קונפדרציות: ברזיל דרסה את ארגנטינה בגמר. 1:4 גדול

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י rivaldo, ‏8/6/05.

1. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

אני מדבר על גרמניה של השנים שעברו...לא על השנים האחרונות.

2. Cristiano Ronaldo 7 Member

סיסקו משחק בולנסיה אבל הוא בכלל לא שיחק אתמול!
    אולי אתה מתכוון לסיסיניו התותח!!!!!

3. homos111 Member

התוצאה לא משקפת ,2-1 היה יותר משקף . ארגנטינה עם הרכב מלא שווה עם נבחרת ברזיל.....

עומר ,ארגנטינה לא תיהיה אותו נבחרת שהית אתמול במונדיאל.

4. Zizou10 Member

איזה 2-1? לברזיל הגיע לנצח בהפרש גדול הם הגיעו הרבה בעטו הרבה יותר לשער, עשו מבצעים קבוצתיים שהובילו לכך.
    אני מהמחצית הראשונה זוכר מארגנטינה רק את הבעיה של ריקלמה שהלכה ימינה מהשער.
    מה שכן אני יכול להגיד, ארגנטינה במונדיאל תהיה שונה מאוד ממה שהיה אתמול אבל אני חושב שעל הנייר השחקנים הכי טובים של ארגנטינה מול ברזיל - הברזילאים לוקחים בגדול.

5. homos111 Member

לפני חודש , הרכב מלא ברזיל נגד הרכב מלא ארגנטינה ,הפסידו והושפלו . אתמול במשחק ''הידידות'' הם ניצחו כל הכבוד.....
    וארגנטינה שלטו במשחק ,ברזיל שיחקו במתפרצות ,החזקה בכדור 55-45 לארגנטינה .... הבעיה הית שדלגדו ופיגרואה לא היו צריכים לפתוח ,סביולה וכרספו לא יכלו לשחק ,טבז בספסל(למה ריבנו של עולם?!)....

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם הגמר היה משחק ידידות אז מה היה המשחק לפני 3 שבועות? משחק אימון? הרי על המשחק הזה היה תואר מונך על הכף...והיה על מה לשחק...למה זה היה משנה משהו לברזיל או ארגנטינה אותו משחק לפני 3 שבועות? ממש אבל ממש לא...המשחק הזה כן היה משחק על משהו...תואר וכבוד...ופה ארגנטינה יצאה עם השפלה וביזיון...אז חאלאס...הרכבים מלאים? מה זה משנה מי משחק זה ברזיל נגד ארגנטינה כל שחקן שמשחק בנבחרת הוא שחקן שאמור להיות ברמה מספיק גבוהה אחרת הוא לא היה נמצא שם לא? אני חושב שההבדל בין הנבחרות הוא כל כך עצום לטובת ברזיל שמספיק לראות שאצל ברזיל משחקים בקישור ההתקפי וההתקפה רונאלדיניו, רוביניו, קאקא, רונאלדו ואדריאנו ואילו אצל ארגנטינה משחקים ריקלמה (למה מי זה ריקלמה ליד רונאלדיניו חחח), פיגרואה, קרספו, סאביולה (אם הוא פותח בארגנטינה זה אומר משהו לא? שחקן שכובש 6 שערים במונאקו בעונה חחחח) ואנאעארף...אין צל של ספק השחקנים שכתבתי אצל ברזיל אוכלים בלי מלח את אלו של ארגנטינה...אל תשכח שהמשחק בארגנטינה היה עם הביתיות של ארגנטינה...להזכירך בפעם האחרונה שברזיל וארגנטינה שיחקו בברזיל זה נגמר עם שלישייה לרשת של ארגנטינה...

7. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

למסגר ולתלות בחדר הומוס.

ולמקרה שמישהו יגיד שלושה פנדלים: שלושה פנדלים ממהלכים אישיים פנטסטיים של רונאלדו שהיו מסתיימים בשער אם השחקנים שלכם לא היו מנסים לשבור לו את הרגליים.

8. homos111 Member

עומר ,הודעה כל כך ילדותית וחסרת פורפורציות , כל כך לא מתאים למשתמש כמוך.

עם ארגנטינה הית מנצחת הדיבורים פה היו שונים לגמרי ... קל להגיד דברים אליו אחרי הפסד ,בטעוניר כל כך לא חשוב ....

אה ,וטבז ,סאביולה ,ופיגרואה הם לא קשרים .

דאלסנדרו ,איימר ,ריקלמה ,מסצ'רנו ,לוצ'ו גונאלס ..... ארגנטינה נבחרת טובה יותר .... והיא תוכיח אתזה במונדיאל ,בלי שום קשר ,הכשרון הגדול ביותר בעולם כיום הוא ארגנטינאי (מסיי) ,השחקן הגדול בכל הזמנים הוא ארגנטינאי (צריך להגיד ?!).....
    הנבחרת הטובה ביותר בעולם היא ארגנטינה! ,כן ,כן תאמינו יש גם אוהדים ברזילאים שמודים בזה.

נערך לאחרונה ב: ‏1/7/05
  9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

א. אני בכלל אוהד את האזורה (איטליה)

ב.מסי? מה הוא כבר עשה בכדורגל? שום דבר...אני רוצה לראות אותו מביא אליפות לבארסה וסוחב אותה על הכתפיים כמו ריקלמה, אהה סליחה ונאלדיניו...ופור דה רקורד כמו שאומרים: רוביניו מגמד את מסי כרגע...אל תדבר איתי על משהו שיהיה עוד 5-6 שנים.

ג.ע"פ מה אתה קובע שמאראדונה הוא השחקן הגדול בכל הזמנים? אתה לא מבין שאי אפשר לקבוע את זה, כולם שיחקו בתקופות שונות חלק אומרים מאראדונה חלק אומרים פלה, לדעתי בכלל השחקן הגדול ביותר ששיחק את המשחק הזה זה יוהאן קרוייף אבל עזוב זה לדיון אחר...

ד.ד'אלסנדרו? לא חטפו אותו בפרו או משהו? הוא מתייבש בוולפסבורג על הספסל אז אתה רוצה לארגנטינה? טבז...אוי טבז טבז...היה עם פוטנציאל אדיר, מתבזבז כולו בקורינתיאנס באמת חבל עליו...

גם עם מאסצ'רנו ולוצ'ו גונזאלס ארגנטינה לא נבחרת יותר טובה מברזיל...מה שהכי הצחיק אותי זה לראות את לוסיו בחצי המגרש עושה תרגילים עם הרגליים...זה באמת היה הרגע המצחיק של המשחק...ומה שעצוב זה שהארגנטינאים אכלו את ההטעיות של הבלם...

בוא נתנחם שנינו בדבר אחד: שת הנבחרות שלנו מפקששות כבר מונדיאל 3 ברצף...הלוואי ואחד מאיתנו סוף סוף יילך רחוק...מצדי שתהיה ארגנטינה אבל לפחות ארגנטינה שתשחק כדורגל ולא תתבזה מול מכסיקו וברזיל.

וכתבתי בקישור ההתקפי וההתקפה...משמע התכוונתי קשרים וחלוצים...

10. homos111 Member

בקיצור ,לפי דבריך נבחרת ארגנטינה נבחרת חלשה נכון?! חחח אולי איטליה יותר טובה?! זאת שלו עוברת שלב ביורו ,ומשחקת יותר משעמם ממכבי תל אביב של עונת 2005 .....

לפי מי שידוע לי ארגנטינה הציגה את היכולת הכי טובה בטעוניר ,כן גם יותר טובה מזאת של ברזיל ,שגומרת בתיקו מבייש מול יפן ,ומפסידה למקסיקו ....כן מקסיקו ,זאת שארגנטינה עברה בחצי גמר.

11. robson Member

ארגנטינה נבחרת בינונית ותו לא..
    אני חושב שהמדד לכך היא העובדה הפשוטה שכמעט לאף שחקן מההרכב של ארגנטינה יש מקום בהרכב של ברזיל..
    ובקשר לניצחון של ארגנטינה על ברזיל לפני כמה שבועות מה שיש לי לומר הוא שברזיל גם הפסידה בחוץ לנבחרות כמו בוליביה בעבר
    כך שזה לא מדד לכלום..
    מה שכן מדד הוא משחק במגרש נייטראלי כמו בגרמניה ושם ברזיל הוכיחה את עליונותה המוחלטת!!

אני כבר מחכה למונדיאל בציפיה שהאנגלים יפתחו לארגנטינה את התחת, רק בשביל זה יהיה שווה לנסוע לגרמניה... :aaa12: :aaarse:

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך אומרים את המשפט ידידי? את החשבונות עושים בסוף...

אותה ברזיל שהפסידה למכסיקו, שאותה אתם רק עברתם בפנדלים וגם זה תודות לשוער הטיפש שלהם שנתן לפיגרואה לכבוש גול מעאפן, ניצחה את גרמניה, שאתם לא ניצחתם...אז? זה אומר משהו? לא...

אני לרגע לא טענתי שארגנטינה נבחרת חלשה...אני רק אומר שאיך שהם שיחקו הם צריכים להתבייש ולבקש סליחה מהאזרחים...אמרתי שאם הם ישחקו ככה הם יעופו בבתים שוב פעם...

איטליה? שנינו יודעים שהמשחק של ה-2:2 (דנמרק ושוודיה) היה מכור...השחקנים דיברו ביניהם במנהרה על 2:2 וסיכמו על כך...אחרת לך תדע לאן איטליה מגיעה...ושוב במונדיאל האחרון אם אני לא טועה איטליה הגיע יותר רחוק מארגנטינה ועפה בגלל שופט מכור...כן כן ביירון מורנו מכר את המשחק...אומנם זה לא רשמי אבל זה נכון...גם פוסל לאיטליה גול ניצחון גם פנדל לטוטי הוא פוסק הפוך ונותן לו אדום...לא פלא שהוא מכר משחקים גם בארץ המולדת שלו...

13. homos111 Member

נבחרת בינונית ? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx ...
    2 מילים מראות כמה הבן אדם הוא טיפש! ,גם שארגנטינה היא מובילת בית הדרום אמריקאי לא אומר כלום נכון?!
    ועומר קצת אובקטיביות יש לך ? כל גול של ארגנטינה ,כל משחק של ארגנטינה אתה מראה רק תדברים הרעים?! אין מה לעשות שינאת הארגנטינאים משתלטת עליך. ועוד לא אמרת לי למה נבחרת איטליה משחקת כל כך משעמם ובוקשי מנצחת משחקים במקדמות המונדיאל 2006?! השחקנים דיברו במנהרה ולך תידע לאן איטליה הית מגיעה ,מספיק שראיתי תמשחק המשעמם נגד בולגריה הספיק לי ? אבל זה כמו שאני יגיד ארגנטינה ב2002 עם היה ריקלמה וסביולה לך תידע לאן ארגנטינה מגיעה ,דיבורי שב... הכל זיבולי מוח
    הנבחרת הטובה בעולם היא ארגנטינה!

14. robson Member

אתה גאון הדור אני מבין..אני שמח בשבילך ליצן!!

כן נבחרת עם סביולה{שישה שערי ליגה במונקו!},קמביאסו{שחקן ספסל בריאל..},ריקלמה{שנכשל טוטאלית בבארסה}ועוד כל מיני ליצנים כמו פיגרואה וסורין
    היא, היא הנבחרת הטובה בעולם... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx ליצן, כבר אמרתי?..

15. homos111 Member

לדעתי ,ולדעת רבים כן ,לדעת אנגליים מוזרים כמוך ,לא ,זה בסדר אני לא מאשיים אותך ,זה האופי האנגלי שלך......

רק תזכיר לי קמביאסו עוד משחק בריאל ? או שהוא מחזיק את כל הקישור של אינטר?! תזכיר לי למה ריקלמה נכשל בבארסה ?! ,סביולה בעונה ראשונה בבארסה מעל 20 שערים .......
    אולי אנגליה הנבחרת הטובה בעולם ,חחחחחחח...... עזוב לא שווה יחס ..