קופה איטליה 06/07 :: הלב של אינטר לא הספיק לחזור

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Paolo Maldini, ‏2/8/06.

1. מיכל3 Member

תסתכל שוב מה אמרתי, ציינתי שלעונש היה גם חלק מההשפעה על היכולת של מילאן ברוב העונה הזאת, אבל לא רק! היו עוד מספר גורמים שגרמו למילאן להראות ככה ובניהם הגורם העיקרי הוא ההנהלה הבזיונית שיש לנו. אילולא העונש, אני לא יודעת איפה מילאן הייתה ממוקמת היום, אבל מה שבטוח בין שני המקומות הראשונים (אל תשכח גם שהורידו לנו נקודות, ללא קשר לחלק המוראלי). חוץ מזה, מי שהגיב לי דיבר רק על מילאן. מה עם יובנטוס היעילה שלא מפסיקה לקחת אליפויות? הרי אם קאפלו היה נשאר יחד עם כל השחקנים שעזבו לאחר הפרשה, בהחלט יכול להיות שהיינו רואים שוב את הביאנקונרי זוכים בסקודטו. למרות שהפעם גם אינטר הייתה במירוץ על האליפות עד הסוף, לעומת שנים קודמות.

2. Andrea21 Member

די נו בחייאת,אינטר אלופת איטליה וזהו,כל התירוצים באים מקנאה.
    הם אלופי איטליה לשנת 2007 תפנימו את זה.
    אם הכל ילך כמו שצריך נהיה אלופי אירופה ואז נוריד מערך האליפות שלהם.

שמי עדן דרך אגב.

נערך לאחרונה ב: ‏11/5/07
  3. Jose Mourinho Member

מערך האליפות ממש לא, משמחת האליפות אולי קצת כן.

4. super-pipo Member

אינטר היתה הקבוצה הטובה באיטליה השנה, והגיעה לה האליפות. אבל אתם לוקחים יותר מדי כמובן מאליו את עונש 8 הנק'. תחשבו שאם הייתם שחקני מילאן, הצלחתם לצמק את הפער מאינטר ל-6 נק' אחרי 3 מחזורים, ואז בא תיקו ומחזיר אתכם ל8 נק' הפרש, ואז בא עוד תיקו ומוריד אתכם ל-11 נק' הפרש. זה מוציא את החשק לשחק.

בכל מקרה, עם כל העניין המנטלי, אינטר היתה הרבה יותר יציבה ממילאן בליגה, והציגה יכולת יותר טובה. מנגד, מילאן היתה בלי חלוץ (פיפו לא שיחק כמעט) חצי עונה, ועובדה שמאז שהגיע חלוץ טוב (השמן), מילאן אוגרת יותר נק' מאינטר. לא יודע מה היה קורה אם הוא היה מגיע בתחילת העונה, אבל נעזוב את הספקלציות..

בכל מקרה, ראינו את היכולת של שתי הקבוצות שהן היו בשיא העונה, לי בכל אופן, אין ספק מי הרשימה יותר (רמז: לא הקבוצה שלבשה כחול שחור).

5. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה אומר את זה ברצינות???????????? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx , כאשר אינטר היתה בשיאה היא היתה הקבוצה הכי טובה בעולם היא עשתה רצף נצחונות מדהים שלא ישבר עוד הרבה שנים, נכון שמילאן מאז שהגיע רונאלדו התחילה לשחק טוב אבל גם בשיא של מילאן העונה היא לא התקרבה לאינטר בכלל.

6. Jose Mourinho Member

אתה יכול להביא לי סטטיסטיקה מדוייקת בבקשה?

זה כי אתה אוהד מילאן. אם אתה חושב שהמשחק מול יונייטד בסן-סירו אומר שמילאן הרשימה יותר מאינטר, אתה טועה לגמרי. כי הרי זה המשחק היחיד העונה שמילאן יכולה לקרוא לו "שיא היכולת". ובכלל ליגת האלופות היא לא מדד ליכולת ואיכות של קבוצה. אינטר בשיא שלה עשתה 17 ניצחונות רצופים, ניצחה 2 משחקי דרבי כאשר הייתה לה שליטה מוחלטת בהם, ושברה שיאים על ימין ועל שמאל.

7. מרקו ואן באסטן Member

טוב די כבר.מספיק עם הוויכוח הזה.עונה גדולה של אינטר,אליפות מרשימה,שיא נצחונות,כדורגל שוטף בלה בלה בלה... זה יכול להיות כל כך מצחיק שאחרי כל כך הרבה זמן שחיכו לסקודטו בקורבה נורד והוא סוף סוף הגיע דווקא באותה שנה יחגגו בקורבה סוד זכייה בגביע אירופה לאלופות. זה רק יחזק את העובדה שלא משנה מה יקרה תמיד אינטר תהיה קטנה יותר ממילאן.

8. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

כל אותם אוהדי מילאן שמתנהגים כמו ילדים בגן מתבקשים להפסיק. זה לא למקום ולא לדיון הזה כל השטויות שאתם כותבים כאן.

זה דיון של הגביע האיטלקי ובדיון הזה דברו על הגביע עצמו ועל המשחקים שנערכים בו ועל ההשלכות שמתלוות למשחקים הללו, לא צריך איזה גננת שתסביר לכם את זה כדי שתקלטו ותפסיקו להרוס את האיטלקי עם הויכוחים המטופשים הללו.

9. super-pipo Member

סליחה שאני ממשיך את הדיון הזה, אבל הייתי חייב להגיב בחזרה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

בבקשה: מילאן עם רונאלדו, עד שנפצע - 35 נק' ב13 משחקים.
    אינטר, באותו רצף של זמן, השיגה 30 נק'.

שוב, אני לא יודע מה זה אומר על מה היה קורה אילו היה מגיע חלוץ טוב (רונאלדו) מתחילת העונה, אבל מילאן עם רונאלדו, אוגרת נק' יותר טוב מאינטר.

תראה, וזה מכוון גם לאוהד אינטר מעליך, אמרתי ואני יחזור על זה - אין ספק שלאורך עונה אינטר היתה יותר מרשימה וטובה ממילאן. אבל אני מתכוון ביכולת שיא במשחק אחד שהיה הטוב ביותר העונה של שתיהן, ושיקף את יכולת השיא שלהן. בהקשר של מילאן היה זה המשחק נגד היונייטד. ובהקשר של אינטר, אני לא ממש יכול לאמוד את המשחק הטוב ביותר שלה העונה, אבל אין לי ספק שמילאן, במשחק אחד שהיווה את השיא שלה העונה, היתה טובה יותר מאינטר במשחק ששיקף את השיא שלה, ולזה אני מתכוון (יצא מסובך קצת, אבל אני מניח שהבנת).

נערך לאחרונה ב: ‏14/5/07
  10. uri מנהלים

אתה מפריז בחשיבותו של רונאלדו למילאן. הוא שחקן נהדר שתרם ועוד יתרום לה, אבל השינוי שחל אצל מילאן הוא הרבה יותר מרונאלדו וגם מאודו הנפלא.

11. Jose Mourinho Member

לא לקחת בחשבון את ירידת המתח אצל אינטר, אווירת סוף עונה בעוד מילאן נלחמה על מקום בליגת האלופות והיה לה הרבה על מה לשחק. הרי אתה זוכר את קצב צבירת הנקודות של אינטר שהיא הייתה צריכה אותן...

אז אתה מודד את זה לפי יכולת במשחק אחד בלבד במשך עונה שלמה? שטויות.

12. super-pipo Member

צודק, לא לקחתי בחשבון את אודו מרוב שההשפעה של רונאלדו היתה גדולה. אין ספק שאודו היה גם אחד מהגורמים המשמעותיים ביותר בשיפור של מילאן.

נכון, אבל עדיין, מילאן הראתה שיפור אדיר עם הגעת רונאלדו ואודו. בלי קשר לאגירת הנק' של אינטר, מילאן הצליחה לאגור כמות גדולה מאוד של נקודות. ועקב כך, לרגעים אני תוהה מה היה קורה אילו אודו ורונאלדו היו באים בתחילת העונה (ואם לא ההנהלה המפגרת, אודו היה מגיע בקיץ).

אתה לא מבין בכלל למה אני מתכוון. אני מודד את יכולת השיא במשחק אחד שהיווה את פסגת היכולת של הקבוצות. מילאן, מה לעשות, הרשימה אותי יותר מאינטר במשחק המדובר, אבל זה לא אומר שמילאן יותר טובה מאינטר, כלל וכלל לא, ואני אפילו לא ניסיתי לומר את זה.

עכשיו תסביר בבקשה לי למה אתה קורא "שטויות" בדיוק?

13. uri מנהלים

לא הבנת את כוונתי. קרו עוד דברים פרט לרכש בינואר שגרמו לשיפור ביכולת של מילאן.

14. super-pipo Member

בהתחלה לא הבנתי את דבריך, אבל בכל זאת כתבתי שאודו היה אחד מהגורמים המשמעותיים, כלומר היו עוד גורמים שתרמו להשתפרות הגדולה של מילאן.

15. Patrice_Evra Member

זה רק אני או שמאז שאינטר הבטיחו את האליפות, הם הורידו הילוך בכל המפעלים שהם משחקים בהם..
    אם זה ככה פשוט מגעיל.. :aaaprot: