הומוס (תסביר תכינוי שלך מהר אה?) קחו תקונפדרציות, קחו את כל משחקי החאווה על ברזיל שאפשר, ארגנטינאים לא עומדים במבחן התוצאה כבר שנים וזה עובדה.
אין דבר כזה בחיים משחק החוואה בין ברזיל לארגנטינה ,אולי תגיד שברזיל לא באו לנצח ועוד כמה תירוצים ,בכלל, נראה לי שכל הפורום הזה אוהדי אנגליה ,וברזיל(שונאי ארגנטינה). לא נראה לי שיפרגנו לנבחרת הטובה בעולם.
אני לא שונא ארגנטינה, אני אוהב מלא שחקנים משם, אני אוהד ברזיל אבל ממש לא שונא ארגנטינה יש הבדל גדול. לנבחרת הטובה בעולם אני מפרגן, לארגנטינה לא. ארגנטינה וברזיל מבחינתי זה כמו ריאל ובארסה, אם אחת נצחה תמשחק הראשון צפה שהשנייה תנצח את השני וזהו.
קבוצה חלשה. אז הם ניצחו את ברזיל. כל הכבוד, אבל קירק צודק - אלופת העולם אכלה את דיבורי קדם המשחק של מראדונה ובאה אליו עם התחת בשמיים. למה שלא תזכר 3 משחקים אחורה, כאשר ארגנטינה הייתה בפיגור מול אקוודור רבע שעה לסיום, ולא עברה את החצי עד לסיום המשחק (וגם חטפה עוד גול על הדרך). חלשים. ובנצחון על תוניסיה את משתמש כדי להראות משהו? נו באמת.
קבוצה חלשה? עוד שונא ארגנטינה ,אפילו אחרי שניצחנו אותכם אתם לא יודעים לפרגן. תזכיר לי מה ברזיל עשתה באוקאדור? תזכיר לי מי מקום 1?
homos111 חבל על כל הויכוח המיותר הזה הרוב יודעים שארגנטינה היא בין חמש הנבחרות הטובות בעולם ורק לפני שבוע ראינו הוכחה לזה ! חבל על העצבים אחי הם כנראה לא יודעים מזה כדורגל !
ניצחו את בוא נגיד יותר מדיוק קרעו את ברזיל ובקשר למשחק נגד אוקואדור ארגנטינה שיחקה עם הרכב משני עם תנאים קשים מאוד ולהזכיר לך גם שאף קבוצה לא ניצחה את אקואדור בבית שלה כולל "הבנחרת הטובה בעולם " ברזיל
http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/fifa/06/flag/sm2/jpn.Xxx יפן - http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/fifa/06/flag/sm2/mex.Xxx מכסיקו: מכסיקו, על הנייר, נראית פייבוריטית למשחק הזה שיתקיים בהאנובר. שתי הנבחרות יאצלו להסתדר ללא מספר שחקנים, חלקם משמעותיים וחלקם פחות. מאמן יפן זיקו ייחסר את טקארה ואונו בהתקפה, אך לרשותו עומדים מספר שחקנים מעולים בהם נקאטה, אינמוטו, סוזוקי והכוכב הצעיר אוגרו שכבש שני שערים במוקדמות גביע העולם. המאמן הארגנטינאי של מכסיקו יהיה בלי מספר שחקני מפתח, שחקניה של צ'יבאס המכסיקנית - אומר בראבו, מוראלס, מדינה והשוער קורונה רק חזרו ממשחק גביע הליברטדורס נגד בוקה והגיוני שיקבלו מנוחה (עפ"י הדיווחים הם עדיין לא נחתו בגרמניה). רפאל מרקז נפגע באימון והוא בספק. החיסורים של מדינה ומוראלס, אם אכן לא יישחקו לבסוף, לבטח ייפגעו באופציות ההתקפיות של המכסיקנים ונראה כי בורגאטי ייצטרך לקחת הכל על כתפיו. חשוב לציין שמכסיקו לא הפסידה ב-17 משחקיה האחרונים, הרקורד שלה כולל 12 נצחונות ו-5 תוצאות תיקו. בשלוש הפעמים האחרונות שבהן נפגשו הקבוצות, ניצחה מכסיקו פעמיים והפסידה פעם אחת. אני מעריך ששתי הקבוצות יישחקו התקפי, כשנקאטה נשאל על המשחק הוא אמר שהם באים להנות בסה"כ, היפנים כבר העפילו לגביע העולם ואין להם צרות על הראש. לדעתי יתפתח משחק מעניין אולי אפילו יותר מיוון נגד ברזיל. בסך הכל מכסיקו נבחרת רעננה, המאמן ריקרדו לבאפה זימן שחקנים צעירים מאוד וחיבר אותם עם כאלה מנוסים כמו בורגאטי ופאבל פראדה לו 110 הופעות בינלאומיות. השילוב הזה יכול להיות מוצלח. אני חושב שמכסיקו לא תפסיד את זה כי היפנים מתקשים בדר"כ בטורנירים גדולים וכי אין להם מספיק כלים בהתקפה (רק 5 גולים ב-6 המשחקים האחרונים). העובדה שמאז 2002 לא ניצחו היפנים אף קבוצה מדרום או צפון אמריקה רק מחזקת את דעתי - 4 תיקו ו-5 הפסדים הם השיגו. מצד שני, אם מכסיקו תחסר את השחקנים שציינתי בהתקפה, גם לה יהיה קשה לנצח, הקבוצות ייחלקו ביניהן את הנקודות ואנחנו נראה (או שלא...) את התיקו הראשון בטורניר (בהנחה שברזיל מנצחת).
נמאס אין להם עם מי לשחק ומאוקיאניה למונדיאל גם ככה אי אפשר להגיע, הם כל הזמן חוטפים מהמקום ה5 בדרום אמריקה, אז הם החליטו משנה הבאה להצטרך לאסיאתים בתקווה להעפיל אוטמטי משם. לפי הרמה אתמול אפשרי ביותר. בין החמש? כרגע יש מצב, הוא אומר הכי טובה... נכון כל מי שלא חושב שארגנטינה הכי טובה בעולם שונא ארגנטינה, אז אתה שונא ברזיל, וזהו כל תגובה שלך לא נחשבת בגרוש כי אתה שונא ברזיל, עכשיו בוא נזרוק בוץ זה על זה ונרוץ לגננת לספר.
לא ,לא כל מי שאומר שארגנטינה לא מקום 1 בעולם שונא ארגנטינה. דרך אגב ,רון ברבש ,נדב יעקבי בכל הזמדנות אומרים אתזה שארגנטינה הנבחרת הכי טובה בעולם. אתה יודע מה ,לא הכי טובה בין ה2 הטובות בעולם ,ועל זה אין ויכוח(מי יותר טובה ?, צכ'יה ,איטליה שבקושי מנצחת את בולגריה ,ספרד,צרפת אירופה מתחלשת,כואב אבל זה המצב) .
תשמעו הויכוח הזה בין ברזיל לארגנטינה מיותר. זה 2 נבחרות באותה רמה והתוצאות ביניהן הולכות פעם לכאן ופעם לכאן. לפני שנה ברזיל ניצחה את ארגנטינה 3-1 ואף אחד לא קפץ. עכשיו ארגנטינה מנצחת את ברזיל באותה תוצאה וכל אוהדי ארגנטינה קופצים... זה מראה שגם אם זה בתת מדע יש התייחסות שברזיל היא בכלל הקבוצה הטובה יותר וזה כאילו הפתעה שהיא הפסידה. חוץ מזה המשחק לפני שבוע וגם זה שלפני שנה לא משנים כלום. 2 הנבחרות האלה יהיו במונדיאל ושם יהיה המבחן האמיתי של ארגנטינה
תשמע אני בהחלט מחזיק מארגנטינה, אבל עד שהיא לא תוכיח את עצמה ברמה גבוהה אני לא אשפוט, אני חושב שעד שלא יהיה טורניר גדול אי אפשר להגיד מי הנבחרת הטובה בעולם כרגע, בטח שלא לשפוט לפי גביע קונפדרציות או משחקי גארבג' טיים במוקדמות המונדיאל. אני לא אומר שברזיל הכי טובה בעולם, אני גם לא אומר שארגנטינה לא הכי טובה בעולם בעצם, אבל רק מנצחון אחד על ברזיל להפוך את ארגנטינה לווינרית מדהימה ודורסת?
אז ככה, בדיוק כמו שחזיתי הבעיה של גרמניה היא ההגנה, והדוגמא הכי טובה זה המשחק אתמול, לגרמניה יש חור בעמדת הבלם שם משחק רוברט הות מצ'לסי שמתקשה להציג יכולת סבירה ובעמדת המגן השמאלי שם משחק היצלברגר למרות שהוא קשר בכלל. מי שאמר שפרידריך לא שחקן מראה כמה הוא מבין בכדורגל, הוא מגן ימני מצויין, ולא סתם יש דיבורים שבאיירן יחתימו אותו בעונה הבאה כמחליף לסניול הוותיק. בצד ההגנתי הייתי עושה במקום קלינסי מ"ס שינויים, הייתי שם את פרידריך בעמדת הבלם, או מזמן אפילו את מצלדר מדורטמונד(היה בנבחרת אבל מאז הפציעה המאד ארוכה שלו לא חזר לסגל), בעמדת המגן הימני הייתי מחזיר את הינקל משטוטגארט(למרות שהוא לא בשיא הכושר). לדעתי גרמניה נבחרת בהחלט טובה שתעפיל דיי בקלות לחצי גמר כי את יפן בכל אופן הם יינצחו! הייתי רוצה לשמוע את דעתכם על החלוץ הצעיר לוקאס פודולסקי, לטעמי אחד התגליות הגדולות האירופה ןבנוסף רק בן 19! גם הוא יישחק בשנים הקרובות במינכן. ואהבתי את התגובה על קאן, גם אני חושב שהגיע הזמן לתת להילדבראנד יותר לשחק, קלינסי לעומת זאת חושב אחרת ועושה רוטציה בין קאן הסבא ללהמאן הוותיק. מוזר, כי בכל העמדות הוא נותן לשחקנים צעירים לשחק, משום מה על עמדת השוער הוא פוסח, וכפי שראינו אתמןל עם קאן ולפני ימים אחדים עם למאן נגד באיירן, שניהם כבר מעבר לשיאם, כשבבונדסליגה מציגים יכולת מופלאה הילדלבראנד, רוברט אנקה וווידנפלר מדורטמונד, נשאלת השאלה מה נסגר עם קלינסמן? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx