אך ,ברזיל ,ברזיל .אם הרכב מלא ,רונאלדניו ,קאקא ,אדריאנו ,רובניו ,וכל ''השמות הנוצצים''. שוב מראה לנו שברזיל היא לא הנבחרת הכי טובה בעולם ,ולא רק בגלל ההפסד והיכולת הפושרת ,ברזיל שיחקה משחקים גרועים מאלה.
טוב שצריך להודות....... מקסיקו הדהימה את ברזיל מהשער של בורגוטי בדקה ה-59. כל הכבוד צפון אמריקאים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
לא ראיתי את המשחק של ברזיל,אני מנחש שרוב הסיכוים שהם הפסידו בגלל אדישות ואי אכפתיות.מול יוון היה פשוט קל.
אני עדיין לא מבין איך נבחרת כמו יוון , שלא תצליח להעפיל למונדיאל ואני ספק אם בכלל היא תצליח להעפיל ליורו הבא , הצליחה לזכות ביורו? זה פשוט לא נתפס כשאתה רואה אותה בשנה האחרונה מאז היורו....
כדי שברזיל לא תהיה הנבחרת הטובה בעולם, צריך איזשהי טוענת אחרת לכתר. וכזו אין, בטח לא ארגנטינה "ניצחונות מרשימים על תוניסיה ואוסטרליה!!!". היופי של המשחק.
ארגנטינה תשחק מול ברזיל בחצי הגמר, אם ברזיל לא תפסיד ליפן מכסיקו תהיה גם היא בחצי הגמר וגם תזכה לדעתי בטורניר
אחי כמה שטיות במשפט אחד הבנו שאתה שונא את ארגנטינה חלאס עם כל זה ארגנטינה היא נבחרת מעולה !!! דווקא אותי ארגנטינה כן מרשימה אתה יודע למה ארגנטינה נמצאת עם הרכב משני בלי אג'אלה .משצ'רנו. קילי גונזלאס.הרנאן קרספו.לוצו גונזלאס. שכל אלה הם שחקני הרכב ראשון ובכל זאת ארגנטינה מנצחת!!!!!
אני מסכים איתך!!! אני גם אומר שהיא תיקח את הטורניר היא הנבחרת המרשימה ביותר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
4. מזל 5. מזל 6. מזל 7 8 9 ואפשר להמשיך... אם לגרנט יש תחת לרהאגל יש תחת שאפשר לדחוף את כל העולם לתוכו. יוון לא מעיפה כדורים סתמיים מהרחבה שלה לחצי המגרש השני ונוגחת אותם לרשת בלי התחת של רהאגל, יוון לא מוציאה קרן בהתקפה היחידה שלה במשחק ומבקיעה בלי התחת של רהאגל ולא עוברת את שלב הבתים בלי התחת הזה. קחו את הבונקר הפוקסים של ישראל ב4.6 מול אירלנד, תכפילו פי מיליארד ותקבלו את הבונקר והפוקסים שיוון נהנתה מהם ביורו
גם אני לא מת על הכדורגל היווני, אבל אין מה להשוות לישראל שמתגוננת בפאניקה עם שוער מוטרף שמפקיר את המסגרת לחסדי הגויים. עזוב, אנחנו לא סחורה לידם, 6:0 ליוון בכל יום שתבחר, בכל מגרש נייטראלי שתרצה
נסחפת לחלוטין. אני מעולם לא נוהג לחסוך בביקורת מהנבחרת שלנו, כך שלהאשים אותי באובר-פטריוטיות יהיה מגוחך, אבל אני חותם לך בודאות שגם ב-50 משחקים בינינו לבין היוונים הם לא ינצחו בהפרש של יותר מ-3 שערים, ולא בגלל שאנחנו אימפריה גדולה. פשוט אין להם את זה, הם נבחרת שבנויה כדי לתסכל קבוצות חזקות יותר שמגיעות למשחק במטרה ליזום, אך כשהם משחקים מול נבחרות שוות להם על הנייר או נחותות מהם הם מתקשים ליזום ולפתח משחק מסודר, וזה בגלל היעדר הטכניקה הכמעט מוחלט בקישור שלהם. לראייה ההפסד שלהם לנבחרת הרוסית החלשה באותו יורו מופלא שלהם, או התוצאות הפשוט מחפירות שהם מוציאים בבית מוקדמות המונדיאל, שם הם אט-אט הופכים לבדיחת הבית. לא מפליא אותי שהם מפסידים לקבוצות די בינוניות כמו יוון ומכסיקו, ואני מקווה שהמגמה הזו תימשך ושהקבוצה המגעילה הזו תחטוף בראש כמה שאפשר בשנים הקרובות, עד שמשהו בסגנון המשחק שלהם ישתנה.
למה אתה חושב שכל העולם מתחלק לאוהבי ארגנטינה ושונאי ארגנטינה, יש גם אנשים אובייקטיבים תתפלא, ויש גם אנשים שלא אכפת להם מכל ארגנטינה שלך ומצידם כל הנבחרת יכולה ללכת ולקפוץ מצוק אחד-אחד. יופי אז ניצחתם בהרכב שני את אלופת אפריקה ואוקיאניה, ברזיל זכו בהרכב שני בקופה אמריקה, את זה הספקת לשכוח נכון? "שונא ברזיל" "שונא ברזיל"