דניאל, מתוך ה-54 הודעות שלך 30 מהם הם בדיון הזה. אני מבין שאתה עצבני ורוצה את זה מיד אבל לפעמים צריכים לדעת לקבל את זה שהבן אדם שמכין את זה עושה זאת בזמנו הפרטי ויכול להיות שהוא מוותר על דברים מסויימים בשביל להכין לך את קבוצת האתר שבכל מקרה תעשה איתה שמירה אחת ולא תחזור אליה. אני יודע שזה לא יפה להבטי ולא להקיים אבל גם להיות ספאמר ולהציף את הדיון זה לא מתאים ואני בטוח שגם קללות לא מתקבלות בפורום. אז אני מבקש ממך לעזוב את הבן אדם שמכין את זה בשקט כי ככה אנחנו לא נראה את זה בחיים, לשבת בצד בשקט ולא להספים את כל הדיון. תאמין לי שאת "קבוצת האתר" אתה תקבל במוקדם או במאוחר.
תקשיב דניאל, עזוב את הבנאדם בשקט אז הוא הבטיח שהוא יביא את זה לפני יומיים שבועיים או חודשיים זה ממש לא משנה בקצב הזה שאתה מזיין לו ולנו ת'שכל אתה הכי הרבה תגרום לו לא להביא את זה בכלל ו/או לא לעשות יותר שום דבר למען הפורום. אז אתה רוצה לשחק בזה ואוו מרגש הוא יביא את זה כשהוא ירצה ולא משנה אם תכתוב תגובה אחת כל יום או 7 כל שעה. עכשיו אני לא מבין אין פה מנהלים? תסגרו את הדיון הזה ושיוצר הקבוצה יפתח דיון חדש כשהוא ירצה לפרסם את הדטאבייס
אז בפעם הבאה שאתה עצבני תלחץ על הכפץור שנקרא "ערוך" ותתעצבן באותה הודעה במקום להתרש על 5 תגובות אחת אחרי השנייה.
שם מלא עברית ואנגלית:שי דינר shay dinner תאריך לידה:10.4.1991 קבוצה אהודה:מכבי חיפה דמות אהודה:בוקולי תפקיד מועדף: חלוץ תכונות :אחד על אחד טוב בעיטה מדויקת וחזקה עם חוכמה ראיית משחק ...