האמת היא שגם אני לא רואה מקום לרונאלדו, אבל זה שברזיל היא כל כך גדולה שהיא לא צריכה בהתקפה שלה את רונאלדו. מישהו יכול להביא תמונות מהנפת הגביע ומהסמבה? אני לא מוצא בשום אתר.
רונאלדו עדיין יותר טוב מרוביניו, הוא לא היה משהו בכלל היום, חסר לו את הנסיון בבירור, לא יכול לחכות לשיתוף הפעולה בינו לאדריאנו כבר, הולך להיות ענק.. בפיפ"א בטח כולם בשרשרת אורגזמות מטורפת, עם טורניר הכנה כזה ההזמנות בטח יעלו בטירוף.. http://wmh.walla.co.il/archive/163325-4.Xxx תמונת היום http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx איתי http://www.fifaworldcup.com
שאני יזכיר כמה שחקנים לארגנטינה חסרים ,איזה שטויות ... ושוב אני אומר מברוק לברזיל ,הגיע לה לזכות ... שיחקו פשוט מצוין . Obafemi צודק ,הנבחרות האלה אותו רמה ... תסלח לי מר ארם ,שלא מפסיק לשבח את ארגנטינה ,זה היה משחק גרוע של ארגנטינה ,הכי גרוע עד כה בטעוניר. סתם לידע כללי : אדריאנו שחקן המצטיין של הטעוניר ,רומאן ריקלמה במקום השני.
גרמניה עוד ידברו חזק בשנים הקרובות בכדורגל העולמי, ההתקפה שלהם פשוט משחקת כדורגל מדהים, לא פחות טוב משל ברזיל וארגנטינה, אבל כמה אירוני שהבעיה שלה שלה היא בהגנה
הרבה זמן לא נהנתי ממשחק,פשוט גדול. ברזיל פשוט היו גדולים וכשהם ממש רצו,הם הבקיעו. המחצית השניה היתה מן גארבג' טיים כאשר הברזילאים ממש השתעשעו בארגנטינה. אני לפחות התאכזבתי מריקלמה,כבד ביותר בתנועה שלו,ציפיתי ליותר אופי ומנהיגות.
משחק לא טוב של ריקלמה ,מסוגל להרבה יותר ,אבל אין ספק שהוא השחקן המצטין של ארגנטינה ובטעוניר בכלל ,במשחקים הראשוניים הוא היה פשוט מדהים ,הכבדות זה בגלל העיפות ,השחקן פשוט נראה כאילו הוא הולך להתמוטת באמצע המשחק. * יותר משליש של שתי הנבחרות הטובות בעולם, משחקים בליגה הספרדית .
את מה שיש לומר על הגמר החד-צדדי הזה כבר אמרו, רק נומר לאובאפמי שגם בארץ ראו את הגג הדולף ואת השלולית הענקית שנוצרה שם באגף, אני אישית הייתי מאוד משועשע מכל הסיפור, אני מניח שכמה פוצים בהתאחדות הגרמנית לא היו. רציתי לציין לטובה את הנבחרת הגרמנית, שאותי אישית השאירה עם פה פעור אחרי כמה שערים פשוט מרהיבים בכל קנה מידה, שערים שלא הורגלנו לראות מנבחרות גרמניה לדורותיהן. טוב נו, ככה זה כשיש לך שני וירטואוזים כמו שויינשטייגר ופודולסקי בהרכב. העתיד בהחלט נראה ורוד עבור גרמניה, רק שיעשו קצת סדר בהגנה.
עכשיו אני באמת מבין למי היו השריקות בוז...למה לבלאטר אבל? מה הוא כבר עשה? משחק התקפה מושלם של ברזיל הרביעייה הקדמית שלהם ממש חלומית , וזה עוד בלי רונאלדו. אחרי הגול של קאקה במחצית כשהראו אותו סלבה ברזילאי אמר על הגול שלו "גול אשכנזי". אני מרחם על ארגנטינה אתמול ברזיל היתה באמת במיטבה וכמו שהומוס לא מפסיק להגיד לארגנטינה היו חסרים כמה שחקני הרכב. כיף לראות כאלה משחקים , שכונה . הכל פתוח כולם רצים , טוב שיש את גביע הקונפדרציות. ולא דיברו על זה עדיין , ראיתם את הטקס? איזה בלגנים היו שם כלום לא מתוכנן , כל אחד רדף אחרי השני וחוץ מבקנבאואר אף אחד לא ידע המה צריך לעשות ומתי , וזה בנוסף לגג הדולף.
ערב ענק, פשוט ענק לאדריאנו, שהוכיח בפעם המי יודע כמה שהוא ללא ספק משלושת החלוצים הטובים בעולם. אני עצוב בגלל חאבייר זאנטי וקאמביאסו, אבל לראות את אדריאנו משחק ככה עושה לי טוב על הלב, פתח עם גולאסו :aaa7: , המשיך עם נגיחה כדי להיות מלך השערים של הטורניר, ועשה כמה מהלכים מעולם אחר, שחקן אדיר :aaa025: אדריאנו- פשוט :aaa8:
אדריאנו מסכן, בקבלת מדליות הוא כמעט הפיל את כל התארים שהעמיסו עליו. באג'יו, אף אחד לא אוהב את בלאטר קבוע, כמו שאף אחד לא אוהב אצלינו את יו"ר ההתאחדות בלי קשר למי זה
ראו את זה בארץ מיכאל... זה באמת מצחיק שזה קורה בגרמניה... בארץ כולם היו פוצחים בעליהום רצחני על מארגני האיצטדיון ובגרמניה יתקנו את זה בשקט. אתם רואים לא צריך מכל דבר סוף העולם כמו שאוהבים בארץ הבכיינים שלנו. ---------------------------------------------------------- לא חשבתי שגביע הקונפדרציות יכול לתת לנו כזה טורניר גדול אחרי שכל השחקנים כל כך עייפים ואומרים שהטורניר הזה חסר חשיבות. יש לי הרגשה שהולך להיות מונדיאל ענק שלא יהיה במה להתבייש כשישוו אותו ל1998 ו1994.
הזכירו פה את הכדורגל השכונתי והפתוח.. זה כבר הפך למאפיין קבוע של גביע הקונפדרציות-משחקים מהנים ואטרקטיבים.
עכשיו המשחק הזה גורם רק להצטער עוד יותר שספורט 5 מינוס לא קנו את הזכויות , היו המון גולים בטורניר... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx זה המשחק הראשון שראיתי את כולו כי את השאר ראיתי במחשב וזה לא משהו...
היה טורניר גדול, מעבר להכל היה משחק גמר ענק. ממש מרגש לראות את כל הכישרונות האלה במגרש 1. רמת כדורגל מהסרטים-גולים נהדרים, כולם מלטפים את הכדור באומנות, אפילו הבלמים עוברים שחקנים ומשתלבים בהתקפה. השופט מסומם-ביטל חוק יתרון כמה פעמים לטובת ברזיל, שרק הפוך כשדידה התנפל על שחקן ארגנטיני ברחבה שלו, ממש לא מתאים לרמה. השוער של ארגנטינה חולה נפש, מזכיר לי בסגנון המשחק שלו את אוואט-כל הגבהה לרחבה הוא יוצא למרפסת לחפש את הנוף