קונפדרציות: הגביע של ברזיל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Yaniv, ‏6/6/09.

1. Sergio Ramos Member

מוזר שאף אחד לא מתייחס לקאפדווילה שטעה בסגירה או לפיקה שהוביל לטעות של ראמוס ונתן משחק חלש בכלל. על לאותה טעות המשחק של ראמוס היה מצוין שלא לאמר מספר 1 על המגרש. זאת כמובן טעות שלא צריכה לקרות וזה לא חדש אצלו, ריכוז וחוכמת משחק תמיד לקו בחסר אצלו וזה דברים שעדיין צריכים להשתפר בו.

2. JR-Riquelme Member

למה הוא היה טוב עד הטעות? מה הוא תרם למשחק? כל כדור שהגיע אליו הוא הרים בצורה סתמית לרחבה. זה לא נקרא משחק טוב...

3. riquelme1 Member

זה כבר נהפך לקבוע, קאסורלה נכנס ולא עושה כלום על המגרש, יותר מזה הוא יותר הורס מאשר עושה, כל הטעוניר הוא היה השחןן הכי גרוע ש ספרד בכל פעם שנכנס לא תרם כלום וגם שפתח בהרכב ספרד לא הרשימה,השחקן הזה לא מתאים לנבחרת הוא אוברטייד הכי גדול שיש, שחקן בינוני להחריד, חסוס נאבאס יושב בבית ותופס תראש, הוא שחקן טוב מימנו בכמה מספרים שהיה תורם הרבה יותר מימנו, לספרד יש בעיה בצד ימין, קאסורלה הוא לא הפתרון.

יש בעיה עם פויול, החורים שלו זה סכנה לכל הגנה, אפילו בבארסה הוא כבר איבד את המקום בהרכב, אלביול עדיף עליו לטעמי.

וייה וטורס במשחק זוועתי וכל כך אנמי.

צריך לתבוע את דני נוימן, דודה שלי בת 60 הית משדרת יותר טוב מהדבר הזה.

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עומר איטלקי ואין הרבה אהבה בין האיטלקים לספרדים. ניחוש פרוע, עומר כנראה גם לא אוהב את הכדורגל ההולנדי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

מה לעשות, יש קווי דמיון בין הכדורגל הספרדי לבין זה שמשוחק בהולנד. לא סתם יוהאן קרויף מבלה יותר דקות בקאמפ נואו מאשר באמסטרדם ארינה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx איטליה משחקת הרבה יותר על תוצאה ופחות מעניין אותם אם הניצחון הושג עם כדורגל יפה או מכוער. מה שחשוב בשבילם זה הניצחון. הם לא אוהבים אולי לשמוע את זה, אבל הכדורגל האיטלקי מזכיר לי את הגרמני בטח בווינריות שלהם. איטליה כמו גרמניה לרב לא צריכה לשחק יפה בשביל לנצח, ספרד והולנד כן.

נערך לאחרונה ב: ‏25/6/09
  5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי בעיה עם הולנד פרט לעובדה שהם ניצחו אותנו 3:0 ביורו האחרון במשחק שממש לא שיקף את התוצאה שלו אבל ניחא. אני מוכן להפסיד לכם כל פעם בשלב הבתים ולנקום על זה בהמשך הטורניר עם משחק מבוקר, ב-10 שחקנים וניצחון בפנדלים : )

בשבילך שי. הניצחון הגדול של הולנד על איטליה

6. SkiMan Member

מי שאומר שלצ'אבי היה היום משחק נפלא לא ראה מה זה סטנדרט של משחק טוב מהקשר הטוב בעולם. כאחד שראה בערך את כל דקות המשחק שלו העונה, מדובר לטעמי באחד מהמשחקים הפחות טובים שלו בעונה הזאת. הרבה מסירות לא מדויקות, קבלת החלטות לא אופיינית והתנהלות מאד עייפה. רואים עליו שהוא שיחק העונה מעל לשישים משחקים רישמיים, הגיע הזמן שגם הוא ייצא לחופשת קיץ קצרה.

7. דנידין Member

אז ארה"ב באמת הופכים בחודשים האחרונים להיות מושיעת העולם אה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

8. JR-Riquelme Member

צ'אבי בכל משחקי הטורניר הזה נראה כמו המשחק האחרון מול ארה"ב, פשוט אם ספרד קורעים זה אומר שצ'אבי נתן משחק ענק, אם ספרד הפסידו אז הוא היה חלש. אני בטוח שאם וייה היה מכניס בעיטה מרחוק וטורס היה קצת יותר חד ברחבה ארז לא היה מזכיר משחק חלש של צ'אבי.

וכאחד שגם ראה כמעט את כל המשחקים שלו בשנתיים האחרונות הוא נתן משחק נורמלי לחלוטין, לא יותר מדי טוב, וגם לא היה חלש. הוא באמת היה נראה עייף ולא תקף מספיק והתקרב לרחבה של ארה"ב, אבל שלט במרכז המגרש כמו תמיד.

9. ManUtd Fan Member

מאז שכתבתי את התגובה ההיא על זה שנבחרת ארה"ב נבחרת גרוע ומורכבת מחבורה של נגרים היא סתמה לי את הפה עם שני ניצחונות על מצרים וספרד.
    בכל אופן, את המשחק נגד מצרים לא ראיתי, אבל על סמך המשחק נגד ספרד אני לא הולך לשנות את הדיעה שלי. חוץ ממשחק הקרבה מעורר הערצה אין להם הרבה מה להציעה (חוץ מדונובן ודמפסי). חוץ מזה שהם נזדקקו להרבה מאוד מזל. ועדיין, אני חייב לציין שנית את משחק ההקרבה המדהים שלהם. כל הכבוד.

לגבי השער, שי זה לא היה פיקה שנוער מאלטידור אלא קאפדוייה, אבל זה באמת לא משנה. הניעור הזה שאלטידור עשה היה פשוט מדהים. השדר (שזה מכה לשמוע אותו יחד עם נוימן) אמר שהוא בסך הכל בן 19. הגוף הזה מתאים יותר למייק טייסון מאשר לילד בן 19. בקלות יכל לפתח קריירה של מתאגרף או מתאבק. זה גוף של פאקינג ילד בן 19?!

אני לא חושב שלקסיאס יש אשמה בשער. אלטידור היה לבד מולו, הדבר היחיד ששוער יכול לעשות במצב כזה זה להמר על פינה, הוא הימר על אחת, והכדור לרוע מזלו הלך לאמצע, כשהוא כבר היה בצד. הדבר היחיד שיכל לעשות זה להושיט את היד בניסיון לעצור את הכדור מלהיכנס לרשת, לא מעבר לזה. קשה לי להאשים אותו בשער הזה. בשער השני זה סיפור אחר לגמרי. כזה חוסר אחריות מראמוס. לא ברור.

אני אישית (ואני חושב שכמעט כולם) מקווה לניצחון של דרום-אפריקה בשביל שלפחות עדיין נראה משחק בין ספרד לברזיל.

נ.ב השידור, אני חייב לציין, נוראי כרגיל. באמת שאני מעדיף את הצמד שכנר את חזן מאשר את נוימן ומי שזה לא יהיה (וזה בלי קשר לדיליי המעצבן).

10. Sergio_Ramos Member

ומוזר שאף אחד לא מתיחס על איך שאלטידור ניער מעליו את פיקה בגול הראשון כאילו הוא היה יתוש טורדני..

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

שוב !!!!!!!!! זה לא היה פיקה !!!!!

12. riquelme1 Member

זה היה קאפדויילה

13. david silva Member

http://www.telegraph.co.uk/telegraph/multimedia/archive/01396/gerard-pique_1396459c.Xxx
    http://www.oleole.com/media/main/images/member_photos/group2/subgrp28/capdevilaconlaquotro_225312.Xxx

דומים.. אה דני נוימן?
    חבורה של ליצנים!

14. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם חשבתי שהמגרש של קייפטאון במצב גרוע- אז המגרש ביוהנסבורג זהה לאורווה בפ"ת. בנוסף, שהאיצטדיון מלא עד אפס מקום הווזולה הזה נשמע פי כמה וכמה ופשוט מוציא את כל החשק מכדורגל. צליל מעצבן ובלי כל קשר למשחק. גם מזג האוויר הסגרירי בדרא"פ לא מוסיף הרבה לאווירה.

אני לא יודע איך זה יראה בעוד שנה, אבל אם המצב הקיים יהיה גם בעוד שנה המונדיאל הזה ייזכר כאחד הגרועים בהיסטוריה.

נ.ב. מדהים עד כמה גדול הסכסוך בדרא"פ בין השחורים ללבנים שנים אחרי האפרהייטד. בכל פעם שבות' נוגע בכדור הנהמות שמופנים לעברו פשוט מגעילות. אני במקומו הייתי יורד מהמגרש ולא חוזר, על אחת כמה וכמה שזה בא מהקהל שלך. פשוט בושה.

נערך לאחרונה ב: ‏26/6/09
  15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aaarofl:
    ידידי הטוב, מה שהם צועקים לבות' זה לא בוז אלא booooooooth. סביר להניח שיש עוד בעיות בדרום אפריקה בין שתי האוכלוסיות, אבל הפעם השחורים מעודדים את הלבנבן שהייתי בכיף רוצה לראות במכבי חיפה...

נערך לאחרונה ב: ‏26/6/09