נראינו הרבה יותר טוב משציפיתי, אבל זה לא הספיק. חבל. הגנה טובה, קישור אנמי והתקפה מבודדת לגמרי. לא מבין למה ברוקי חיכה עם החילופים עד כל כך מאוחר, ולמה מנז (או ברטולאצ'י) לא קיבלו הזדמנות.
מהקישור ומטה אין באמת למי לבוא בטענות. כולם היו טובים (חלקם מעולים, בעיקר מונטוליבו) ועשו את העבודה. חבל שהחלק הקדמי היה בחרא יום. איך שהמשחק התפתח היה ברור שזה יגמר בגניבה יובנטינית טיפוסית. ותאמת אני מעדיף את זה ככה מאשר נוק אאוט בהליכה.
נכון שמוראטה לא נתן את העונה הגדולה שציפו ממנו, אבל עדיין הוא הפך לקלף מאד חשוב מהספסל, וסיפק 5 שערים מכריעים בתור מחליף,כולל הערב.
צריך להגיד את האמת : 1. היה משחק לא טוב מצד יובה 2. משחק טוב בצד ההגנתי של מילאן 3. באופן כללי גמר די משעמם 4. פעם אחת ההגנה של מילאן מסודרת לא נכון - גול 5. מוראטה הוא ווינר ויהיה כואב לאבד אותו אבל האמת היא שהוא לא חלוץ פותח מספיק טוב. 6. כל ההיפסטרים פה צריכים להיות מאושרים - EDF באירופה 7. דאבל בק-טו-בק !!!
מוראטה מטורף, אמנם הוא לא מספיק טוב להיות חלוץ פותח ולדעתי ההחלטה ללכת עם מנדז'וקיץ' ודיבאלה היא נכונה ביותר אבל אי אפשר להישאר אדיש לווינריות של הילד הזה, כמעט בכל משחק גדול הוא מופיע ונותן את שלו, הלוואי שיישאר כאן וכמה שיותר גראנדה מוראטה, גראנדה יובה, דאבל שני רצוף והמועדון ממשיך לשבור שיאים ולקבוע רף חדש.
צריך לזכור שעם כמה שמילאן חלשים, כשהם פוגשים את יובה הרבה דברים מעבר לרמה המקצועית נטו מדברים. מה גם שלשחק הגנה כשאתה לא פייבוריט זה הרבה פעמים קל יותר. נ.ב ראיתי שוב(ושוב ושוב חח) את השער של אלבריטו, זה היה גול גדול של כולם, החל מאלכס סנדרו שחטף ונלחם לא לאבד את הכדור, דרך מוראטה שנתן קטנה , דרך מנדז'וקיץ' ששמר על הכדור עם הגב ושחרר אותו ללמינה כמו שרק הוא יודע, דרך למינה שנתן פריצה גדולה א-לה פוגבה(שהיה לא ביום טוב) ושחרר לקוודראדו שנתן הרמה מעולה וכמובן סיומת אדירה של אלבריטו, גול קבוצתי נהדר של יובנטוס נ.ב 2 מסתמן שהקולומביאני והספרדי הם 2 שחקני מאני טיים גדולים, קוואדראדו היה זה שנתן את הגול השני נגד באיירן וגם נתן את הגול ההוא שדי סימל את המהפך בדרבי והוא גם בישל אתמול ומוראטה? מעבר לעונה שבה הגענו לגמר גם השנה הוא נתן שערים חשובים במאני טיים, גאווה שיש שחקנים כאלה במועדון ונקווה ששניהם ימשיכו פורצה יובה
"מאצ' אפ טוב נגדינו" במונחים של יובנטוס = להפסיד את כל המשחקים ללא יוצא מהכלל במשך 3 שנים ברציפות אבל לגרום לנו קצת להזיע בשני האחרונים. כל חובב סריה א' צריך להיות מאושר פה. סאסואלו קיבלה הזדמנות לקבע את הפרוייקט שלה לקבוצת צמרת תחתונה. סבירות גבוהה שנקבל קבוצה ברמה של פיורנטינה משום מקום (מבחינה היסטורית). כמה שיותר כאלה => ליגה איכותית יותר. ליגה איכותית יותר => תדרוש מקבוצות הצמרת להיות טובות יותר. קבוצות צמרת טובות יותר => הרבה נקודות בעתיד.
@zitto strunz אני תמיד בעד דברים כאלה, המשמעויות ברורות, אבל אודינזה של יאקווינטה,פאלרמו של אמאורי,ג׳נואה,סמפדוריה וגם לאציו ופיורנטינה היו באזור הזה ובסוף לא קרה כלום לאורך זמן, נאפולי היא היחידה שהצליחה למצב את עצמה ולהתפתח באמת. אם הנרווורדי יצליחו לעשות רק 3/4 נאפולי - אני אהיה מאושר
אולי זה קרה בגלל ההנהלות? לפחות ביריבות מג'נואה ובפאלרמו אני בטוח שכך היה ואני גם בטוח שבסאסואולו יש אנשים יותר רציניים בהנהלה Sent from my LG-D855 using Tapatalk
כשלון מקצועי לאורך זמן = בעיות בניהול , אין בכך ספק , יובנטוס היא הדוגמא הטובה ביותר לזה ההנהלה שאחרי הקאלצ'ופולי ולפני אניילי הייתה דוגמא לכשלון מופתי,מאז שאניילי הגיע והביא את האנשים הנכונים הכל השתנה. מילאן היום היא לא תוצאה של ניהול כושל? הנפילה של אינטר אחרי הטרבל היא לא תוצאה של ניהול לא נכון? השאלה אם היית אומר אז,אחרי שיאקווינטה וחבריו העפילו לאלופות שההנהלה באודינזה לא מספיק טובה? האם באמת יש לך את הכלים להגיד שההנהלה של סאסואלו שונה מאלו האחרות? האם נבנית פה קבוצת 'ציצים' כמו שאוהבים לקרוא לה בפורום שתחזיק לאורך שנים? או שכמו רוב קודמותיה היא תתן עוד עונה שתיים ותחזור לגודלה המקורי?
לאחר ההצלחה של "יאקווינטה", אודינזה המשיכה לטפס עד שלבסוף קיבעה את עצמה למשך חצי עשור במקומות 7-4 (עם נפילה חד פעמית באמצע) תוך כדי שהיא יצרה קבוצה נהדרת שסיפקה במה לכישרונות צעירים ובמקביל הוסיפה איכות לליגה כולה. מהנסיקה וצורת העבודה של סאסואלו, אפשר לקוות לתהליך דומה, עם הבדל קל בלאום השחקנים שמקבלים אצלה במה.
קודם כל אני שותף לתקוות לגבי סאסואלו וגם לגבי האיטלקים, דבר שני, אם נקביל את אותה אודינזה לסאסואלו של היום , עונת 04/05 של אודינזה מקבילה לזו הנוכחית של סאסואלו, 05-06: באותו קמפיין מוצלח בצ׳מפיונס אודינזה סיימה רק 11 בליגה(וגם זה בגלל הקאלצ׳ופולי) 06-07: מקום 10 07-08 : מקום 7 08-09: מקום 7 09-10: מקום 15 חצי עשור לאחר עונה מוצלחת - מקום 10 בממוצע, רק שנה לאחר מכן (10-11) אודינזה התחילה ריצה של 3 עונות טובות והגיעה למקום ה4 ה3 וה5 (לפי הסדר) . מה הנקודה שלי? שמתוך אותן מערכות סקאוטינג טובות וקבוצות ציצים שגדלו מי שגזרו את הקופון בסוף היו בארסה וארסנל(סאנצ׳ז), פסז (פאסטורה) , באיירן (בנעטיה) או יובנטוס (יאקווינטה,אמאורי,אסמואה,פריירה). אם נוציא את יובנטוס מהמשוואה היחידה שהרוויחה ובאמת צמחה בעזרת אותן ׳ציצים׳ היא נאפולי(קבאני,אלאן) + מקרים ספציפיים כמו הנדנוביץ או פיזארו. אני מלא תקווה שהפרויקט של EDF יסתיים שונה ושהליגה תרוויח, שהכשרונות יתפזרו בקבוצות הצמרת ושאותם יחליפו כשרונות אחרים (אם איטלקים בכלל טוב) ושיהיו 2 גמרים אירופים כל-איטלקיים שבהם יעלו 44 שחקנים איטלקיים בהרכב הפותח ואף אחת מהקבוצות לא תהיה אינטר וגם זה היה אחרי עונה עם 5 איטלקיות בליגת האלופות. העניין הוא שאני הרבה יותר רואה שסאסואלו תסיים כמו סמפדוריה מאשר כמו נאפולי, מקווה שאני טועה.