קופה אמריקה - הדיון המוקדם

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י idans10, ‏12/11/10.

1. Burrito Ortega Member

ענק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx. אני מת על האנגלית של קרליטוס.

2. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגווארו אף פעם לא קיבל באמת הזדמנות ל"הוביל" ולהיות שחקן הרכב לאורך זמן בנבחרת הבוגרת...רק באולימפיאדה ובצעירות הוא היה ככה ותמיד סיפק את הסחורה... ביום שיפסיקו לתת קרדיט לחלוצים שמשחקים בקבוצות יותר טובות נראה ממנו את מה שהוא מראה כל שבוע בספרד...כי כל פעם שנותנים לו הזדמנות (20 דקות זה לא הזדמנות) הוא מספק את הסחורה

3. riquelme1 Member

זה אבסורד ששחקן כמו אגוארו יושב בספסל ולאבצי פותח בהרכב, אין ספק בכלל מי מבין השתיים שחקן טוב יותר, הדבר ההיגוני הוא שלאבצי מתאים יותר לשיטה שבאטיסטה רוצה להנחיל לנבחרת שלו, אבל אני עדיין לא מקבל את זה שאגוארו בספסל ולאבצי פותח במקומו, אותו דבר עם טבז שיושב בספסל לטובת לאבצי.

הגול של אגוארו היה באמת מדהים, הבישול של מסי(כמה הבן אדם הזה עוד יכול להפתיע?), והסיומת של אגוארו שעבר את השוער וכבש היה תעווה לעיניים.

גם הבישול של אגוארו לטבז היה מרהיב.

לא ראיתי את המשחק, אבל הבנתי שאגוארו וטבז נכנסו ארגנטינה הייתה מסוכנת וטובה יותר.

טבז, היגוואין, אגוארו, ליסנדרו, מסי, די-מאריה, לאבצי, דייגו מיליטו, אפשר להרכיב 3 נבחרות עם הכשרון שיש לארגנטינה בהתקפה.

נערך לאחרונה ב: ‏22/6/11
  4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לפחות מבחינת ההתלבטות של באטיסטה לפני המשחק, מי שמשחק "במקומו" של טבס הוא די מריה ולא לאבסי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/6/11
  5. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

קולומביה סיימה הלילה בתוצאה מביכה של 0-0 מול מכסיקו הצעירה במשחק הכנה בפריירה. קולומביה שלטה מהדקה הראשונה ועד הדקה ה-90, אבל משהו לא הסתדר במהלך האחרון בהתקפה. הקפטרוס גם החליטו להיות נבחרת אנגליה ושלחו המון כדורים ארוכים, מה שלא נתן דבר, בגלל שאנחנו פשוט לא רגילים לשחק כך ומעולם לא שיחקנו כך. סוניגה וארמרו עשו עבודה נהדרת באגפים, כמו גם סוטו וקואדראדו, אבל ההגבהות לפאלקאו וטאו היו לא מדוייקות בלשון המעטה. יש המון המון מקום לשיפור, כי פאלקאו שכובש כמו מטורף בפורטוגל פתאום לא מוצא עצמו (גם כי שיחק ליד טאו, והוא לא רגיל לזה), גוארין נעלם לחלוטין ושוב קולומביה לא מוצאת את הרשת. ביום שבת מול סנגל, אני מצפה לשיפור משמעותי ביכולת, כי ביכולת כזו אנחנו לא עוברים את הבית.

קולומביה עלתה עם:

דויד אוספינה; חואן סוניגה, מריו ז'פס, כריסטיאן סאפאטה, פאבלו ארמרו; קרלוס סאנצ'ס, אבל אגילאר, פרדי גוארין, אלקין סוטו; טאו גוטיארס, פאלקאו

חילופים:

ג'קסון מרטינס, דאירו מורנו, חואן קואדראדו, גוסטאבו בוליבאר

6. Tricolor Member

אורוגוואי 3 אסטוניה 0

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/6/11
  7. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

עושה רושם שאילולא השוער האסטוני וכמה החמצות שלא קשורות אליו, הייתה פה תוצאה אסטרונומית. שער מרגש של ניקו לודיירו, שאביו נפטר לפני כמה ימים.

ההרכב של אורוגוואי היה:
    מוסלרה; מ.פריירה, לוגאנו, ויקטורינו (קואטס), קאסרס; פרס (גארגאנו), ארבאלו ריוס (אגורן), לודיירו (א. גונסאלס); קאבאני, פורלאן (אבראו) וסוארס (אבל הרנאנדס).

קואטס זוכה לדקות כשגודין עדיין בספק לקופה, ויקטורינו בלם נחמד אבל אם טאבארס לא יחשוש מעניין חוסר הנסיון (היחסי) של קואטס אני מאמין שאורוגוואי תרוויח צמד אדיר עם שילובו של קואטס ליד לוגאנו.

8. Muurad Member

הם סוג של שיכפול, מאוד דומים במשחק.. אבל אי אפשר לטעות עם 2 לוגאנואים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx תהיה לקואטס אחלה של חניכה.

בהחלט הפייבוריטית שלי לקופה.

9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אם גודין יתאושש בזמן אין לקואטס סיכוי, לצערי גם אם לא אני לא רואה את המאסטרו נותן לילד קרדיט לפני ויקטורינו. הם באמת מאוד דומים במשחק, רק שלדעתי לקואטס יש יציאה הרבה יותר טובה קדימה עם הכדור.

10. itay7 Member

זה פשוט לא ייאמן, אבל ג'פרסון פארפאן סובב את הברך באימון של נבחרת פרו וייתכן מאוד שייעדר גם הוא מהקופה אמריקה. ה"פוקיטה" עבר בדיקות בבי"ח אבל המאמן מארקאריאן נשמע מיואש, שאמר שדבר כזה מעולם לא קרה לו, אבל שלכל דבר יש סיבה.
    בימים האחרונים פארפאן דווקא עבד בקצב איטי יותר, יחד עם שחקנים שהתלוננו קצת על כאבים וטופלו בכפפות משי בגלל מכת הפציעות, אבל כנראה שגם זה לא עזר.

גם המגן השמאלי, חסוס ראבאנאל, מתח שריר וייעדר מהקופה. ראבאנאל לא היה אמור לפתוח, אבל היה במאבק על המקום בסגל עם יוסימר יוטום, וכעת "יושי" בוודאות יהיה בסגל.

לבלנקירוחה אמנם יש קוסם, אבל חסר מכשף!

נערך לאחרונה ב: ‏25/6/11
  11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

קללה נפלה על נבחרת פרו, גם אקואדור סבלה כבר משני שחקנים שיעדרו בגלל פציעות אבל לא במידת חשיבות של הפצועים של פרו.

12. Tricolor Member

בOVACION שזה עיתון ספורט מוביל באורוגוואי מדובר על חמישה שחקנים שיתחרו על שתי מקומות אם לוקחים בחשבון שגודין יתאושש ולודיירו יזומן בעקבות זה שהוא פותח במשחקים האחרונים ובאחרון גם הצטיין.
    "Tata" González, "Cebolla" Rodríguez, Gastón Ramírez, Sebastián Fernández y Sebastián Coates

כפי שאני מכיר את המאמן הוא בטח יקח את גאסטון ראמירס ופרננדס.
    אני הייתי לוקח את סבושה קודם כל ובאמת לא מבין למה לא משתפים אותו.

13. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

נבחרת קולומביה תשחק היום (01:00 שעון ישראל) במשחק ידידות במדיין מול נבחרת סנגל והמאמן גומס משנה שיטה והרכב מזה שסיים בתיקו 0-0 מביך מול מכסיקו הצעירה לפני שלושה ימים. מה-4-4-2 הוא יעבור ל-4-1-4-1 כשרק 4 שחקנים ממשיכים בהרכב שצפוי להיות:

דויד אוספינה; חואן סוניגה, לואיס פראה, אקיבאלדו מוסקרה, חואן דויד ואלנסיה; גוסטאבו בוליבאר; דאירו מורנו, פרדי גוארין, אבל אגילאר, אדריאן ראמוס; ג'קסון מרטינס

הקישור נראה הרבה יותר התקפי עם כניסתם להרכב של דאירו ואדריאן, חלוצים שיכולים לשחק גם כקשרים תוקפים, בתקווה שגוארין יחזור לעצמו בתפקיד שהוא מכיר ולא יילך לאיבוד כקשר ימני כמו מול המכסיקנים.

14. Ajacied Member

מעניין מה לודיירו באמת שווה. בתור אוהד אייאקס היה לי מאוד קשה להתרשם מהיכולת שלו עד עתה. מבחינתי הוא תעלומה אחת גדולה. בעונת 2009/2010 הוא הגיע בפגרת החורף ושיחק אם אני לא טועה רק 8 משחקים. בעונה האחרונה (2010/2011) הוא לא שיחק אפילו לא דקה אחת - לא בליגה ולא בגביע, בגלל הפציע מהמונדיאל. אבל גם כשהוא כבר חזר מהפציע במרץ-אפריל, הוא לא עלה לשחק אפילו לא פעם אחת, למרות שהיה בסגל ברוב המקרים.
    אם בכל זאת מזמינים אותו לסגל הנבחרת אחרי עונה כזאת, כנראה שבאמת תופסים ממנו באורוגוואי, כי זאת לא נבחרת שחסרים לה שחקנים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/6/11
  15. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

מוזר, או שאני בכלל לא קלטתי את המתרחש או שהעיתון רחוק מאוד מתמונת המצב. גאסטון ראמירס בוודאות בפנים לדעתי, טאבארס חולה עליו ולמרות שאני לא מתלהב ממנו הוא עושה עבודה סבירה בהחלט בצ'אנסים שקיבל. סבוז'ה עדיין בתמונה בכלל? נראה לי כאילו טאבארס כבר לא סופר אותו לצערי.