קונפדרציות: הגביע של ברזיל

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Yaniv, Jun 6, 2009.

1. ManUtd Fan Member

ראיתי את ארה"ב-ברזיל ואני חייב לציין שזה תענוג לראות את ברזיל, לא משנה מי משחק שם. רמירז שחקן נהדר.
    מנגד, זה ממש מכה לראות את ארה"ב. חבורה של נגרים, חוץ מדונובן ודמפסי אף-על-פי שדמפסי, חוץ מכה תרגילים חסרי ערך בסוף המשחק, לא עשה כלום. ממש נבחרת גרוע. אני זוכר שדווקא במונדיאל הם הרשימו אותי, אבל עכשיו? אפילו ישראל יכולה לנצח אותם.

Last edited: Jun 19, 2009
  2. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאייקון הוכיח בפעם המיליון שהוא פי אלף יותר טוב מאלבס ושאסור פשוט אסור לשחק עם אלבס כמגן בנבחרת.

וארה"ב גם במונדיאל האחרון נראו רע מאוד,הפסד 3-0 לצ'כיה במשחק גרוע,תיקו 1-1 נגד איטליה במשחק שהרבה מזל ובלי יכולת, הפסד 2-1 לגאנה ששוב משחק עלוב של ארה"ב...

דווקא ב2002 עם כשהודחו רק ברבע הגמר לגרמניה אחרי הפסד 1-0 שהם אשכרה שיחקו לא פחות טוב מהגרמנים ולפרקים יותר טוב...אז הנבחרת נראתה טוב והרשימה...מאז חוץ מחגיגות בבית הצפון מרכז אמריקאי היא לא עושה ולא מסוגלת לכלום, היא תהיה במונדיאל אבל תודח בבתים.

מנגד מצרים שיחקה פחות טוב מאשר נגד ברזיל אבל ניצחה בעיקר בגלל איטליה והחולשה שלה, לא מבין איך יש סיכוי גדול שלא יעלו אבל אם הם יעלו יהיו תוספת מרעננת וחשובה למונדיאל .... רק עוד שנה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל תשכח שבמונדיאל ההוא ב-2002 אימן אותה המאמן האמריקאי אולי הטוב מכולם ברוס ארינה.

4. ManUtd Fan Member

מה הקשר של המשפט הראשון שלך למה שאמרתי? איפה הזכרתי את מאייקון או את אלבס.
    אני, אגב, מעדיף בלב שלם את מאייקון.

לגבי החלק השני של ההודעה, ההתרשמות שלי לא הייתה מכיוון התוצאות כמובן, גם לא ממשחקם כקבוצה, אלא מכיוון חלק מהשחקנים בצורה אינדיבידואלית. אני זוכר שחלקם (שלא נמצאים בקונפדרציות) דווקא הרשימו אותי לא מעט עם משחק כדורגל טוב. כמובן שזה לא הספיק אל מול צ'כיה או גאנה, אבל מבחינת כדורגל אני זוכר שהיו שם כמה שחקנים שהרשימו אותי.
    היום? נאדה. כמו חבורה של נגרים.

גם במונדיאל 2006 אימן אותם ברוס ארינה.

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא בראדלי? אז אני לוקח את דברי בחזרה.

6. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה יצא ככה כאילו שהופנה אליך אבל לא הפניתי את זה אליך...פשוט היה בדיון על ריאל שדיברו על אלבס ומאייקון וראינו נגד מצרים כמה אלבס אסון לאומי כמגן ושבנבחרות אי אפשר שהוא יהיה המגן, כשמנגד מאייקון הראה שאפשר לשלב בין הגנה לבין התקפה...והוא פשוט שחקן יותר טוב

7. לב ישראל Member

יש לי שאלה -

במידה ודרום אפריקה מפסידה 0-1 ועיראק מנצחת 0-2 , מה יקרה ?הרי לשניהים יהיה הפרש שערים של 1-2 לזכותם .אותו דבר יכול לקרות במידה ודרום אפריקה מפסידה 0-2 ועיראק מנצחת 2-1 .

מה יעשו? משחק פליאוף ? הגרלה ?

8. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

אם דרום אפריקה תפסיד 0-2 ועיראק תנצח 1-2 אז העיראקים יעלו כי הם הפסידו בפחות שערים למקום הראשון.
    לגבי האופציה הראשונה, אין לי מושג.

9. לב ישראל Member

ענו לי בפורום אחר - מגיעים בתקנון לסעיף 7 שהוא הגרלה...

מה הקשר בכמה הפסדת למקום ראשון ? מזה שכונה? למרות שגם הגרלה זה שכונה...

10. שגיא Guest

יש לך דרך טובה יותר? קח בחשבון שאי אפשר, לצורך העניין, לערוך עוד משחק בין השתיים מפאת חוסר זמן. תחשוב שלפני ההגרלה יש לך לפחות 5 מצבים שיכולים למנוע מהגרלה לחרוץ את הגורל.

11. לב ישראל Member

אפשר לעשות משחק . כיוון שחצי הגמר ייתקיים ברביעי וחמישי , אז אפשר לעשות משחק ביום שני . הגרלה זה לא הוגן .

12. שגיא Guest

מדובר במפלט האחרון במקרה הזה. בגלל זה יש עוד הרבה חוקים שיקבעו לפני ההרגלה. הסיכוי שזה יקרה הוא קלוש ביותר, ולראיה, זכורים לך מקרים כזה בשנים האחרונות בטורניר כדורגל גדול?

13. לב ישראל Member

לא, אבל הפעם זה קרוב מאוד , זכור לי משהו ביורו 2008 אבל הבעיה נפתרה בכך שאותו נבחרות שיחקו במחזור האחרון ובמידה והיה יוצא תיקו אז היה פנדלים . בסוף טורקיה ניצחה והפכה פיגור של 0-2 לא זוכר נגד מי.

אני יודע שיש הרבה חוקים לפני והסיכוי שאני יזכה בלוטו בהגרלת 50 מליון יותר גדול ממה שזה יקרה, אבל דעתי שעדיף משחק , בכל מקרה אם הייתי עכשיו פלאטיני הייתי משנה את זה למשחק חוזר .

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ביורו 2008 אם המשחק בין צ'כיה לטורקיה היה נגמר בשיוויון היו הולכים לפנדלים מכיוון שצ'כיה ניצחה את שוויץ 0:1 והפסידה לפורטוגל 3:1. טורקיה הפסידה לפורטוגל 2:0 וניצחה את שוויץ 2:1, משמה שתי הנבחרות היו עם 2 שערי זכות ו-3 שערי חובה, עם אותו מספר נצחונות ותיקו ולא היה ניתן להפריד ביניהן, לכן במידה והיה שיוויון במשחק עצמו הקבוצות היו ניגשות לבעיטות הכרעה מ-11 מטרים על העליה.

אין אפשרוןת לעשות עוד משחק בגלל לוח הזמנים הצפוף וגם בגלל שגם ככה השחקנים משחקים כל יומיים אז עוד משחק תוך יום או יומיים בכלל יהרוג אותם.

15. לב ישראל Member

חבל שאין "ערוץ הקיבוץ" ששני המשחקים באותה שעה. בכל מקרה , אני אראה את המשחק של ספרד-דר"א ולא של ניו זילנד - עיראק.