הוא צודק. אם אתה לא מחובר מבחינה חברתית תהיה לך בעיה לשחק גם אתה יותר טוב. כדי להתחיל בתור ראש לשועלים במקום זנב לאריות... בקבוצה קטנה להיות כוכב מאשר שחקן מחליף או ספסל בקבוצה גדולה יחסית. בנושא אימונים לבד, הינה כמה דברים שאפשר לעשות לבד: 1)לעשות ריצה קלה ולאחר 5 דקות להתחיל לעשות ספרינט של 10 שניות כל דקה (50 שניות ריצה קלה ו10 שניות ריצת ספרינט) ככה למשך 15 דקות. אחרי כמה זמן תעבור ל17 דקות ואז ל19 וכך עד 25 (כל פעם בקפיצות של 2). שזה לא יהיה קל. אם אתה מרגיש שזה לא קשה במיוחד אז תוסיף 2 דקות. 2)לרוץ 30-40 דקות על קצב טוב. משהו כמו 40%. 3)לעשות תרגילי חיזוק לשרירים כמו שכיבות שמיכה, כפיפות בטן,מתח, קפיצות ברכים לחזה, הרמת ברכים (בלי קפיצה) והקפצת כדור על רגל אחת בלי להוריד את הרגל לריצפה (אחרי כמה זמן אתה תרגיש את השריר טוב מאוד...). חדר כושר גם אחלה דבר. 4)לעשות ספירנטים של 80 מטר בערך ותנוח פי 4 מהזמן שלוקח לך לקוץ את ה80 מטר האלה (לדוגמא לוקח לך 20 שניות את תנוח 80 שניות ותרוץ שוב) ככה 6 פעמים. 5)הקפצת כדור על שתי הרגלים, על הראש, כל רגל בנפרד וברכים. אפשר גם לכדרר כדרור כמה שיותר מהיר תוך כדי הליכה. יש כמה דברים שמצחיק קצת לעשות ברחוב אבל אפשר לעשות בבית... ככה נכנסים לכושר טוב ושליטה טובה בכדור. אני אישית חושב שכדי להתאמן עם עוד משהו ותרגיל של 4 על 4 או 3 על 3 בשטח קטן זה תרגיל מצוין. אבל שוב, אין כמו להתאמן בקבוצה כי זה הדבר האמיתי. לשחק כדורגל 11 על 11 ולשים ספרינטים רק כשצריך ולא כשהשעון אומר או רק כשיש לך אויר.
תותח אתה!!!!!!!!!!!!!! את 3 אני עושה תמיד ב3 סטים וכמו שאמרת אחרי שאתה מקפיץ ככה אתה מרגיש את הרגל אחורשמוטה וספרטינטים אני עושה כשאני במגרש של דשא שם יותר קל מאשר על אספלט
ברמת העקרון אתה צודק אבל תמיד יש יוצאי דופן, ראיתי כבר שחקנים לא רבים אומנם אבל שהתשלבו יחסית מאוחר בקבוצה מקצוענית. הסיפור שלי דומה קצת לקינג אייברסון, הייתי באימונים עם מאמנים מגיל 5 בערך, ובכיתה ה' הצטרפתי להפועל רעננה עד כיתה ז' שהפסקתי בגלל המאמן, בכיתות ח' - ט' המאמן שהיה שלי הציע לי לחזור אבל לא רציתי. עכשיו אני בכיתה י''א חזרתי לקבוצה אומנם לא לרעננה, אבל דיי השתלבתי בינתיים חזרתי לעצמי פחות או יותר, בתקווה שנה הבאה לחזור לקבוצה גדולה יותר.
אכן הכי טוב מי שגר קרוב לים שילך לרוץ על חוף הים, ממש קשה בגלל ששוקעים. אם אתם לא גרים קרוב לחוף הים, הייתי ממליץ לרוץ על דשא.
השתפרו אם היית עכשיו בארץ היית יודע שהמחלקת נוער שלהם השתפרה פלאים. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
השבוע אנחנו משחקים נגד רעננה נערים ב'. בשבת נוכל להגיד לכם איך הם.. לפי התוצאות שלהם הם לא רעים בכלל אבל נחכה ונראה. *אנחנו הכוונה אליי ולאדר (melixon_15) שמשחקים במכבי ת"א ברקאי
אתה משקיע הרבה זה אין ספק.. אתה משקיע לכל אימון מהרגע שאתה מתחיל להתארגן עד הרגע שאתה חוזר הביתה משהו כמו 3 שעות. תוסיף את המשחק בשבת שלפעמים אתה משחק בבית וזה רק 3 שעות מהרגע שאתה יוצא מהבית שלך עד הרגע שאתה חוזר אליו. ויש שבתות שאתה צריך ליסוע ולפעמים זה נסיעה של שעה כל צד.. ואז אתה צריך 5 שעות להשקיע. אבל אתה נכנס לכושר טוב, אתה נהיה יותר חזק, מהיר, זריז והכי חשוב טוב בכדורגל. לי יש עוד הרבה דברים שמחוץ לכדורגל. הקבוצה לא מפריעה לי לעשות אותם. יש לך עדין הרבה זמן פנוי..
אני קצת מפחד מהקטע של הקבוצה בגלל העומס שזה מפעיל.. כלומר אי אפשר לצאת בימי שישי בגלל משחקים בשבת, בדרך כלל המאמן לא מרשה לשחק בשכונה, זה פוגע בלימודים ואתה נמצא פחות עם חברים..