קופה איטליה 06/07 :: הלב של אינטר לא הספיק לחזור

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Paolo Maldini, Aug 2, 2006.

1. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

מזלזלת או לא,אינטר מושפלת.מושפלת ואין שום מילה אחרת נכון שהם מזלזלים ומכעירים את המפעל שגם ככה אין לו חשבית רבה באיטליה,לפחות הם מקבלים בראש,בתקווה שהתקשורת תצא עליהם או לפחות שייתנו לפרימוורה לשחק אם הזלזול הזה.חוסר מקצעוניות מוחלט של הנחשים.

2. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

זה קיים רק מעונת 1980/1981.למה?שאלה טובה....מצחיק לדעת אבל היו גם מתכונות של קופה איטליה שכללו גם בתים.

3. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא זוכר מתי הבלמים שלנו שיחקו כלכך רע, הם מזכירים לי את היכולת מלפני שנתיים, אני לא מאמין שהפסדנו בתוצאה כזאת זאת השפלה, חבל שהשחקנים זילזלו הרבה, לדעתי צריך להעניש את כולם, חלום הדאבל הלך עם השפלה.

4. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמרת את כל מה שיש בלב שלך אוקיי אין בעיה, אבל אל תשכח שגם אתם כאשר הייתם אלופים ב2003/2004 הפסדתם 4-0 נגד הקבוצה שסיימה במקום השישי, נכון????

5. Adriano23 Member

אני חושב שהגזמת לגמרי בטענות שלך. הבושה של איטליה?
    השנה נקבעו שיאים על ידי אינטר שלא נקבעו לעולם, בוא לא נכנס שוב לויכוח של ליגה חלשה ובלה בלה.. אינטר השנה ממש אבל ממש לא ביישה את איטליה.

שאלת איפה היכולת המצוינת של אינטר במשחק? זה היה ברור שאינטר ישחקו בשאננות כמו רוב הקבוצות שלוקחות אליפות . איפה היכולת המצוינת שמילאן הראתה מול מנצס'טר לעומת השנה העלובה שלה בליגה??

6. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

מתי מילאן הפסידה לאחרונה 4-0 ללאציו?ב1995?לא?

7. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

בחצי גמר הגביע 2003/2004

8. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

נכון,קצת ניפחתי את ההודעה שלי אבל אל תשכחו שגם אוהדי אינטר ניפחו את חשיבותו של הטורניר הזה אחרי שהם זכו בו פעמים.לכן זה נורא מטומטם לשמוע מהם שפתאום הגביע הזה לא שווה ובמיוחד אחרי ההופעה המבישה הזאת.

9. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנחנו לא אמרנו שהגביע הזה לא שווה, ובמיוחד אני , אבל אי אפשר לעשות מאינטר אסקולי אחרי ההפסד הזה כי זה קורה, וחוץ מזה למרות התוצאה הזאת אני עדיין מאמין שנוכל לזכות בגביע.

Last edited by a moderator: May 10, 2007
  10. Jose Mourinho Member

מצחיקים אתם, עד עכשיו אף אחד לא שם זין על הגביע איטלקי, אבל שאינטר מפסידה(ולא משנה התוצאה, גם יובה אכלה שלישיות מהאחרונה אטלנטה ב2004/2005) פתאום זה הפך להיות הפסד בגמר ליגת האלופות. לא יודע מי מאוהדי אינטר ניפח את הטורניר הזה, מה שבטוח שזה היה ללא סיבה, הדבר היחיד שטוב בגביע הזה הוא שזכיתי לראות את זאנטי מניף אותו בעונה הקודמת. עד שלא יתחילו לקחת אותו כתואר רציני, אף אחד לא יתייחס אליו - ואינטר יכולה להמשיך להגיע לגמרים אחרי ששיחקה כל הטורניר בהרכב שני.

בגלל איך שקבוצות כמו יובה שלך ומילאן מתייחסות למפעל הזה, אין כבר איך ומה לכער אותו. סתם גביע שולי, וחבל שכך.

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

חוזר בי, מה שכתבתי היה מתוך רגש ובלי לחשוב, אינטר עדיין כן יכולה לזכות בגביע. אם לא יקרה משהו מיוחד ויירה וקמביאסו יהיו בכשירות מלאה, גם קרוז יחזור, רקובה ירוויח עוד כושר משחק עד אז(חייב לפתוח בגומלין), אינטר יכולה לעשות את זה, אם כמובן לא תספוג.

11. צ'וצ'ו קמביאסו Member

אני לא רואה אותנו מבקעים 4 בסן סירו במקרה הממש טוב 3 ובטח נספוג 1 אולי יהיה 3-1 כמו הניצחון בגמר שנה שעברה, רומא היא לא קבוצה שלא תבקיע שערים, כי זה לא האופי שלה, היא תמיד יודעת ומבקיעה שערים.

12. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אינטר שלך היא זאת שצעקה בשנתיים האחרונות כמה התואר הזה חשוב לה ופתאום היא מזלזלת.יובנטוס ומילאן מזלזלות גם,נכון וזאת בעיה אחרת.אבל יש הבדל בין לזלזל במהלך הטורניר כולו ואפילו עוד לפני שהוא התחיל.לבין להתגאות בתואר הזה כל העונה,להתיימר לטריפל איטלקי,מונח שהשתמשת בו בעצמך ואחר כך לקבל ככה שישיה מרומא וזה לא שאינטר לא יכלה לעשות כלום,היא פשוט זילזלה.השיאים של אינטר נקבעו בליגה חלשה מתמיד,ומרשים ככל שזה יהיה,אי אפשר להתעלם מזה.

13. Jose Mourinho Member

לא יודע מתי היא "צעקה" דבר כזה. ברור שהשחקנים והמאמן יגידו שחשוב להם לזכות, ציפית שהם יגידו שזה לא מעניין אותם? את האוהדים בכל מקרה זה לא ריגש יתר על המידה.

הטריפל האיטלקי היה יכול להיות דבר נחמד שמתסכלים עליו ככזה ולהשלים את שלישיית התארים האיטלקית של העונה, כמובן שהייתי רוצה שזה יקרה אבל גם אם לא זה לא כזה נורא, הסקודטו הוא שהכי חשוב כמובן, הסופרקופה רק משלים אותו וכך גם הקופה איטליה.

אתה קורא לזה חלשה מתמיד, אני קורא לה מעט פחות חזקה מהעונות הקודמות. קבוצה אחת פחות, ולא משנה מי היא, לא עושה ליגה שלמה לטובה או לפחות טובה. כי הרי שאר הקבוצות נשארו באותו כוח ואף התחזקו.

14. צ'וצ'ו קמביאסו Member

רומא אתם מתלהבים עכשיו האוהדים שלכם מהשישיה, אבל בכל מאבק חשוב בעשור האחרון ניצחנו אתכם וזאת רק פעם ראשונה שאתם מנצחים אותנו במאבק חשוב, גביע אופ"א 991 היה כחול-שחור בגמר נגד רומא, גביע איטליה ב-05 היה כחול-שחור נגד רומא, גביע איטליה ב-06 היה כחול-שחור נגד רומא בגמר, סופר קופה 06 נגד רומא בגמר, מאבק אליפות 07 נגד רומא כחול-שחור, אז אינטר עם כל הלוזריות שלה תמיד הראתה עליונות על רומא למרות השישיה המבזה הזאת, זה פעם ראשונה שרומא מנצחת את אינטר במאבק חשוב על משהו, אחרי כל ההשפלות שהיא קיבלה בכל הגביעים.

ולאוהד יובה די להתלהב שברנו שיאים עם כל הלוזריות שלנו אז די לבכות מזה.

נ.ב. אינטר כל תואר לארון הוא חשוב, כל גבי זה ניצחון גביע ומדליות.

חח תיקון טעות זה לא אנחנו זה אינטר אני לא משחק בקבוצה חח.

Last edited: May 10, 2007
  15. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם בהתאחדות האיטלקית שברו את הראש על איך להפוך את התחרות הזאת ליותר פופולרית, הפתרון נתגלה היום בעמודי אייסוקר: קח קבוצה שפתחה את הליגה, ותן לה להפסיד בגדול. מתי בפעם האחרונה אוהדי מילאן התעניינו כל כך בטורניר הזה? אפילו כשאתם עפתם לא ראיתי פה כזאת הסתערות על כפתורי התגובות. איי איי, הכתם השחור על העונה הזאת הגיע מ-1,000 מקומות אחרים וכמו שהגביעים בשנתיים האחרונות היו רק מתאבן קליל שסיכמו עונות סבירות, ככה גם ההפסד הזה לא הולך לשנות הרבה. בהצלחה לכם באלופות, הטורניר היחידי שמזיז לכם. למה שלא תעברו לסופר ליגה של G14?