קונפדרציות: ברזיל דרסה את ארגנטינה בגמר. 1:4 גדול

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by rivaldo, Jun 8, 2005.

1. homos111 Member

ארגנטינה - ברזיל . יהיה גמר פשוט פנטסטי ,ארגנטינה אם הרכב שלישי נגד הרכב ראשון של ברזיל . תנסה לחזור על המשחק לפני 3 שבועות ,ועדין זוכרים את הקופה.

2. Barcik Member

כבר מכין תירוצים, אה? בוא אני רק אזכיר לך שברזיל ניצחה עם הרכב שני את ארגנטינה בגמר של טורניר בעל משמעות כלשהי, להבדיל מזה.

3. Zizou10 Member

יש לי הרגשה מוזרה שדווקא ארגנטינה תיקח בסוף.
    תודה לירן על העידכון.

4. burning soil Member

ארגנטינה מאוד חזקים.. יש להם סיכוי מצויין להגיע רחוק גם במונדיאל..

5. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם זה מה שגרמניה תציב שנה הבאה, משרת העבודה הראשונה של קלינסמן כמאמן תהיה גם האחרונה. לא הייתי רוצה להתחלף איתו עכשיו, הוא לא יכול להתפטר שנה לפני, כי אז יגידו שהוא נוטש וזה יגמור כל קריירה אפשרית שלו עם כדורגל, ואם הוא יישאר ויכשל, ובכן, יזכרו לו את זה הרבה זמן שם בגרמניה.

6. homos111 Member

בוא אני יזכיר לך שאחוזי הכדור במשחק הזה היה 70 -30 לארגנטינה ,ברזיל בעטו 3 בעיטות לשער ,בהם כבשו 2 ,ארגנטינה שלטה במשחק ללא עוררין ,והית הרבה הרבה יותר טובה . אבל שוב ,המזל.

כך שגם במשחק ההוא ,ארגנטינה היו טובים יותר.

7. bensror Member

so ?
    מי ניצח בסוף ולקח את הקופה? ברזיל , הסטטיסטיקות זה רק בשביל לנחם את האוהדים הארגנטינאים .

8. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

הומוס, מי מההרכב הארגנטינאי הרגיל חסר בקופנדרציות (שואל רציני לגמרי)

אני זוכר רק קרספו, לוצ'ו ודאלסנדרו אבל אני לא ממש ראיתי את ארגנטינה בטורניר ליותר מכמה דקות

9. uri מנהלים

אלו אלו !!! גרמניה סה"כ הפסידה לאלופת העולם להזכירך, ואולי גם לנבחרת החזקה בעולם כיום. אל תשכח שהיא עברה את ארגנטינה בשלב הבתים וגם ההפסד לברזיל היה מינימלי. אני מקווה בשביל הנבחרת הגרמנית שתמצא לעצמה בלם איכותי נוסף לצידו של מרטסאקר כי הוט' פשוט לא מתאים לרמות הללו, לפחות כרגע. אולי מטזלדר יצא מהתקופה השחורה ויחזור להיות שחקן כפי שהוא היה במונדיאל ב-2002.

Last edited by a moderator: Jun 26, 2005
  10. barakrom Member

גרמני הפתיעה לטובה. סחתיין על ברזיל, לא האמנתי שתשחק בגמר. חצי הגמר השני יהיה מרתק. אני עדיין מהמר על מכסיקו כאלופה

11. homos111 Member

שבהרכב הפותח שלך שחקן משחקים שחקנים כמו סנטנה שלעולם לא שיחק בנבחרת ,ברנרדי ,גונזלו רודריגז ,גאלטי ,פיגרואה ,ג'רמן לוקס ,אז אתה מבין כמה שחקנים חסרים ,נקרא להם שחקני ניסיון.

אז'אלה ,קרספו ,לוצ'ו גונזלס ,חבייר מסצ'רנו ,דאלסנדרו ,ורון הם רק חלק מהחסרים .

פקרמן לא משחק אם ההרכב הכי חזק שהוא יכול להציב לטעוניר ,הוא פותח אם 2 חלוצים והעדפות שלו זה לוסיאנו פיגרואה ,ועוד חלוץ קטן ,סביולה ,דלגדו ,טבז ,גז'טי. היום כנראה אמור לפתוח דלגדו אם פיגרואה ,למרות שלדעתי סביולה וטבז עדיפים עליהם. גם איימר מחמם הרבה את הספסל ופקרמן מעדיף את סנטנה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx ,פקרמן לא משחק אם ההרכב הכי חזק שלו בטעוניר.

*אם ארגנטינה מנצחים ,יהיה לנו 2 סופר קלסיקו ,גם בנבחרות עד גיל 20 וגם בבוגרים ,נחמד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx .

12. el loco Member

בוא אני יגיד ודלאסנדרו הוא לא שחקן הרכב כבר בנבחרת ובעצם כבר לא שחקן סגל. השחקנים שחסרים . לוצו גונזלאס. הרנאן קרספו. רוברטו אבונדסירי.רבורטו אג'אלה. חבייאר משצ'רנו.קילי גונזלאס. חואן ורון

ולhomos111 לא נראה לי שהוא יפתח עם דלגדו אני חושב שהוא יעדיף את לפתוח עם סביולה או עם קרליטוס. ובהגנה במקום סמואל זה יהיה רודריגז. או גבריאל מילטו

Last edited: Jun 26, 2005
  13. el loco Member

המשחק בסיום 90 הדקות עומד על 0-0 ארגנטינה חלשה מאוד!! אנחנו עכשיו בדרך להארכה מקיסקו נראים טוב ופגעו פעמיים בקורה סביולה קיבל אדום .

14. Barcik Member

כמו גם חברו לקבוצה (בערך) רפאל מארקז.

15. barakrom Member

אם יש צדק מכסיקו עפיל לגמר, היא הרבה יותר טובה