כל הכבוד לארה"ב על מחצית משובחת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx.המשך ישיר מהמשחק נגד ספרד. הווארד ענק !
לא מבין את דונגה. הקבוצה שלו בפיגור שני שערים, אבל הוא בשלו. בשביל מה להמשיך לשחק עם השלישייה רמירז, ג'ילברטו סילבה ופליפה מלו? האם דונגה כל כך מפחד מהמתפרצות של ארה"ב? אילו לא שחקנים שיש להם יכולת אישית גבוהה, אין עוד קשר יצירתי בנבחרת ברזיל? ברזיל מגיעה להזדמנויות, אבל אם דונגה ישים שחקן יצירתי בכנף ימין אפשר לדחוף את ארב"ב עוד קצת אחורה. ארה"ב עושה מה שהיא יכולה והיא עשתה את זה כמו גדולים. חשוב לציין שאם החלוץ דיוויס היה מפיל את עצמו בדקה ה-12 ברזיל גם היתה נשארת בעשרה שחקנים. דיוויס לא גדל באירופה או דרום אמריקה ולכן לא העיז ליפול. בס"כ המשחק הזה לא גמור, אבל לדעתי המפתח עכשיו אצל דונגה, האם הוא סוף סוף יוצא מהעולם ההגנתי שלו?
ארה"ב... יוון 2004 קלאסית. הכל סביב הגיבוש וההתעלות של השחקנים. בונקר מאחורה,ניצול של השחקנים הפיזיים למתפרצות קטלניות ,ביוון ניצלו את הפיזיות להצלחה במצבים נייחים. ושלא ישתמע שאני איזשהו אוהד ברזיל,נהפוך הוא,שימחו אותי השערים של ארה"ב וביאס אותי השער של פביאנו שהובקע הרגע.
שער השיוויון הגיע, והוא הגיע בצדק. למרות הפחדנות של דונגה הבדלי האיכות עושה את ההבדל. אני מניח שעד הדקה התשעים ברזיל תכבוש את השלישי.
דני נוימן ליצן הכדור של קאקא עובר במלוא הקפו את השער והוא אומר שזו החלטה שבלתי אפשרי לקבל או משהו בסגנון. דני, היית שחקן גדול, פרוש בשיא