קופה איטליה 06/07 :: הלב של אינטר לא הספיק לחזור

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Paolo Maldini, Aug 2, 2006.

1. saviola Member

זוטי, די ג'נארו
    אקארדי, באסטריני, מאג'ו, פירי, סאלה, זנוני
    קסטלאצי, דה מוטה, דלווקיו, פראנצ'סקיני, פאלומבו, סודימו
    בצאני, בונאצולי, פרארי, פלאקי, קוואליארלה

פארולה, וולפי, ברטי, טרליצי, פאלקונה ולוקה קסטלאצי מקבלים מנוחה, חוץ מפארולה שגם ככה פצוע.

2. Jose Mourinho Member

אז אינטר כנראה תהיה בגמר הגביע האיטלקי בפעם השלישית ברציפות, אחרי ניצחון חוץ חלק 3-0 על סמפדוריה האומללה מצמד של ניקולאס בורדיסו ועוד אחד של הרנאן קרספו.
    בגמר, או שיהיה לנו גמר אינטר-רומא בפעם השלישית ברציפות, או דרבי מילאנזי מרתק.

מנצ'יני העלה הרכב די חזק, ולבלוצ'רקיאטי האומללים לא היה שום סיכוי:
    טולדו; בורדיסו, קורדובה, סמואל, גרוסו; פיגו(צ'וטוס 84'), זאנטי(מאארופי 85'), דאקור, סולארי, גונזאלס; קרספו(קרוז 71')

מה נגיד ומה נאמר על לואיס פיגו. היום הקוסם הפורטוגלי הוסיף עוד 3 אסיסטים ל12 שכבר יש לו, ובכך העלה את מאזנו העונה ל15(!) אסיסטים, ואנחנו רק בינואר.
    ניקולאס בורדיסו, שכבש צמד בסן-סירו מול מסינה בגומלין שמינית הגמר, הוסיף היום עוד צמד ובכך העלה את עצמו לראש טבלת מלך השערים של אינטר במפעל עם 4 כיבושים. אחריו יש את קרוז, גונזאלס, אנדראולי, אדריאנו, קורדובה, קמביאסו, גרוסו וקרספו, להם יש שער אחד כ"א.
    הרנאן קרספו כבש את שערו ה10 העונה בכל המסגרות, עקף בכך את זלאטן איברהימוביץ' שכרגע נמצא עם 9(ובניגוד לקרספו, כולם בליגה), ועלה לראש טבלת מלך השערים של אינטר בכל המסגרות.
    פרנצ'סקו טולדו שוב הראה שלמרות שהעונה הוא שוער שני, הוא עדיין אחד השוערים הטובים בעולם. מפגן הצלות היום של האיטלקי.
    חוליו קרוז חזר היום לשחק לראשונה מאז הפציעה בנובמבר בניצחון 0-1 על רג'ינה, ברוך שובך הגנן!

Last edited by a moderator: Jan 25, 2007
  3. Dimitar Berbatov Member

פיגו שחקן פנטסטי כשהוא מגביה את הכדור לרחבה 90%שהכדור יכנס. יופי של נצחון בסופו של דבר מנצ'יני עלה עם הרכב די חזק וניצח את המשחק במחצית הראשונה. זה טוב מאוד שקרספו חוזר שיקבל בטחון אחרי שבמשחקים האחרונים הוא יושב על הספסל...

Last edited by a moderator: Jan 25, 2007
  4. saviola Member

מילאן - רומא (21:45, סאן סירו)

הסגל של מילאן:
    דידה, פיורי, סטורארי
    בונרה, קאפו, קוסטקורטה, גרימי, יאנקולובסקי, סימיץ'
    אמברוזיני, ברוקי, גאטוסו, גורקוף, קאקא, פירלו, סיידרוף
    ג'ילארדינו, אינזאגי, ריקארדו אוליברה.

פאבאלי, נסטה, מאלדיני, סרז'יניו, אודו ובוריילו מחוץ לסגל.

הסגל של רומא:
    דוני, קורצ'י, ברטנולי
    קיבו, פרארי, מקסס, פאנוצ'י, טונטו, קאסטי
    דה רוסי, פאטי, פרוטה, פיזארו, רוסי, ווילהלמסון, מאנסיני, טוטי
    וירגה, ווצ'יניץ', טבאנו, אוקאקה.

אקווילאני וטאדיי מחוץ לסגל.

5. MHFC Member

השחקנים כנראה לא שכחו את ההפסד בסן סירו 2-1 לקראת הסיום לרומאים לאחר שמילאן עוד גילתה יכולת טובה באותו משחק ממה שזכור לי, למרות שזה כמעט ולא קורה בעונה השבלונית הזו של הרוסונרי בליגה. היום אנג'ילוטי כנראה יפתח עם אוליברה שיקבל את המקום בהרכב לצידו של אינזאגי בחוד, כאשר קאקה מאחוריהם, גאטוזו, אמברוזיני ופירלו יהוו את הקישור, שימיץ, בונרה, קוסטקורטה ויאנקלובסקי יהוו את חוליית ההגנה, ודידה יפתח בשער. עקב הגעתו של רונאלדו בקבוצה (כנראה), אני בספק אם אוליברה יישאר בקבוצה, ואם הוא יישאר אני מניח שהוא לא יקבל כמעט דקות משחק מאנג'ילוטי. היום במידה והוא יגלה יכולת טובה, ואפילו יכבוש, זה יתן קצת חומר למחשבה לאנג'ילוטי לקראת המשחקים הבאים, ככה שאוליברה צריך לקחת את זה בחשבון ולא לאכזב היום. ההגנה היום צריכה להיות במיטבה ולהיזהר מאוד מטוטי ומנסיני, אם ההגנה תצליח להעלים אותם מהמשחק, המשחק הזה של מילאן.

6. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

כניראה שלהחתמה של רונאלדו כבר יש אפקט,הלוצים של מילאן ניכנסו ללחץ והתחילו ליכבוש !
    2-1,זו התוצאה שמילאן מובילה על רומא.
    כבשו למילאן: אינזאגי ואוליביירה,לרומא: פרוטה.

7. Chievo Member

2:2 פיזארו משווה

8. מיכל3 Member

כרגיל.. משחקים יפה, עולים ליתרון ואז פתאום חוזרים אחורה, חוטפים ורואים כמה ההגנה שלנו זוועתית.
    איפה ההגנה הייתה בשער הראשון? שלא נדבר על השער השני שבו רק דידה אשם..על מה לעזאזל הוא חלם באותו רגע שפיזארו בעט? לא מובן בכלל.
    חבל, פתחנו טוב את המשחק, בעיקר קאקה נכנס טוב למשחק ובמחצית השנייה נעלם יחד עם כולם. נותר לי רק לקוות שבגומלין ההגנה תראה יותר טוב יחד עם אודו ושמלדיני ישחק יחד עם בונרה בעמדת הבלם. למרות שאני דיי פאסימית עם התוצאה הזאת.. קשה "למחוק" שני שערי חוץ וקשה לי להאמין שמילאן לא תספוג אם נמשיך להציג משחק הגנתי נוראי שכזה.

Last edited: Jan 26, 2007
  9. Chievo Member

נמאס לי כבר עם משחקי הגמר רומא - אינטר, אני מקווה שמילאן תצליח לעבור את רומא, גמר דרבי יותר מעניין, אבל לנצח את רומא בבית, דווקא השנה זה נראה בלתי אפשרי.

10. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אינטר כבר עשתה את זה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

עדיף רומא, פחות חפירות במקרה ונפסיד. אבל אני לא מבין משהו, ב-2050 הגמר נערך באמצע יוני, שנה שעברה אי שם במאי, איך זה שאנחנו סוגרים חצי גמר כבר בינואר? מתי יהיה הגמר לעזאזל?

11. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

דבר ראשון רומא עוד לא עלתה.
    דבר שני,אם היא תעלה אני מקווה שלפות הזוכה סוף סוף תישתנה..

12. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

הגמר הראשון יערך ב18 לאפריל,הגומלין בתשיעי למאי.

13. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון שהיא לא עלתה אבל רומא קרובה יותר ממילאן לעלות לגמר, והעונה אין ספק בזה שיש לכם סיכוי גדול לזכות בגביע במקרה ועליתם כי אינטר העונה מתרכזת יותר בליגה ובצ'מפונז.

14. j.sh milan 1899 Member

מה הפול שיט הזה רומא קרובה יותר לסופר קובא איטאליאנו אם מילאן תהיה בלי רוניי אבל עם רוני אנחנו נעלה ונשיג את המקןם השלישי ואת לפחות חצי גמר ליגה אלופות . מי הקבוצה שתנצח את מילאן עם הבוגד של אינטר רונאלדו וסופר פייפו וגילא ואודו וגורקוף

Last edited: Jan 30, 2007
  15. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

רונאלדו??פיפו???, שני שחקנים גמורים ובעיקר האיטלקי , אולי שרונאלדו יעזור למילאן , אבל להגיד מי ינצח את מילאן עם רונאלדו , פיפו, גילא, זה הופך לשטויות כי צ'לסי יש לה שחקנים יותר טובים משחקני מילאן והעונה הפסידו כמה משחקים.