קולומביה : חוסה פקרמן מונה למאמן הנבחרת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י idans10, ‏27/8/11.

1. itay7 Member

כנראה בגלל העומס הזה ג?ון חאירו ואלנסיה עזב וחתם באאוריץ?. מה דעתך עליו?

2. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

לא בגלל העומס. ג'ון היה אחד מהשחקנים הראשונים ששוחררו ע"י הקבוצה עוד לפני שבכלל הוחתמו שחקנים. לטעמי האישי הוא שחקן ליגה טוב מאוד, אפילו רשם כמה הופעות בנבחרת אבל לדעתי הוא קצת מעבר לשיאו. מתמחה בכדורים חופשיים ואומניה מכיר אותו טוב מהתקופה באמריקה קאלי ולכן הוא לקח אותו. הבעיה שכרגע זה לא אותו שחקן. מתופקד כקשר הגנתי שלא ממש תומך בהתקפה אלא עסוק בעיקר במשימות הגנתיות. ברזומה שלו יש לו אליפויות עם אמריקה, קאלדאס ונאסיונל כשבכולם הוא שיחק תפקיד חשוב, אבל בחצי שנה האחרונה בילה הרבה על הספסל עקב כושר ירוד. אולי תחת אומניה הוא יחזור לעצמו ועדיין אני חושב שאאוריץ' עשו טוב שהחתימו אותו (וזה מבלי לדעת ולהכיר את מרכז השדה של אאוריץ').

3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

קראתי שבאקה עומד לחתום בבלגיה תמורת סכום נאה, אחת מהקבוצות של ברוז' לא ברור לי באיזו. שמעתי שהיו דיבורים על ליגות בכירות יותר, אבל זו לא נראית לי בחירה רעה כל כך לחלוץ וזה בהחלט כסף רב למועדון (הכרטיס שייך להם?). בא לו בזמן טוב עם הסיפור על כך שתקף מישהי לאחרונה, גם יכול לעזור לו לקבל יותר צ'אנסים בנבחרת אולי.

4. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אם אני לא טועה, מדובר בקלאב ברוז' אבל אני לא סגור. הכרטיס שייך לג'וניור, עשתה כסף טוב גם עם באקה וגם עם טאו. קשנה לי לראות את באקה משתלב בנבחרת, אולי פקרמן ייתן לו צ'אנסים אבל בשנים האחרונות זה נראה כאילו יש "מועדון סגור" של משהו כמו 5-6 חלוצים. מצד שני, רודאז'גה בכושר איום וצריך לראות איך דאירו יתפקד באינדפנדיינטה, כי אני לא חושב שבאקה נופל מהם. הארבעה הבטוחים הם פאלקאו, טאו, ראמוס וג'קסון.

5. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

6. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

תודה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

נראה מעניין, בן גילו של חאמס, למרות שכמו במקרה של וונלנטן וכמו במקרה של אגודלו, נראה לי ששוב התפספס עוד איזה כישרון קולומביאני.

7. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

עם כל הכבוד לליגת הקולג'ים, הבחור עוד צריך להראות שהוא באמת כישרוני לפני שאחת משתי הנבחרות תפנה אליו.

8. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אני לא מדבר על הבוגרת וגם לא על הצעירה עד גיל 20, אבל לנבחרות עד גיל 15 או 17 אני חושב שבהחלט היה אפשר לבדוק את האופציות, בטח במקרה של אגודלו (אגב, גם בדוז'ה שמשחק בנבחרת ארה"ב הצעירה הוא קולומביאני). מה שאני בא להגיד, זה שלטעמי לא בודקים יותר מדי את הנושא של ארה"ב, ששם ידוע שיש לא מעט בנים של מהגרים וברור שלא כולם יגיעו, אבל העניין שווה בדיקה. היו איזה 2-3 קולומביאנים צעירים ששיחקו בליגה האנגלית וגם הם לא קיבלו זימונים, אבל אני בספק אם מישהו ראה אותם באופן פרטי.

9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אם זה נכון שלא בודקים אז חבל, אבל האמת שאין לי מושג איך הולך הכדורגל בארה"ב בגילאים הצעירים ועד כמה פשוט לאתר שחקנים ממוצא קולומביאני, או כמו במקרה זה ילידי קולומביה, אני רק יודע שמדובר במערכת שונה ואולי מורכבת יותר ממה שאנחנו רגילים אליו לרוב. אם אני לא טועה, אני חושב שקראתי את זה בעבר, ארה"ב היא המדינה בה רשומים הכי הרבה שחקני כדורגל צעירים בעולם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

10. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/397805_302778723101617_100001084762292_917331_245156178_n.Xxx

הייתי חייב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

דפורטיבו טולואה, 1995, הראשון מימין הוא בלם צעיר בן 19 העונה לשם מריו אלברטו ז'פס דיאס :aaa021:

11. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

משחק ראשון שלנו מול אליאנסה פטרולרה וניצחון 1-2 מצמד של דיאגו אלבארס. נאסיונל עם מהפך מטורף העונה כשהחתימה 15 שחקנים חדשים, רק שלושה שחקני הרכב נשארו מהטורניר הקודם, וסנטיאגו אסקובאר יהיה הרבה כאבי ראש טובים לקראת הליגה והליברטאדורס.

בחצי הראשון עלה ההרכב שכנראה יהיה ראשון, למעט שני שחקנים שכנראה יעלו בהרכב הראשון ואמש שיחקו בהרכב השני.

ההרכב שפתח: גסטון פסוטי; אלקין קאז'ה, סטפאן מדינה, אוסקר מוריז'ו, חואן ואלנסיה; סבאסטיאן פרס, ג'רסון קורדובה; דורלן פאבון, מקנלי טורס, לואיס פרננדו מוסקרה; יוהאן פאנו

בחצי השני עלה ההרכב הבא: פרנקו ארמאני; אלחנדרו ברנאל, אלכסיס הנריקס, דניאל סנטה, פאריד דיאס; אלכסנדר מחייה, ג'ון ואלוי; חואן פרננדו קינטרו, ג'ונתן אלבארס; קרלוס רנטריה, דיאגו אלבארס

EQUIPAZO! :aaa021:

12. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

מה נסגר בסוף עם אורטיס, יישאר בפפסי?

13. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אורטיס נשאר במיז'ונאריוס כמו גם קאנדלו, אבל קשה לי להאמין שישחזרו את ההצלחה מהעונה הקודמת. נאסיונל וג'וניור נראות כרגע טובות ממנה, כשגם סנטה פה יכולה לדבר חזק.

14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

שאלתי יותר בהקשר שלו פחות לגבי הקבוצה, אבל גם ראיתי השבוע שטולוסה ערך בכורה במחיקו וזו אבידה גדולה לקבוצה.

15. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

וגם רובאז'ו עזב, שזו לדעתי האבידה המשמעותית ביותר. בכל מקרה אורטיס לטעמי עושה נכון כשהוא נשאר. הוא בתקופה הטובה בקריירה שלו, מצא יופי את מקומו אצל מיז'וס ולמיטב ידיעתי גם השתדרג מבחינת השכר. אולי פקרמן ישים אליו לב.