קונפדרציות: ברזיל דרסה את ארגנטינה בגמר. 1:4 גדול

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by rivaldo, Jun 8, 2005.

1. barakrom Member

גרמניה-ברזיל וארגנטינה-מכסיקו, 2 חצאי גמר גדולים, המון כיף. יש תחושה שמכסיקו וארגנטינה ישחקו 1 מול ה-2 בגמר, המרתי על כך לפני פתיחת הטורניר. אין לי ספק שמכסיקו היא הנבחרת הכי טובה בטורניר

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכסיקו בהחלט מוכיחה את עצמה, אבל השאלה המרכזית שתמיד נשאלת לגביה: האם היא תיקח את היכולת הזאת למונדיאל?

כל פעם אם זה בקופה אמריקה, קונפדרציות השנה, גביע הזהב, מכסיקו לוקחת את היכולת שלה ומשדרגת אותה ברמה, אולי שתי רמות גבוה יותר אבל עדיין לא מצליחה להשאיר חותם במונדיאל.

3. barakrom Member

זו הנבחרת הבאה בכדורגל העולמי, גם במונדיאל הבא היא מועמדת לחצי הגמר, לא פחות מזה

4. homos111 Member

חואן רומן ריקלמה ,אחד השחקנים הכי טובים כיום בתבל!! מישהו חולק על דעתי?

5. barakrom Member

לא, לא-ממש לא

6. el loco Member

ריקלמה ורונלדיניו (ריקלמה יותר טוב!!!) הקשרים הטובים בעולם!!

7. Barcik Member

כן. למרות שהיה בין 3 שחקני העונה שלי בספרד העונה, אני בספק שהוא מסוגל להצליח באותה המידה בקבוצת דרג א'.

8. Yeste Member

לא אני...
    מה זה קשור לדיון הזה?

9. el loco Member

אח שלי הקבוצה שריקלמה משחק היא דרג א מקום שלישי בספרד זה לא דרג א? אז מה כן? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

10. robson Member

כן, לא מגיע לדרגות הגבוהות באמת ונכשל טוטאלית בבארסה..

בקשר למכסיקו, צריכים לקחת בחשבון שמדובר בגביע הקונדיפרציות והגדולות חוץ אולי מגרמניה לא נותנות את כל מה שיש להן..
    ועדיין משחקים מול יפן או יוון {למרות שהיא אלופת אירופה..} הם לא בדיוק מדד ליכולת האמיתית של נבחרת..
    למרות שהם בהחלט נראים טוב כקבוצה ללא כוכבים גדולים..

11. Yeste Member

קבוצה שהגיעה לצ'מפיונס ליג מהליגה הספרדית זה הדרגה הגבוהה ביותר.
    ומספיק עם ריקלמה ,זה לא קשור לדיון . לך לך תפתח לו מועדון מעריצים ותעזוב אותנו בשקט.

Last edited: Jun 22, 2005
  12. homos111 Member

הוא מתכוון קבוצה גדולה בסדר גודל של בארסה ,ריאל ,צל'סי ,מילאן. קבוצות שהציפיות מהם בתחילת העונה גבוהות בהרבה מציפיות של קבוצה כמו ויאריאל.
    השאלה אם ריקלמה עומד בלחצים של קבוצה שרוצה להשיג את כל התארים האפשרים כמו בארסה ,לדעתי כן בגלל עונה אחת גרועה במדי בארסה ,והאמת שאני לא מאשיים אותו ,ואתם לא יכולים שלא להסים לב , שזה הית אחת העונות הגרועות של בארסה בהיסטוריה ,מאמן שבכלל לא רצה את רומאן ,אי אפשר להתעלם מזה אני משוכנע שגם רונדליניו לא היה מצליח באותה תקופה ,ריקלמה הגיע לבארסה בטיימינג לא טוב.
    אם כבר מדברים על קבוצה גדולה ,נבחרת ארגנטינה היא נבחרת גדולה לא? מקום 2 או 3 בעולם וריקלמה מוביל את הנבחרת הזאת בשרביט מאסטרו. שחקן ענק ,שיכל לתרום רבות לבארסה.

כבר פתחתי ,שחקנה של בילבאו פראן יסטה נרשם למועדון שלנו. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/haha.Xxx

מצטער שסיטיתי מהנושא. נחזור לדיון של גביע הקונדפרציות...

Last edited: Jun 22, 2005
  13. barakrom Member

תחזור, תחזור, הכל מוכן לקאת 2 חצאי גמר גדולים ועוד משחק 7 גדול בגמר האנ.בי.אי

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ונתמקד במשחקי הערב:

המשחק המרכזי יפגיש את ברזיל מול יפן.

המשחק בין ברזיל ליפן יסגור את משחקי הבית השני ויכריע את העולה השניה מהבית, כאשר לשתי הקבוצות 3 נקודות. לברזילאים תספיק נקודה, אולם ניצחון והפסד מכסיקני לנבחרת יוון יציב את הברזילאים בראשות הבית ויפגיש אותם מול ארגנטינה, בגלל שהבית מוכרע על הפרשי שערים ולא על מפגשים חזיתיים.

במשחק השני בבית יפגיש את יוון ומכסיקו.

בגלל ניצחונה של מכסיקו מצאה את עצמה אלופת אירופה מחוץ לטורניר, שבו היא מבזה את שמה ותארה בו זכתה רק ביולי האחרון. יוון תשחק בשביל הכבוד ואם תנצח תמנע ממכסיקו (אולי היא מעדיפה?) מפגש עם ארגנטינה בחצי הגמר. כל תוצאה אחרת תשלח את מכסיקו היישר מהמקום הראשון.

אתם מוזמנים לשפוך את דעותיכם על משחקי הערב בבית ב'.

15. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם סוסידאד הייתה סגנית אלופה לפני שנתיים, אז...?

אתה באמת מאמין לשטויות שאתה כותב? ריקלמה הפליימייקר הטוב בעולם, ארגנטינה הנבחרת הטובה בעולם, יודע מה, גם קרספו החלוץ הטוב בעולם וולטר סמואל בטח הבלם הכי טוב, נכון?