נראה מהאלבי-רוחה מבחינת סגנון בכל משחק להוציא מעט מקרים יוצאי דופן. אצל ראמון? כל משחק אפשר לקבל משהו אחר.

ברזיל אולי תזכה בקופה, דונגה אולי לא מאמן רע, אבל אני מתבאס לראות את הנבחרת הזו עם המאמן הזה.

nanana ו-idans10 אוהבים את זה.
  2. gilad16 Member

ברזיל ניצלת מהפסד מביך בזכות הקוון
    התחלה רעה לקופה בינתיים, אבל היום יהיה מעניין לדעתי.

ההרכב של אורוגוואי:
    Fernando Muslera; Maximiliano Pereira, Diego Godín, José María Giménez, Álvaro Pereira; Carlos Sánchez, Egidio Arévalo Ríos, Matías Vecino, Nicolás Lodeiro; Diego Rolan y Edinson Cavani​

3. Roma מנהלים

צופה בפרגוואי בשביל לראות את שני הרומאים: סאנבריה ואיטורבה ומקבל 3 דקות בלחץ של איטורבה. בלי קשר היה משחק מזעזע.

4. nanana Member

דונגה לא מאמן רע, הוא מאמן נורא. אני שם את כל האי זימונים המביכים(מרסלו, טיאגו סילבה, פרננדיניו, לוקאס רק מאילוץ הוא זימן אותו) בצד. בכל השנתיים האחרונות לא היה מחצית אחת טובה(אני לא מדבר על משחק) שנבחרת ברזיל שיחקה. אפילו במשחק ידידות נגד טורקיה לפני שנה וחצי שנגמר 0-4, זה לא באמת היה משחק מבריק. אתה רואה שאליאס(שבתקופ חלשה) מסרס התקפות בכל פעם שהוא נוגע בכדור ב-20 מטר מהשער של אקוודור, אז ראבאק תכניס את לוקאס או האלק ותלך על ניצחון.

5. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

מסכים שברזיל מביכה, אבל לפחות באיזו תוכנית בקולומביה הראו בשיטה של איזו טכניקת וידאו שהכדור רוחב עבר את הקו של החוץ לפני שנכנס לשער וטענו שההחלטה של הקוון היתה נכונה. בכל מקרה, ברזיל ממשיכה לא לשכנע תחת דונגה, אבל השאלה האם מאמן אחר יכול להוציא יותר? זה פשוט נראה לי סגל אפור מדי בשביל נבחרת ברזילאית ולא זכורים לי יותר מדי כישרונות שנשארו בחוץ שהיו הופכים את הנבחרת הזו ליותר מלהיבה. בלי כל קשר, אני גם לא חושב שדונגה זה המאמן לסלסאו.

6. Jefecito Member

סוארס בספסל?

7. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

סוארס לא אמור לשחק במשחק או השניים הראשונים כי הוא לא החלים 100% מהפציעה שלו.

8. Hapoel_Tel_Aviv Member

@DRORIKO לגבי מה שאמרת על המונדיאל זה מזכיר לי את כל הסוגיה של מונדיאל 2022 שאני מאמין שבסוף כן ייערך בקטאר בחורף למרות שזה נראה שלא, לא רואה את פיפא מעבירה את זה משמה, מה שישפיע על העונה באירופה ובתוך זה גם על העונות בישראל, האם בישראל יעשו פגרה בין אמצע נובמבר לסוף דצמבר בשביל המונדיאל ובמקום זה יתחילו את הליגה ביולי עם תנאים בלתי אפשריים למשחק במקום חודשים שהם נוחים מאוד למשחק?

אני כמעט בטוח שישחקו פה אלא אם כן נעפיל למונדיאל.

idans10 אוהב/ת את זה.
  9. Hapoel_Tel_Aviv Member

מחצית בין אורוגוואי למכסיקו (1-0 משער עצמי מוקדם של אלבראו פריירה) ואמנם לחמן קצת חופר אבל באמת המשחק עם קצב די טוב, אבל מה שיותר יפה לראות זה את ההשתלטות על כדורים ןהלחימה של מקסיקו שגורמת לשחקני אורוגוואי להראות נרפים, למרות כדור רוחב שיכל להגיע לקבאני ועוד מצב של קבאני זה נראה משחק די חד צדדי ועכשיו גם עם הצהוב השני המיותר של ויסנו.

אגב מזל שהם שמו לב להמנונים, לא הבנתי מה הם ניגנו שם במקום ההמנון של אורגוואי והיה לי מוזר שהשחקנים לא התלוננו על זה, זה באמת ההמנון של צ'ילה? איך אפשר לטעות בכאלה דברים בכלל?

10. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

ההמנון הצ'יליאני הוציא את קאבאני מריכוז :) לא הייתי קורה לזה חד צדדי, אבל בהחלט בשליטה מקסיקנית שכנראה תתגבר אחרי השטות של וסינו.

11. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

3-1 נהדר למקסיקו. משחק נהדר!

12. DRORIKO Member

לאורוגוואי אין מה למכור בלי סוארס. קבאני כרגיל עושה במכנסיים כשהוא בנבחרת.

נערך לאחרונה ב: ‏6/6/16
  13. Roma מנהלים

מזל שוויתרתי על ה-NBA והרווחתי אחלה משחק. לוזאנו אחלה שחקן, ראול חימנז מבשל פעמים בתור מחליף וכמה לב היה בגול של מארקז.

14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

קאבאני, האורוגוואי היחיד שבנבחרת לא מציג יכולת טובה יותר מאשר בקבוצה שלו. משחק נחמד, למקסיקו יש סיכוי לרשום זכייה "בקופה" עם נבחרת נחמדה אבל כזו שבפועל משחקת בסוג של בית ומקבלת דחיפה גדולה מאוד מהיציעים.

15. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

הגולים מהלילה

yonatan אוהב/ת את זה.