אין שום סיבה שיובטיץ', לייאיץ', פריסיץ' וכל השאר יצליחו כשאינטר מסתמכת על קישור די נגרי וברוזוביץ', שלא יציב בעליל, על רוטציה ממש לא מאוזנת ועל שיטת משחק שמסרסת כמעט כל שחקן התקפי ביקום. אתמול ראינו רמיזה למה שההתקפה הזו כן יכולה לעשות. כשמאנצ'יני יתחיל לשחק קצת התקפי ולא רק לחשוב על איך שומרים על שער נקי ועוקצים 0-1, אוכל לבוא בתלונות אך ורק לשחקני ההתקפה. אני אישית חושב שלמעט זלאטן, סוארז והאליטה של הכדורגל, כמעט אף שחקן התקפי לא היה מצליח באינטר של העונה עד כה.
כאן אנחנו מסכימים וגם חלוקים (ראית איזה יופי? ). הסגל היה "מושלם" ובכל זאת לא זכינו בשום דבר עד שיובנטוס הורדה ליגה. אתה יכול לומר, ובצדק, שהתמודדנו מול מפלצות בליגה. אבל מדוע נכשלנו מול ולנסיה ב-2006 (עם אדריאנו בכושר לא רע) ומול ויאריאל ב-2007? היינו טובים משתיהן ועם מאמן אחר היינו מנצחים. ללא ספק. גם בליגה, מאנצ'יני היה מלך התיקו עם מספר עצום של תוצאות תיקו באותה העונה. המשיך את הקטע של קופר, סיניורי, זקארוני וכל מאמן מאז טראפטוני בעצם עם נאיביות שלא שינתה שום כלום. גם אז הרבה מאד אנשים (אני בעיקר קראתי באותם זמנים, הייתי בן 15, בכל זאת) ביקרו את מאצ'יני על בחירת שחקנים מוזרה. זוכר את זה מאריה? אפרסידו סזאר? השימוש העקבי בסטאנקוביץ' כשחקן מאחורי החלוצים? התלות המוחלטות בזלאטן? מאנצ'יני לא השתנה הרבה. היה אפשר להוציא יותר מהקבוצה ההיא, ואם היה לנו מאמן אחר יכולנו לזכות בתארים גם לפני פרשת השחיתות. עוד בעונת השיא של אדריאנו ב-2005 יכולנו לאיים על יותר תארים ממה שאיימנו אז. הובסנו על ידי מילאן המפלצתית של אנצ'לוטי ללא תנאי, אבל מאנצ'יני אפילו לא היה קרוב להתחרות באנצ'לוטי של אז. זה היה נוק אאוט, כמו משחק של ילדים בכיתה ג' מול מפלצות מהתיכון. ואני מזכיר, אנחנו מדברים על סגל שכלל גם את רקובה, אדריאנו בכושר טוב ועוד שחקנים טובים מאד שהיום אינטר הייתה חולמת להשיג (זאנטי, קורדובה, טולדו, סטאנקוביץ' וקמביאסו). לסיכום, ביקרו את מאנצ'יני גם אז על השיטה ועל בחירת השחקנים המוזרה. לא הרבה השתנה. מאנצ'יני קיבל לרשותו את ליאייץ' לפני 7 חודשים. זה בעיני מספיק זמן להבהיר לשחקן שהוא צריך להרים את הראש וכמו שאומרים במשחק מחשב שנהגתי לשחק בצעירותי - Don't be a hero. גם הוא וגם יובטיץ' כושלים בזה פעם אחר פעם. עכשיו יובטיץ' הוא לא שחקן רע. הוא הוכיח את עצמו מספיק זמן ובעיני זה כישלון שלו וגם של המאמן. יש לו חומר שחקנים שיכול להשיג יותר ממה שהוא משיג. יש כישרון בהתקפה, הוא מנצל אותו בצורה רעה. אינני חולק עליך שליאייץ' טמבל. תפקידו של המאמן לצמצם למינימום את הבעיה.
לא שאני פוסל את מה שאתה אומר,אבל אני לא חושב שהמשחק אתמול היה אינדיקציה למשהו, אלגרי והשחקנים זרקו לגמרי על המשחק. גם פרוזינונה היתה מנצחת אותנו.
לא מסכים. אתה מנסה לתרץ את זה, אבל אין דבר כזה זריקת ז על משחק נגד אינטר גם אם מדובר במשחק ידידות. אני כן חושב שהפתיחה הטובה של אינטר נתנה לה מומנטום לכל אורך המשחק, אבל בכללי יובה לא הציגה רמה שונה משל קבוצת אמצע טבלה בסרייה א.
עלינו בלי דיבאלה,פוגבה,מאריו,מרקיזיו,חדירה,קייליני,ברצאלי,אה כן ואיזה בופון אחד. ככה שגם אם אלגרי הקדיש את כל ה-4 ימים לאינטר(והוא לא) אתה מקבל קבוצה מאד מוגבלת שבמקרה הטוב שווה אמצע טבלה. מה גם שמדובר בהרכב שמשחק בפעם הראשונה או השניה ומן הסתם התיאום בין השחקנים הוא לא כמו תיאום של קבוצה שרצה שנה שלמה.
הייתי מסכים עם העמדה שלך אם למאמן היה תפקיד רק בבחירת השחקנים שעולים למגרש. נניח שהאינטרס של לתת מנוחה לכוכבים גדול מהאינטרס לראות את אינטר סופגת שלישייה נוספת, עם זה אפשר להתמודד (וזו לא בהכרח עמדתי). אבל נראינו כמו פח אשפה לאורך כל המחצית הראשונה והיית מצפה שהמאמן יגרום לשחקנים לצאת הרבה יותר מפוקסים למחצית השנייה. לגבי השאר אני מסכים. הגישה של השחקנים הייתה רעה מאוד, ואם כך נראית הרוטציה שלנו אני חושב שזה בלתי נמנע לעשות ניקוי אורוות בקיץ (כשאסמואה והרנאנס הראשונים ללכת).
אסמואה מקבל אצלי עדיין את הנחת ה"רק חזרתי מעוד פציעה ובאופן כללי לא השלמתי שני משחקים ברצף כבר שנתיים". כשהוא זמין הוא בדרך כלל מעולה ובמידה ויצליח לחזור לכשירות הוא יעזור לנו מאוד גם בהמשך העונה ואולי אפילו מעבר. הרנאנס עושה 5 פעולות בינוניות עד גרועות על כל אחת טובה ובמעט הזמן שקיבל אתמול למינה הרשים אותי הרבה יותר. אם זה יהיה המצב עד סוף העונה הייתי מעדיף שננצל את האופציה על הגאבונזי וננסה להיפטר מהברזילאי. ועוד משהו קטן שאולי לא יהיה פופולרי במיוחד, אני חייב לציין שלאחרונה נוצרו בי ספקות של ממש לגבי אלבארו מוראטה. הוא מוכשר בטירוף ובסוף התהליך הזה שהוא עובר או מה שזה לא יהיה יחכה חלוץ מדהים, אבל אני כבר לא יודע כמה סבלנות יש לי אליו והאם לא עדיף לנסות להשתדרג בקיץ עם איזה קבאני.
אינטר עלתה עם נאגאטומו, חסוס, דאמברוסיו וסנטון בהגנה, כשקריזו שוער. אתם מנגד עדיין פתחתם עם שחקנים מצוינים כמו ליכשטיינר, אלכס סנדרו, קואדרדו, זאזה, מוראטה ויש שיכלילו גם את הרנאנס ואסמואה. אז יש פה מעבר לקבוצה מוגבלת, כשמנגד ההגנה של היריבה נראית מצחיקה על הנייר.
נו בסדר אז ההרכב השני של אינטר ניצח את ההרכב השני של יובה, איך אתה מסיק מכאן מסקנות להמשך הדרך עוד לא הבנתי
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xtl1/v/t1.0-9/13260162_1160566877349309_1674319766999746241_n.Xxx?oh=d3fbdd83c8f5ca927125f59b7679225c&oe=57D632CE&__gda__=1472924925_f524869f2b75b1337bf48575ece61693 מילאן - יובנטוס מיקום: אולימפיקו, רומא. שעה: 21:45, שבת. שידור: ספורט 1, משולב עם גמר הגביע הגרמני. שופט: ג'יאנלוקה רוקי. היום ייערך גמר הגמר האיטלקי בין האלופה יובנטוס שתתמודד מול הקבוצה המאכזבת מילאן. האלופה רוצה להשלים דאבל בצד האדום-שחור רוצים להמתיק את העונה המאכזבת עם גביע שישי וראשון מאז עונת 2003. בצד האלופה מסימיליאנו אלגרי ייחסר היום את בונוצ'י המורחק בנוסף למרקיזיו, קסארס וחדירה הפצועים. בופון השוער הראשון והקפטן אמור להמשיך לפתוח על הספסל ונטו השוער השני הברזילאי אמור לקבל את הקרדיט בשער גם בגמר. בהגנה רוגאני הצעיר אמור להחליף את בונוצ'י המורחק ובחלק ההתקפי מריו מנדז'וקיץ' ודיבאלה ייפתחו בזמן הספרדי, אלברו מוראטה, שעתידו לא ברור יחכה להזדמנות שלו מהספסל. הרכב משוער: נאטו; רוגאני, קלייני, ברזאלי; לייכשטיינר, פוגבה, הרננדס, אסמואה, אברה; מנדז'וקיץ' ודיבאלה. http://a.espncdn.com/combiner/i/?img=/photo/2015/1216/r36705_1296x729_16-9.Xxx&w=738&site=espnfc רוצים להשלים עונה נהדרת עם הגביע. דיבאלה ופוגבה. מנגד מילאן תחסר את צמד המגנים אנטונלי ואבאטה בנוסף לרודריגו אליי. נינאג אמור להיות בסגל לראשונה מאז הפציעה. תגלית השנה והיורש של ג'יגי בופון, ג'אנלואיג'י דונארומה, ייפתח בשער והשוער יודע שהרבה תלוי בו. בהגנה קלאבריה הצעיר יאייש את עמדת המגן הימני. זפאטה אמור להחליף את מקסס שלא כשיר במאת האחוזים. מי שיסיעו לחלוץ המצטיין קרלוס באקה בחלק הקדמי הם בונבנטורה שחזר לא מזמן מפציעה והונדה המאכזב. הרכב משוער: דונארומה; קלאבריה, זפאטה, רומאניולי, דה שיליו; פולי, מונטיליביו, קוצ'קה; הונדה, בונבנטורה ובאקה. http://theworldgame.sbs.com.au/sites/sbs.com.au.theworldgame/files/styles/full/public/20150830001171573356-original.Xxx?itok=dqzxibmy קרלוס באקה חלוצה של מילאן יודע שהרבה תלוי בו היום. יובנטוס פייבוריטית ברורה לגמר הזה והיא רושמת 7 ניצחונות רצופים על מילאן בליגה. בזמן שמילאן תצטרך לזכות בגביע על מנת להבטיח הששתפות באירופה בעונה הבאה יקוו בססואולו לניצחון של הזברות בשביל לעשות היסטוריה. הימורים? http://www.correttainformazione.it/wp-content/uploads/2015/08/Tim-Cup.Xxx
סופסוף נראה שנעלה במערך הנכון (4-3-3). מביך לראות את פולי בהרכב (וחבל גם שניאנג, אבאטה ואנטונלי בחוץ), אבל יכל להיות יותר נורא. גם בתפקוד מושלם אני לא חושב שאנחנו יכולים לתת פייט אמיתי ליובנטוס, אבל בסופו של דבר במשחק אחד תמיד יש סיכוי. כרגיל יש את החשש שנצחון יאפשר להנהלה לשדר עסקים כרגיל (תואר! אירופה!) ולהחליף את השיפוץ האמיתי במשהו שטחי ולא רציני, אבל זה לא חשש אמיתי כי זה יכול לקרות גם בלי שננצח ויכול לא-לקרות גם אם ננצח. בקיצור, הלוואי וננצח. זה התואר היחיד שרלוונטי לנו כרגע (וככה נסגור טראבל אחד בעשור שלם...).
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13240161_1162901973782466_1145200495636154471_n.Xxx?oh=5457253a91473939d93591b97b16ace1&oe=57DBEC06 לאמינה פותח ע"ח אסמואה.
איפה אתה קלאבריה? דווקא ברגעים החשובים והאחרונים החמצן במוח וברגליים חסר.... ככה זה. כדורגל משחקים 120 דקות ובסוף יובנטוס מענישה בציניות הארורה שלה.