קופה איטליה 06/07 :: הלב של אינטר לא הספיק לחזור

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Paolo Maldini, Aug 2, 2006.

1. j.sh milan 1899 Member

צלסי יש להם שחקנים אבל אין להם שילוב בין השחקנים והשחקנים לא מבינים את האחרים אבל במילאן אני רואה ש פיפו חזר לקושר ועכשיו שמעתי שקראצולו מבאלרמו יבוא במקום אוליבירה אוליבירה היה חלש חוץ ממשחקו הראשון נגד לאציו ורונאלדו יודע טוב את הליגה האיטלקית . ועכשיו יש למילאן 4 חלוצים שיודעים טוב את הליגה האיטלקית יעם הצרפתי הצעיר אופאמיאנג שכבש שער נגד יובנטוס תהיה למילאן התקפה חבל על הזמן
    יש לי מילה לכל אוהדי אינטר את תהיו כל כך שמחים השנה הליגה שלכם בהפרש לא פחות מ 20 נקודה אבל השנה הבאה מילאן חוזרת עם התקפה בראזילית ( קאקא ורונאלדו ורונאלדיניו ) יהיה אי אפשרי לעצור את מילאן וכמו שאמר גאתוזו " אם אינטר לא לוקחת השנה אליפות אמיתית בחייה לא תיקח " ההההה אפילו גאתוזו שאמר פעם " אם אני רואה את הכדור עם פירלו אומר לעצמי אני שחקן כדורגל " יודע לאמור את המילים האלו אל תהיו שמחים כל כך יובי ומילאן ורומא חוזרות ובגדול

2. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

ולמה אתה כלכך בטוח שרונאלדיניו יצטרף למילאן,ולמה אתה כלכך בטוח שהוא יתאקלם בליגה האיטלקית,וחוץ מזה אתה מדבר כאילו שהסגל של אינטר הוא כמו הסגל שלכם או כמו הסגל של רומא,יש לאינטר סגל מהכי טובים בעולם והמחליפים של אינטר יותר טובים משחקני ההרכב הראשון שלכם, ואתה אומר שזאת השנה שלכם בגלל שיובה ....., מי הכריח אתכם שלא תבנו קבוצה שראויה לאליפות במקום לקנות שחקנים שהרמה שלהם נמוכה כמו אוליביירה.

ועוד משהו:
    תגיד לי ראיתי איך הייתה ברזיל במונדיאל עם השלישיה שאתה מדבר עליה בנוסף לאדריאנו????

Last edited by a moderator: Jan 31, 2007
  3. j.sh milan 1899 Member

דבר ראשון אני אומר שזות העונה של אינטר בגלל שיובי ירדה וגם מילאן היה לה הרבה בעיות הדבר הראשון זות בתי המשפט וגם בעיה ליגה האלופות עד שמילאן הגיעה לליגה אלופות היה זה ב 23\8 זה אומר שעוד 8 ימים והמירכאתו היה נסגר וכל השחקנים שהיתה אמורה מילאן להביא הצטרפו לכבוצות אחרות כמו זמברותה שאמר " אם היתה מילאן בליגה אלופות הייתי מצטרף למילאן " וגם ויסלי שנאידר ו הינתאייליר שחקני איאקס כמו כן אודו היה כמעט מילאניזי אבל בעיה קלה הרחיקה אותה ממילאן ואל תשכח את בופון שאמר" אני רציתי לשחק בליגה אלופות עם מילאן אבל מילאן לא בליגה אלופות עכשיו " והעונה הזות ברלסקוני רוצה לקנות את רונאלדיניו ו בופון ונראה מי הכבוצה שתנצח את מילאן
    אתה שאלת למה אני בטוח ש רונאלדיניו יתאקלם בליגה האיטלקית אם הוא בא למילאן או לאינטר . במילאן הוא יתאקלם כי ישחק כמו קאקא ויהיה ההרכב 4222 כאשר שני חלוצים ואחוריהם יהיה קאקא ו רוני ו רוני יודע את קאקא מאוד ועל כך שהם לא נתנו משחקים טובים במונדיאל כי כל מי ששיחק רצה להראות כי הוא הבוס על המגרש אבל במילאן לא כולם שחקנים באותה . ובאינטר הוא יכול להתאקלם אבל לא כמו במילאן כי באינטר יש רק את אדריאנו ברזילי והוא יוכל כמה חודשים להתאקלם אבל במילאן יתאקלם במהירות .
    קראתי אתמול על שמוראתי נשיא אינטר שילם 100 מיליון לירה שטרלינג אבל לא ישכח שמילאן בקיץ שילמה עליו 115 מיליון לירה שטרלינג וברשלונה אמרה שסכום העברת רוני היא 175 לירה שטרלינג לפחות

4. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

תגיד לי ראיתי איך נבחרת ברזיל הייתה במונדיאל כששיחקה במערך שאתה מדבר עליו 4/2/2 ???? והשלישיה שאתה מדבר עליה קאקה-רונאלדו-רונאלדיניו נכשלו ובגדול, ולגבי הסכום המטורף שבארסה רוצה מהקבוצה שתקנה את רונאלדיניו לא אמיתי הם רק אמרו כך כדי שירחיקו את הקבוצות מרונאלדיניו.

5. Jose Mourinho Member

j.sh milan 1899, כמה שטויות כתבת בדיון הזה, אני לא מבין איך inter4me בכלל מתייחס אליך ברצינות.

6. מיכל3 Member

פריוויו שהכנתי אתמול למשחק באתר אחר-

הגומלין בחצי הגמר :: מילאן מתארחת באולימפיקו!

מילאן מתארחת באולימפיקו מחר (רביעי, 22:00), לאחר שסיימה במשחק הראשון בתוצאת תיקו 2-2, משערים של פיפו אינזאגי ואוליביירה. הכובשים לרומא : מנסיני ופיזארו.

מילאן יוצאת לאולימפיקו בידיעה שהסיכויים כרגע נוטים לרומא, מאחר והבקיעה שני שערי חוץ. מילאן אמורה כאמור לסיים בתיקו רב שערים, או לנצח כדי לפגוש בגמר את אינטר ככל הנראה, שנצחה במשחק הראשון 3-0 את סמפדוריה בביתה.
    קרלו אנ'צלוטי התראיין היום למילאן צ'אנל ואמר : "מצפה לנו משימה קשה מחר, אך אנו באים לאולימפיקו כדי לנצח. התוצאה מהמשחק הראשון, גורמת לדברים להיות קשים יותר וזה לא יהיה קל לנצח את הג'יאלורוסי, אבל ננסה זאת. אנחנו חייבים להיות זהירים מההתקפות שלהם, החלק שהם טובים בו במיוחד. אנו יודעים באילו אמצעים ניתן להשתמש נגד התקפותיהם. המטרה שלנו היא לתקוף, אך למנוע יחד עם זאת חורים בהגנה.
    רומא רוצים להגיע לגמר בדיוק כמונו. הם לא יחשבו על המשחק יום ראשון נגד אינטר, מאחר ויש עוד הרבה זמן עד מועד המשחק. אני מצפה לרגיל-רומא חזקה שמשחקת היטב, מהיר ומודרני. עם כל הגורמים האלה, רומא שחקה עד כה את הכדורגל הכי טוב ויפה ולכן הגיע להם לזכות בפרס האוסקר בכדורגל שזכו בו אתמול. הרומאים מתחילים עם יתרון קטן, אבל אנו רוצים לעשות את שלנו ולהגיע לגמר. ללא ספק, מילאן תצטרך להיות בטופ כדי להדיח את רומא מפני שהם חזקים. אנחנו נצטרך לנטרל את כוח ההתקפה שלהם, לשמור אותם מקרוב ולתקוף יחד עם זאת.
    התרחיש של המשחק האידיאלי אמור להיות כך : איננו מבקיעים אף גול עד הדקה ה-89 ואז בדקה ה90 מבקיעים. בכל מקרה, אם אתה מבין בכדורגל, אתה בטח יודע שאפשר לשחק במשך 89 דקות בצורה טקטית ואז הגול איננו מגיע. המשחק ישוחק ללא חישובים כלשהם. אנחנו צריכים להבקיע גול בכל מחיר, אך יחד עם זאת צריכים להסב את תשומת לבנו ולחכות לרגע המתאים כדי לעשות זאת."

http://media2.acmilan.com/200701/5647_big.Xxx
    קרלו אנצ'לוטי במסיבת העיתונאים היום.

מנגד, הג'יאלורוסי יודעים שהם צריכים לעשות את שלהם לאחר שהבקיעו שני שערי חוץ חשובים מאוד.
    מאמנה של רומא-לוצ'יאנו ספלאטי, גם התראיין היום לקראת המשחק ואמר : "הגביע האיטלקי מאוד חשוב לנו. אנחנו רוצים להציג יכולת טובה ולנצח. התוצאה מהמשחק הראשון מקנה לנו יתרון רק תיאורטית, מאחר ומילאן קבוצה מאוד חזקה, עם מאמן נהדר והם יודעים להציג כדורגל טוב ויעיל. אני מקווה שהגישה שלנו למשחק תהיה שונה, אך מגוון דברים שראיתי מהמשחק הקודם, ארצה לראות אותם גם מחר".

הסגל הרומאי למשחק :
    שוערים: ברטאניולי, דוני, קורצ'י.
    הגנה: קאסטי, קיבו, פרארי, מקסס, פאנוצ'י.
    קישור : דה רוסי, פאטי, מאנסיני, פרוטה, פיזארו, רוזי, טאדי, טונטו, וירגה, וילהלמסון.
    התקפה : ווצ'יניץ', טוטי, טאבאנו ,אוקאקה.

הסגל המילאנזי למשחק :
    שוערים : דידה, סטורארי, פיורי.
    הגנה : בונרה, קאפו, קוסטקורטה, גרימי, מלדיני, אודו, סימיץ'.
    קישור : אמברוסיני, גאטוסו, גורקוף, קאקה, פירלו, סיידורף.
    התקפה : אובאמיאנג, ג'ילארדינו, אינזאגי.

7. j.sh milan 1899 Member

הההה ציחקתי אותי איפה השטיות

8. Dimitar Berbatov Member

איזה משחק מעניין הולך להיות!

בעקבות זה שרומא הצליחה לכבוש שני שערי חוץ, מילאן תהיה חייבת לתקוף מהפתיחה מה שיתן לנו משחק כדורגל מעניין אם הרבה שערים.
    אבל הבעיה שלמילאן אין מי שיכבוש שערים וכשרונאלדו עדיין לא ראשי לשחק יהיה למילאן מאוד קשה לעבור את הג'ילארוסי שלהם יספיק כל תיקו מתחת ל 2-2.

9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

רומא מגיעה עם סגל מלא ללא פציעות ויעלו כנראה בהרכב הכי חזק שלהם -

דוני
    טונטו קיבו מקסה פאנוצ'י
    דה רוסי פיזארו
    מנסיני פרוטה טאדיי
    טוטי

אבל השחקנים המסוכנים ביותר שיכולים להכריע את המשחק יכולים לבוא דווקא מהספסל.
    טבאנו - הראה יכולת נהדרת במשחק האחרון מול סיינה והיה הגורם ששינה את המשחק כשעלה מהספסל.
    ווצ'יניץ' - נפטר סוף סוף מהפציעות ושבר בצורת עם שער ראשון העונה מול סיינה.
    וויליאמסון - החתמה נהדרת של רומא, קשר קיצוני מהיר וכשרוני שחגג על ההגנה של מילאן במשחק הקודם, יכול להוות תחרות למנסיני בהרכב במיוחד בתקופה הרעה שלו.

כבר כמה שנים לא היה לרומא סגל רחב ותחרותי עם ספסל עמוק , רק חבל שכמעט כל השחקנים שהגיעו השנה מושאלים או בחציי בעלות.

10. Jose Mourinho Member

נו טוב, אם אתה מתעקש...

קודם כל זה נורא נחמד שהפכת את עצמך להיות נביא/מגד עתידות ואתה קובע בצורה כ"כ נחרצת שבעקבות הגעתו של סימן השאלה רונאלדו מילאן תסיים במקום השלישי( http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx ) ותגיע לחצי גמר ליגת האלופות( :aaarofl: ).
    רומא כן יותר קרובה לגמר מאשר מילאן מהסיבה הפשוטה שהיא מגיעה לגומלין עם שני שערי חוץ.
    מי הקבוצה שתנצח את מילאן עם רונאלדו המוטל בספק, 'סופר-פיפו' הכמעט גמור, ג'ילא המשתין במכנסיים, אודו, וגורקוף שעוד לא קרע זוג נעליים במילאן?
    אממ... כל קבוצה ברמה טובה ומעלה מסוגלת לנצח את מילאן הנוכחית.

נכון, לצ'לסי אין שילוב בין השחקנים והיא נמצאת במאבק על האליפות ומילאן לה יש שילוב אדיר בין השחקנים שלה(פיפו חוזר לכושר ע"פ שער בודד בליגה מול פארמה ושער בגביע מול ארצו) נאבקת על מקום בליגת האלופות.
    שמעת שקראצ'יולו יבוא במקום אוליביירה? נהדר! אבל איך זה יעזור למילאן?

שוב פעם אתה מנסה להיות נביא.
    גם סזאר הכיר טוב את הליגה האיטלקית שהגיע לאינטר - זה אומר שהוא היה שחקן טוב? לא נראה לי.
    אובמיאנג? מגדולי חלוצי מילאן בכל הזמנים. ועוד אחרי השער שהוא הבקיע בנגיחה במשחק ידידות מול יובנטוס, מעמדו של פלה נמצא בסכנה...

מה שכתבת על צורת ההתאקלמות של רונאלדיניו הוא אחד הדברים הכי מטומטמים ששמעתי, אבל אם כבר אתה מדבר על כמות הברזילאים באינטר - ז'וליו סזאר, מאיקון, מאקסוול ואדריאנו.

סתם אני אתן לך דוגמה מהירה שתבין כי אני רואה שההבנה שלך בכדורגל לא כ"כ גבוהה - שבצ'נקו הגיע למילאן ללא אף שחקן אוקראיני או אפילו סובייטי(אלא אם כן אתה מחשיב את קלאדזה) בסגל, והתאקלם נהדר. בקיצור, תפסיק להקיא שטויות מהמקלדת שלך.

חוץ מזה, למה אתה כזה בטוח שרונאלדיניו יגיע למילאן? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

11. j.sh milan 1899 Member

לאינטר
    אני כל כך בטוח ש רוני יבוא בקיץ כי אין כבוצה שרוצה שחקן 2-3 שניים והוא יבוא אפילו שרוני יהיה בן 40 יהיה במילאן תראה את שיבא ואיבראהמוביתש ( לא יודע איר כותבים אותו ) הבעלים של צלסי 3 שניים אחרי שיבא והוא הגיע . חוץ מזה רוני אמר בעצמו " הקבוצה השנייה אחרי ברצלונה שאשחק בה היא מילאן " אם אתה כל כך מעוניין באיזה אתר זה היה תשאל את לא גאזיטה דיילו ספורט ןכי ברלסקוני אמר שאני אביא כוכב ברזילי גדול ומשחק בליגה הספרדית . מי הכוכב הבראזילי שהוא מתכוןן להביא .
    ואם רוני לא יגיע יש עוד שחקן ברזילי שמככב באינטרנאתזיונאלי הבראזילית שמו { אלקסנדרו באתו } ועכשיו הוא בדרך למילאן או ריאל ויש עוד קבוצות אבל מילאן שילמה את הסכום הגבוא ביותר .
    אם אתה רואה את www.goal.com אתה יודע על מה אני מדבר .
    יש כמה פעמים שאני כותב במהירות ולא עומד על תוכן ההודעה פעם נוספת ועכשיו אני הבנת על מה התכוונת ואני מאוד מצטער .
    אני לא כך בכדורגל ולא שמתי לב למאקסייול ו מאיקון ואני יודע שסיזאר בראזילי אבל התכוונתי לשחקני השדה .
    על הליגה אלופות אני רואה שמילאן תהיה ברבע גמר או בחצי גמר כי אנצילוטי יודע ואוהב הרבה את ליגה אלופות ואם אתה ראית ש בארבע השניים הקוודמות מילאן שיחקה בליגה אלופות טוב יותר ממה ששיחקה בליגה האיטלקית .
    על כראצילו : הוא משחק נהדר בפאלרמו והוא יודע טוב את הליגה האיטלקית טןב יותר מאולבירה החלש אני רואה שאם אנצילוטי יתן לאוליברה דקות משחק יותר יהיה טוב ממה שהוא עליו עכשיו .
    על שיבא : שיבא התאקלם באיטליה בשנה 99-2000 הייתי קטן ולא צפיתי במשחקים של מילאן אבל כמו שכולם אומרים לי הוא התאקלם אבל לא במהירות אבל שמתי לב ששיבא כבש בעונה הראשונה שלו 24 שערים ואני חושב שהוא אכן התאקלם אני רואה בשיבא יוצא דופן ככה אני חושב .
    אני לא יודע למה שאתה התכוונת על אופאמיאנג אבל אני מבטיח לך שהוא יהיה גדול .

12. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

Code:
    על כראצילו : הוא משחק נהדר בפאלרמו והוא יודע טוב את הליגה האיטלקית טןב יותר מאולבירה החלש אני רואה שאם אנצילוטי יתן לאוליברה דקות משחק יותר יהיה טוב ממה שהוא עליו עכשיו .

משחק נהדר???!!!!! הוא שחקן ספסל שבקושי משחק איך אתה קובע שהוא נהדר??? , ואנצ'ילוטי נתן את הצ'אנס לאוליביירה אבל הברזילאי לא ראוי להיות שחקן הרכב, וחוץ מזה מתי אנצ'ילוטי ייתן לו עוד דקות , הוא כבר עזב נכון????

13. uri מנהלים

קארצ'יולו בכל מקרה משחק על המשבצת של ג'ילא ופיפו, ככה שאין סיכוי שהוא יגיע.

14. j.sh milan 1899 Member

אתה לא הבנת אותי אני התכוונתי שקראצילו משחק יותר טוב מאוליבירה אני לא התכוונתי שהוא כמו דרוגבה או הינרי אני התקוונתי שהוא טוב למילאן בתקופה הזות
    עד עכשיו אוליבירה לא עבר ל ריאל כי הוא רוצה את אישור מהפיפא כך קראתי ב www.goal.com אם אוליבירה ילך יהיה צריך עוד חלוץ ואני חושב שקראצילו יהיה טוב כשחקן ספסל

15. מיכל3 Member

איך כל ההודעות האחרונות קשורות לקופה איטליה? :\