זה טבעי. ואין בזה שום דבר רע. מה גם שאת המשחק האחרון הם ניצחו כמו גדולים. עם ובלי קשר מרקו יז דה :aaa8:
הזוכה בליגת האלופות עוברת 13 משחקים(6 בבתים,2 בשמינית 2 ברבע ו2 בחצי + הגמר) + היא עוברת עומס אדיר ורצף של משחקים קשים ביותר,היא ברוב המקרים משחקת גם בליגה בכירה(אנגליה,איטליה,ספרד,גרמניה וכו') מתמודדת מול קבוצות מהטובות בליגה וגם מול מעצמות אירופאיות אחרות.הזכייה בצ'מפיונס היא בהחלט,בהחלט מדד לאיכות.
יופי, אז תשווה בין מילאן שב"מדד האיכות הזה" הייתה טובה ב3-4 משחקים לבין אינטר שדרסה ליגה מ3 הטובות ביותר בעולם במשך יותר מ30 מחזורים. ליגת האלופות זה לא מדד לאיכות(וגם אם כן אז הרבה הרבה פחות מעונת ליגה), אלא מדד ליכולת של קבוצה להגיע מוכנה כמה שיותר ולנצח שני משחקים נתונים כאשר בהרבה מקרים צריך המון, המון מזל בשביל להמשיך הלאה. בליגה אתה צריך להיות טוב ויציב במשך שנה שלמה, ושם נמדדת איכות של קבוצה. ליברפול יותר טובה ממנצ'סטר יונייטד וצ'לסי? לא. מילאן יותר טובה מאינטר? לא! ויאריאל הייתה יותר טובה מולנסיה וריאל מדריד? לא. ואני יכול להמשיך...
זה ידוע שאוהדי יובנטוס אוהבים יותר את מילאן מאת אינטר, עם זה היה ההפך ואינטר היתה לוקחת את ליגת האלופות ומילאן את האליפות, הם היו אומרים גם אז שמילאן יותר טובה. אבל על תשכחו כמה דברים על אינטר: אינטר היא הקבוצה היחידה שלא ירדה ליגה לעולם! אינטר היא הראשונה שמנצחת 17 משחקים רצוף שיא כל הזמנים בליגות באירופה! אינטר שברה את שיא הנצחונות לעונה בליגה האיטלקית בכל הזמנים של כל הקבוצות! אינטר היא הקבוצה האירופאית עם הכי הרבה גביעי אופ"א יחד עם ברצלונה, ליברפול, ויובה! אינטר היא הקבוצה הראשונה באיטליה שזכתה פעמיים באליפות אירופה ואליפות עולם לקבוצות! אינטר היא הקבוצה עם מספר הנקודות הגבוה ביותר בליגה האיטלקית בכל הזמנים גם ב-1989 וגם העונה כנראה שהיא תשבור את זה! אינטר היא הקבוצה היחידה שחזרה מפיגור של 3 שערים בסופר קופה בהיסטוריה, ואולי היחידה שתעשה 3 גביעים ברציפות. ואתם תמשיכו להגיד כמה היא קבוצה קטנה ולהוריד את ההשגים שלה.
זה לא טוב בכלל.. ההפך לדעתי אחרי שקבוצה מבטיחה את האליפות שלה היא צריכה לשחק בצורה הרבה יותר פתוחה.. ואני ציפיתי שאחרי שהם הבטיחו את האליפות אז כל משחק הם יכניסו שערים בצרורות..
יובנטוס ומילאן ירדו בגלל עונשים בלבד,לא בגלל שום סיבה אחרת. יובנטוס היא הקבוצה המצילחה ביותר באיטליה בכל הזמנים! ליובנטוס יש 27 אליפויות כ2 נלקחו לה! יובנטוס היא הקבוצה היחידה באיטליה שעונדת שני כוכבים. ליובנטוס יש 9 גביעים,הכי הרבה. ליובנטוס יש 4 סופרקופה בארון,רק 1 פחות ממילאן השיאנית יובנטוס היא הקבוצה המצילחה בגביע אופ"א עם 3 גביעים ו3 גמרים(4 גביעים עם סופרים את הגביע למחזיקות גביע) ליובנטוס יש גביע אחד למחזיקות גביע,לאינטר אין אפילו אחד. יובנטוס הגיעה בליגת האלופות ל7 גמרים,מתוכם זכתה ב2 והייתה ב3 רצופים אין לך מה להשוות את הארון,זה טיפשי ומוגכך.אינטר הקבוצה הכי טובה באיטליה היום,אף אחד לא אומר שלא.אבל עדיין האליפות הזאת היא עם ערך נמוך מאחת בשנים רגילות.וליגת האלופות היא לא רק מזל אלא גם מדד.
צ'וצ'ו קמביאסו, ההשוואה שלך היא באמת מגוחכת. ההישגים היחידים שאתה יכול להשתמש בהם כרגע הם אלה שנקבעו העונה - 17 ניצחונות ליגה רצופים, דאבל בדרבי, שיא ניצחונות לקבוצה בעונה אחת(29), שיא ניצחונות חוץ לקבוצה בעונה אחת(15), שיא נקודות לקבוצה בעונה אחת(91+), הבטחת האליפות 5 מחזורים לסיום העונה, ובטח שכחתי משהו. האם גם האליפות של יובה שמילאן הורדה ליגה הייתה אליפות עם ערך נמוך? זהו, שיכנעת אותי. וברצינות, אני כתבתי לך את הסיבות, מנומקות ונכונות. אם אתה רוצה להמשיך ללכת ראש בקיר רק בגלל שאתה שונא את אינטר וכדי לפאר מולה את מילאן של העונה, שיהיה לך בכיף.
האליפות היא של אינטר וכל הכבוד לה. אני מסכים בהחלט עם צ'וצ'ו קמביאסו, אינטר מועדון גדול שזכה בהרבה תארים, וצריך לקבל יותר קרדיט.
יכול מאוד להיות שאותה אליפות של יובה היא עם ערך קטן יותר,לא נולדתי אז אפילו,אבל אני לא שולל את זה. ולגבי ליגת האלופות,כבר עניתי לך.והתשובה שלי היא בלי שום קשר למילאן של העונה. אתה לא יכול להגיד שלנצח 4 משחקים (בלי להתייחס לשלב הבתים,בהנחה שגם בשמינית גם ברבע וגם בחצי הקבוצה מפסידה פעם אחת אבל מנצחת ועולה) ולגבור על 4 קבוצות שונות,רובן מהבכירות באירופה זה מזל בלבד. אתה לא יכול להגיד שכדי לזכות בליגת הלאפות צריך לבוא ולתת שיא בשני משחקים וזהו,כי זה לא רק זה וזה לא רק זה.ליברפול כשזכתה לפני שנתיים,עברה את יובנטוס וצ'לסי,שתיים מהמועמדות הגדולות ביותר באותה עונה. השנה היא עברה את בארסה וצ'לסי,שוב מועמדות גדולות.התוצאה היא שהיא לא מככבת בליגה.נכון היא הייתה קבוצה פחות טובה מצ'לסי ויובה של אז וגם מבארסה וצ'לסי של היום אבל בכל זאת,ליגת האלופות נותנת מדד לאיכות של קבוצות.לווא דווקא מדד שאומר שהזוכה היא הטובה ביבשת,אבל היא אחת מהטובות.גם בליגה יוצא שהאלופה לא מרשימה,אז במקרים כאלה תגיד שהעונה היא לא מדד? הרי עם אינטר הייתה מפשלת נניח במשחקים האחרונים ורומא הייתה גונבת את התואר,זה לא אומר שרומא טובה מאינטר.
İtalya Kupası Futbol Karşılaşması "Inter - Roma" בTRT1 הערוץ הטורקי שמשודר בערוץ 158 של הוט.המשחק יתחיל ב18:30.
הסגל של אינטר לגומלין מול רומא: שוערים: טולדו, ז'וליו סזאר הגנה: קורדובה, מאקסוול, גרוסו, מאיקון, בורדיסו, אנדראולי קישור: זאנטי, סטאנקוביץ', פיגו, ויירה, קמביאסו, סולארי, גונזאלס התקפה: קרוז, קרספו, רקובה הרכב משוער: ז'וליו סזאר; מאיקון, קורדובה, בורדיסו, מאקסוול/גרוסו; ויירה, קמביאסו, זאנטי; סטאנקוביץ'; קרספו, רקובה ספסל: טולדו, גרוסו/מאקסוול, אנדראולי, פיגו, סולארי, גונזאלס, קרוז איברהימוביץ', אדריאנו וסמואל פצועים. דאקור ומטראצי מושעים. גם מאקסוול וגם גרוסו לא כשירים ב100% וקשה לשער מי מהם יפתח. ייתכן שפיגו יפתח על חשבון קמביאסו. המשחק האחרון של העונה שעוד יש לו חשיבות. אינטר באמת הייתה גדולה העונה אבל ספגה כל מיני ביקורות לא מוצדקות מקנאים וכאלה ששונאים את הקבוצה - המשחק הזה יכול לסתום עוד הרבה פיות, למרות שלדעתי אינטר עשתה מספיק העונה בקטע הזה. FORZA INTER
מנצ'יני עם הרכב שלא ממש מוצא-חן בעיניי. טולדו בשער, זאנטי מגן שמאלי, גונזאלס בהרכב כחלוץ שני, קרספו חלוץ יחיד. הרכב מוזר, מקווה שיהיה טוב.