קונפדרציות: ברזיל דרסה את ארגנטינה בגמר. 1:4 גדול

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by rivaldo, Jun 8, 2005.

1. el loco Member

נכון אני שונא את ברזיל תראה לי ארגנטינאי אחד שאוהב אותם לפחות אני מודה שאני שונא ונו באמת אתה בעצמך ראית מי הייתה הקבוצה הטובה בקופה ופה נגמר הנושא על שונא ארגנטינה וכל החרטא הזאת
    כי דיון על הקונפדרציות לא רק על ארגנטינה וברזיל!

Last edited: Jun 20, 2005
  2. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

יופי אז אתה מודה שאתה לא אובייקטיבי בכל מה שנוגע לנושא, דיון סגור.

Last edited: Jun 20, 2005
  3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הערב בקונפדרציות:

ההכרעה על ראשות בית א' בין גרמניה וארגנטינה (שידור ישיר בלייב ספורט החל מ-21:45)

אוסטרליה וטוניסיה ינסו להשיג נקודות ראשונות במשחק הפרידה שלהן מהטורניר.

Last edited: Jun 21, 2005
  4. barakrom Member

המנצחת בין גרמניה לארגנטינה תפגוש בחצי הגמר את ברזיל. זה נראה כאילו מכסיקו תשייט בנחת לגמר ותפגוש שם את ארנטינה

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה תשייט לגמר? עם כל הכבוד אני לא חושב שלשחק נגד גרמניה בחצי הגמר נקרא לשייט...במיוחד כשהיא מארחת, וכש-90 אחוז מהקהל הוא שלה, והקהל הגרמני היה פשוט מדהים ודחף את הנבחרת לניצחון על טוניסיה במגרש המרהיב בקלן.

6. barakrom Member

יש לי תחושה שמכסיקו הולכת עד הסוף לזכות במפעל. תשייט, עם רוחות חזקות וסופות רעמים וברקים אבל תשייט לקו הסיום

7. Reyes Member

גרמניה - ארגנטינה:

גרמניה וגם ארגנטינה כבר העפילו לשלב חצי הגמר בטורניר הקונפדרציות. תיקו יבטיח לגרמניה את ראשות הבית, בעוד ארגנטינה תצטרך לנצח אם ברצונה להעפיל מהמקום הראשון. אני מאמין שזה לא ממש משנה לשתי הנבחרות (גם כי הן עדיין לא יודעות מאיזה מקום ברזיל תעלה) ונראה את המאמנים משחקים פתוח ומשתפים שחקנים שעדיין לא קיבלו הזדמנות. יורגן קלינסמן ייצטרך להסתדר בלי פרידיך ולפי העיתונות בגרמניה גם אוליבר קאן לא יישחק ומי שיתפוס את מקומו הוא טימו הילדברנד. אצל הארגנטינאים כולם זמינים אבל פקרמן התראיין ואמר שחלק משחקניו נראו עייפים מול אוסטרליה והוא ייבצע מספר שינויים (כנראה דלגאדו במקום סביולה והיינצה במקום פלסנטה).

תיקו ייספק את שתי הנבחרות שאגב, כבר נפגשו השנה בגרמניה - אז נגמר המשחק בתוצאה 2-2, כשהרנאן קרספו כבש צמד לארגנטינה.

8. el loco Member

סוף סוף דלגדו מקבל הזדמנות לשחק חולה על השחקןהזה הלואי ארגנטינה תנצח ככה נפגוש את ברזיל בחצי הגמר!! מישהו יודע מה יהיה ההרכב של ארגנטינה להיום?

9. homos111 Member

ההרכב המשוער של ארגנטינה:

שוער: לוקס; הגנה: פלסנטה, סמואל, קולצ'יני, סורין; קישור: ברנרדי, קמביאסו, סנטנה, ריקלמה; התקפה: פיגרואה, דלגדו\טבז\סביולה\גז'טי.

Last edited by a moderator: Jun 21, 2005
  10. barakrom Member

דלגדו יפתח לדעתי, הוא באמת ענק ומעניין מאוד יהיה לעקוב אחריו במשחק קובע שכזה

11. rami87 Member

אכן טימו הילדברנד יהיה זה שיקבל את הצ'אנס במשחק מול ארגנטינה, וקלינסמן אמר שבשני המשחקים הנותרים (חצי הגמר, והגמר/מקום שלישי) יחלקו ביניהם אוליבר קאן וינס להמן את קו השער, כל אחד, משחק אחד.

בגרמניה מאוד לא רוצים לראות הפסד היום לארגנטינה. גם תיקו יספק אותם, למרות שכזכור, כבר הרבה שנים שגרמניה לא ניצחה נבחרת גדולה במשחק רישמי.

בנתיים רוברט הוט מתעלם מהביקורת הדיי חריפה ששופכת עליו התקשורת הגרמנית בעקבות היכולת הקאטסטרופאלית שלו במשחק מול אוסטרליה. "אנחנו חיים במדינה דמוקרטית, כל אחד יכול להגיד מה שהוא רוצה. חשוב שהיה לנו משחק טוב מול טוניסיה וניצחה על האפס"

12. barakrom Member

הות' בינוני, סתם סוס גדול, ראינו אותו 10 הופעות בצ'לסי העונה, תאקל חזק, חוץ מזה נאדא

13. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

גרמניה עולה בחולצות אדומות, חזרנו לימי הקומוניזם?

איזה החמצה של קוראני מה זה..

14. homos111 Member

1-1 בין גרמניה לארגנטינה. קווין קוראני מעלה את הגרמנים ל1-0 ,חואן רומן ריקלמה בבעיטה חופשית גאונית משווה.

15. Kiko Member

מקווה שתוכלו לעזור לי.
    אם אני לא טועה, תורכיה השתתפה בגביע הקונפדרציות הקודם, בתור מה היא שיחקה בו?