אני מסכים עם אליאס. מרוב שואו, FANZONE (שלא היה עד 2006) ושאר המסביב, אנשים שכחו שהמונדיאל זה קודם כל אירוע הכדורגל הגדול בעולם. אז שוב, אני מסכים שלא צריך לבחור מדינה רק כברירת מחדל אבל מפה ועד חטיפות, סמים, מלחמה....קצת נסחפתם חבר'ה...גם במכסיקו לא הכי בטוח ביום-יום אבל הם כבר הספיקו לארח 2 מונדיאלים בלי הרבה תקלות. מספיק להתייחס לאירופה כאילו כל הכדורגל סביב היבשת הזו. גם בדרא"מ וגם בצפון אמריקה וגם באסיה יש מגרשים ראויים וטובים לכדורגל ותשתיות טובות. לא הכל כמו שרואים בטלויזיה כמו שבישראל לא מסתובבים טנקים ברחובות כמו שמתארים בארצות אחרות.
השעות בדרום אפריקה הם כמו אצלנו?? אפילו שעה שעתיים הבדל לא תזיק אבל אם אותה שעה אז בכלל זה יוצא מצוין...
אם המדינה נמצאת באותו קו אורך אז השעה דומה. http://wereldtijden.net/ רק אל תשכח שהפלנטה עליה אנחנו חיים עגולה לכן הזמנים אולי תיאורטית לא זהים למפה... כרגע בדרום אפריקה שעה אחת יותר מוקדמת מאשר בישראל!
ולעניין אחר. לפיפ"א כנראה נמאס מהזמבורות הנהדרות...זה אמנם לא פורסם באתרים הכי גדולים בהולנד, אבל יש ידיעה שפיפ"א רוצה להפטר מהרעש המציק. לטענת האגוד החצוצרה גם יכולה להיות נשק... בקיצור, האם נשמע בימים הקרובים קהל במקום 'דבורים'? את זה אני לא בטוח, אבל כנראה משרדי פיפ"א קיבלו מיליוני טלפונים של אנשים ברחבי העולם שיושבים בבית ולא מסוגלים לראות בשקט משחק כדורגל.
הרעש בהחלט מעצבן, קשה מאוד לראות משחק אתו אבל זאת כנראה תרבות העידוד בדרום-אפריקה וחייבים לכבד אותה. אם פיפ"א לא תרשה לאפריקאים להיכנס עם הזמבורות לאיצטדיונים אז לדעתי זה ביזיון. ואני לא קונה את התירוץ הטיפשי שזה יכול להיות נשק בגלל שאפשר להגיד את זה כמעט על כל חפץ שיש.
דרום אפריקה צריכה רק להגביר את האבטחה, זה הכל. המונדיאל חייב להיות שם ויהיה שם. לא נורא אם הוא לא יהיה הצלחה לוגיסטית מסחררת כמו בגרמניה. אם תבדקו טוב טוב, בהרבה מונדיאלים לא מילאו את כל האיצטדיונים בכל המשחקים, ככה שזה לא נורא. העיקר יעבור בשקט ושלא יהיו אירועי טרור או פשע מאורגן. כמו שאמר spurs229 דרום אפריקה היא אכן מדינת ספורט, שאירחה ב1995 את המונדיאל של הראגבי, ככה שיש נסיון. וגם למרות הרעש של הוווזלות, אני מסכים עם Franz Ferdinand. ולחשוב שרציתי גמר מונדיאל בקזאבלנקה...לא נורא פעם הבאה.
נברחת עיראק לא עוברת את החצי ומקריבה את כל משחק ההתקפה שלה על מנת להגן, עד כה זה עובד להם יפה אך קשה לי להאמין שזה יספיק גם במחצית השנייה. כרגע השופט חס על השחקנים ולא מוציא כרטיסים, מחצית שנייה הוא יהיה לדעתי הרבה יותר קליל על הפנקס. נבחרת ספרד צריכה שינוי, לוותר על אחד משחקי האגף (מאטה או קזואלה) ולהכניס את ססק.
אחי אל תגזים הזמבורות האלו זאמת יכולות להיות מסוכנות, הן עשויות מעץ ובהחלט יכולות לגרום נזק..אני בטוח שבישראל לא היו מאשרים דברים כאלו.
אין פלא שהם לא רוצים לעבור את החצי. נגיד ששחקני ספרד מרוויחים 100 מיליון בשנה, כמה אתה חושב שהעיראקים מרוויחים? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אני בכל מקרה גם לא שומע הרבה ביקורת ממך לכיוון העיראקים, וזה יפה. הפרשי הכוחות באמת גדולים מדי כדי שהעיראקים צריכים לקבל על הראש. הכל תלוי בספרד, אם השער הראשון יגיע סביר להניח שגם השני השלישי והרביעי לא ייאחרו להגיע.