קופה אמריקה - הדיון המוקדם

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י idans10, ‏12/11/10.

1. itay7 Member

עד עכשיו נראה שהוא יותר אהוב בפרו מהצלוב, אבל כמו שאליאס אמר, התקשורת בפרו אוהבת לצלוב אנשים. אישית אני חושב שהוא ימשיך אחרי הקופה כי נראה שיש שינוי אמיתי בגישה - גם מצד השחקנים, גם בהתאחדות, ובעיקר בתקשורת. אין כמעט תלונות עליו, משהו שאי-אפשר להגיד על כל בנאדם אחר בפרו!

צריך לקחת בחשבון שלאף מאמן עכשיו לא נתנו כבוד כמו למארקאריאן, ולא דיברו כ"כ על פרויקט. לא נראה לי שהדחה בשלב הבתים תגרום לכל הדיבורים האלו להיעלם, בטח ובטח אם פרו תעפיל לרבע-גמר (מה שנראה לי שיקרה).

נערך לאחרונה ב: ‏18/6/11
  2. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

קולומביה השלימה את היום העשירי בהכנות שלה בבוגוטה וצפויה לטוס היום לפריירה, לקראת משחק הידידות מול הנבחרת הצעירה של מכסיקו ביום רביעי. הוגו רודאז'גה נפצע שלשום ברגלו באופן לא חמור ולמרות שלא ייטול חלק במשחק מול המכסיקנים, ההשתתפות שלו בקופה בטוחה אם לא יקרה חלילה משהו חריג.

לגבי המשחק מול המכסיקנים, אין הרבה הפתעות בהרכב למעט הצבתו של גוסטאבו בוליבאר במשחק הבכורה שלו בנבחרת, כנראה בשביל לתת לו קצת ביטחון. גומס אמור לפתוח במערך של 4-4-2, כאשר הקישור יורכב מדובלה סינקו ועוד שני קשרים שיפתחו יותר וישחקו בצדדים. לאחר מספר משחקים שבהם ניסה את פאלקאו כחלוץ יחיד, יעלה גומס עם שני חלוצים.

ההרכב המסתמן:

---------------------דויד אוספינה----------------------

פבלו ארמרו----מריו ז'פס---כריסטיאן סאפאטה----חואן סוניגה

-----------קרלוס סאנצ'ס----גוסטאבו בוליבאר------------

אלקין סוטו--------------------------------------פרדי גוארין

----------------רדאמל פאלקאו----טאו גוטיארס------------

http://www.futbolred.com/contenido/copa-america/noticias/primera-fecha/IMAGEN/IMAGEN-9671247-2.Xxx
    ההגנה הקולומביאנית-"איטלקית" באימון. ארמרו, ז'פס, סוניגה וסאפאטה

3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אני לא מכיר את סוטו טוב, אבל הקישור הזה יחד עם שני חלוצי 9 שלא באים מאחור יותר מדי זה קצת הגנתי ואפור לא. בכלל, בלי קיצוניים קלאסים השילוב של טאו ופאלקאו נראה לי כמו מתכון לא מוצלח, יותר מדי דומים בסגנון משחק.

4. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

זה לא המערך ו/או ההרכב שבוליז'ו ישתמש בו בקופה אמריקה. כלומר החלק ההגנתי כן, אבל אני לא רואה את פאלקאו פותח עם עוד 9 לידו, מה גם שהם כמעט ולא שיחקו יחד וקשה לי לראות אותם מסתדרים ביחד באותה עמדה. סוטו הוא כן קיצוני טבעי, שמאלי ואפילו די הרשים במשחקי האימון ששיחק וגם העונה במיינץ, לידו בקופה אמריקה נראה כנראה את קואדראדו שגם הוא קיצוני טבעי, או את דיירו מורנו, שגם מתאים לעמדה הזו ושיחק בה בהצלחה לא פעם. במקרה כזה גוארין זז יותר אחורה ולמרכז לצידו של סאנצ'ס. בלי שום קשר, הקישור של קולומביה אכן אפור, כבר הזכרנו את זה, אבל כרגע זה מה יש ועם זה גומס יצטרך לסתדר. לטעמי היה מקום כאן לדורלן פאבון, אחד מהמצטיינים בליגה הטורניר וכמובן לצערנו ג'יו מורנו לא כשיר.

5. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

האמת שעם התיאור שלך של ההרכב הצפוי לקופה עצמו זה נשמע הרבה פחות אפור והרבה יותר טוב, כלומר עם מורנו בימין וגוארין באמצע. יחד עם רודאייגה בהרכב לצידו של פאלקאו אולי, זה נותן לקולומביה הרבה אופציות התקפיות שונות ומשאיר את ההרכב מספיק מאוזן.

6. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

מסכים איתך וזה כנראה מה שיהיה, אם כי רודאז'גה לא צפוי לפתוח אלא לעלות מהספסל (וגם אז כקיצוני שמאלי, סבירות יותר נמוכה כחלוץ שני). האופציות המועדפות יותר לצד שמאל הן של סוטו ואדריאן ראמוס. בכל מקרה ההרכב צריך להיות יותר טוב והתקפי, בטח מול בוליביה וקוסטה ריקה עם כל הכבוד.

נערך לאחרונה ב: ‏20/6/11
  7. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

מי שחיפש אינדיקציות להרכב המתוכנן של באטיסטה לקופה אמריקה, ארגנטינה תשחק היום מול אלבניה וההרכב הצפוי הוא כדלהלן:

רומרו; סאנטי, מיליטו, בורדיסו, רוחו; באנגה, מסצ'ראנו, ביגליה; לאבסי, מסי ודי מריה

סבירות גבוהה שזה יהיה ההרכב למשחק פתיחה, מלבד ביגליה שמשחק במקומו של קאמביאסו שעוד לא כשיר לחלוטין. גם שאלת השוער לא נפתרה עדיין, שכן קאריסו עסוק עם משחקי המבחן של ריבר. לפי התקשורת ההתלבטות הגדולה ביותר של באטיסטה הייתה באגף שמאל של השלישייה הקדמית, בין טבס לדי מריה. מלבד זה, החלק הקדמי והקישור נראה סגור לקראת הקופה, שבהגנה באטיסטה עוד צריך לקבל החלטות אמיצות. אמיצות? כן, לבחור בין מיליטו וגאראי כמלווים לבורדיסו זו החלטה אמיצה. גם הבחירה לשחק עם רוחו, מונסון או סאבאלטה כמגנים פותחים זו החלטה אמיצה. אבל לפחות במקרה של הבלמים הוא לא יכול להתלונן, קיים מבחר מסוים והוא בחר ללכת על צמד שלא שיחק כבר שנתיים (מיליטו וגאראי).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/6/11
  8. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

יש סיבה שבארגנטינה לא מצאו נבחרת יותר חזקה לשחק מולה?

9. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

נראה לי שכולם כבר בחופש

10. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

צ'ילה ממשיכה בכושר טוב לקראת הקופה אמריקה ולא התקשתה להביס את אסטוניה 0-4 במשחק אימון לעיני 20,000 איש. כבשו לרוחו: מתיאס פרננדס (21), וולדן פונצ'ה (41), הומברטו סואסו (45) ואלכסיס סאנצ'ס (49).

11. GRANDE LAZIO Member

נערך לאחרונה ב: ‏21/6/11
  12. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

כתבה זוועתית...זה נראה כאילו ילד בן 18 כתב את זה ועשה תמצית על פאלקאו מוויקיפדיה.

"זוהי הקדנציה השניה שלו כמאמן קולומביה, אחרי שב-1995 מונה לתפקיד והדריך אותה עד 1998. בהמשך, אימן את נבחרת אקוודור וב-2006 את גווטמאלה. בקולומביה נחשב גומז למוערך מאוד, אם כי לדי אלמוני בדרום אמריקה."

כן, מאוד אלמוני, מאמן השנה בדרום אמריקה ב-1996, היה ב-4 מונדיאלים (3 עם קולומביה ואחד עם אקואדור)...מאוד אלמוני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

13. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

איזה נפילה של סאנצ'ס, איך השופט קנה את זה?

14. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

עוד נבחרת שנתנה רביעייה זו ארגנטינה, שהביסה 0-4 את אלבניה במשחק שאני לא יודע מה באטיסטה יכול לקחת ממנו מבחינת חוזק היריבה, אבל ביטחון ומוראל לשחקנים זה בוודאי נותן. לארגנטינה כבשו לאבסי (6), מסי (43), קון אגוארו (75) וקרליטוס טבס (90). אני מניח שאליאס ושאר הארגנטינאים ירחיבו יותר על המשחק.

15. GRANDE LAZIO Member

מה יש לעדכן על פלקאו חוץ מהיכן גדל, הישגיו וכו'? לא יודע, אני אהבתי את הכתבה. כל אחד וטעמו.