קבוצות נוער/נערים.

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י אדם ברקוביץ, ‏16/10/05.

1. dani12 Member

טוברוק תמיד ירתו פירסום http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

2. fernandotores9 Member

דני..קודם כל כל הכבוד..

אני בגילך החלום שלי הוא להגיע כמוך לחול אני מנסה לעשות הכל בשביל זה...איך הגעת להרטה ברלין?מי בא לראות אותך?והאם מסתכלים רק על טוברוק?

3. dani12 Member

תודה
    הגעתי להרטה דרך איש שהוא במשפחה שלי או קרוב משפחה אפשר לומר שהוא גר בברלין
    והוא היה יכול להביא להרטה דברים :
    הבאנו לו קלטות ועוד כמה דברים ביניהם קלטת שהייתי בן 11 שלקחתי את אליפות ערוץ הילדים בהקפצות
    להרטה לא היה מה להפסיד
    הם נתנו לי תאריך לבוא הגעתי לשבוע שבועיים של אימונים (פעם אימון עם שנתון 90 פעם עם שנתון 91 אני 91)הרשמתי והם התענינו היה באלגנים חצי שנה על אישור שהייה הרטה לא הצליחו לעשות לי אישור
    כי אפשר להישאר רק אם אתה עובד פה,ובגיל כזה אני עוד לא יכול לעבוד אז אחרי כמה חודשים זה הצליח
    ועברתי.
    ובקשר לשאלה שלך על טוברוק לא הבנתי אותה

4. Gooner Member

סחטיין דני בהצלחה.

5. fernandotores9 Member

שאלתי אם כל הקבוצות הגדולות שלוקחות שחקנים לוקחות רק מטוברוק..כי ככה זה נראה

6. King Iverson Member

הוא מנסה לשאול האם סקאוטרים מחו"ל מסתכלים רק על שחקנים מטוברוק או שיש סיכוי גם לשחקןן מהפועל ב"ש נגיד להגיע לקבוצה כמו הרטה?

7. fernandotores9 Member

זהו זה

ואיך מקבלים אותך למבחני קבלה?על חשבון מי?

8. dani12 Member

לטוברוק יש הרבה קשרים באירופה
    וחומר שחקנים טוב
    כישרון+קשרים זה השילוב הכי טוב

9. tiktin Member

וכישרון+עבודה קשה? אני תקוע לי במרמורק... אני רוצה לשחק בראשון אבל זה בעיה מבחינת נסיעות... עקרונית, אין מצב שקבוצה גדולה או בוחנים לנבחרת יבואו לראות מישהו מקבוצה קטנה כמו מרמורק?

10. Zizou10 Member

כמעט בכל ענף ספורט צריך היום מזל, ככה זה, תמשיכו לעבוד קשה, הטובים יכולים להצליח גם בארץ ולא חסר דוגמאות.

11. tiktin Member

בארץ לא כיף להצליח. אם אתה עושה מהלך יפה חסרים שחקנים שיסימו אותו יפה... עדיף לשחק בקבוצה קטנה בחול מאשר בארץ

12. King Iverson Member

שאלות לדני:

אני מעריך שבמסגרת הליגה שלך בגרמניה , שיחקת נגד קבוצות כמו באיירן מינכן, לברקוזן, ורדר ברמן, שאלקה ועוד קבוצות ששחקני העתיד הגרמניים והעולמיים הולכים לצאתם מהם...
    האם אתה יכול לזהות כבר בגיל זה שחקן ולהגיד שאתה רואה שהוא יהיה כוכב גדול בעוד מספר שנים?
    האם המעצמות הגדולות שרשמתי עליהם שלוש שורות למעלה כבר מצטיינות בגיל הזה?
    מהם האצטיודנים היפים והגדולים ששיחקת בהם ומהו מספר הצופים שבאים לצפות במשחקים שלכם בגרמניה?

13. dani12 Member

אוקיי אז הליגה שלי זה לא כמו שאתה חושב כמו שאתה יודע גרמניה היא ארץ ענקית וברלין היא בצפון
    להגיע מהצפון לדרום לוקח 6 שעות ברכבת.
    לכן בגיל הזה הליגה היא לא עם המועדונים הגדולים,אבל כמובן שהיה לנו בתחילת העונה טורנירים רבים ברחבי גרמניה עם קבוצות כמו באיירן מינכן,שטוטגארט,קייזרסלאוטרן וכו(לא היה לי אז כרטיס ליגה) והקבוצה שלי טסה לשם.הליגה שלנו תיהיה טובה בשנה הבאה עם קבוצות מצפון גרמניה כמו המבורג,הנובר,ורדר ברמן,האנזה רוסטוק וכו.
    לגבי השאלה שלך לגבי שחקנים שבולטים בגיל הזה אז התשובה שלך זה כן יש לי שחקן בקבוצה קשר ומגן שלדעתי ישחקו בשנים הבאות בבונדסליגה.
    לגבי השאלה שלך על הקבוצות הגדולות אז תשמע:הרטה אני יכול להגיד לך שהיא מעצמה בגרמניה בתחום הנוער הם עובדים בשיטה של אייקס אפשר לומר.
    בקשר למועדונים אחרים כמו באיירן וכל הקבוצות הגדולות התשובה היא 50 50 למשל אם תלך לאתר ההתאחדות של גרמניה תראה שבשנה שעברה שעשו את טורניר אלוף ההאלופים היו שמה את הרטה,וולפסבורג,דורטמונד,שטוטגרט,מינכן 1860,מיינץ,סאברוקן,האנזה רוסטוק (בסוף הרטה ניצחו בגמר את רוסטוק וזכתה באליפות גרמניה זה היה האליפות של שנתון 89 לא שלי)כנ"ל גם שנתון 88 לא היה שם מהמועדונים הגדולים.
    האיצטדיון הכי יפה ששיחקתי בו הוא האיצטדיון שלנו ושל כל מחלקת הנוער משנתון 91-87 תמונה אני יעלה בימים הקרובים,וששיחקנו במשחקי החוץ נגד קבוצות שקבוצת הבוגרים שלהם בליגה השישית זה היה אחלה מתקנים אבל שלנו זה הטופ.
    כמובן שיהיה לנו טורנירים שערים הגדולות אז אני יראה גם דברים יפים.
    ומספר הצופים שבאים לראות אותנו זה תלוי בקבוצות שמשחקות אחרינו או ששיחקו לפנינו ככל שיש יותר משחקים ככה הכמות גדולה ויש כמות אני פשוט לא יכול להעריך.
    זהו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue3.Xxx

14. King Iverson Member

תודה על התשובות המפורטות..
    אתה לא יודע כמה אתה מגרה אותי...

15. Alexander Hleb Member

GET A ROOM !!!

נערך לאחרונה ב: ‏6/11/05