לעצם העניין, טארה כבר אמר שהמטרה היא ל'התחרות על הסקודטו', לא פחות. אני מאמין שעם בלם נוסף וקשר פליימיקר אמיתי/שחקן יצירתי נוסף כמו דייגו/וארגס, ללא ספק נוכל להתמודד על האליפות. יש סגל עמוק, רחב ואיכותי. אם רייה ידע להשתלט על הכוכבים ויצור תלכיד טוב והרכב יציב, נדבר חזק למעלה. בינתיים, האולטראס של לאציו שיחרר הודעה לתקשורת, בה שוב חזר על המנטרה: "לוטיטו היה וימשיך להיות האויב". עוד נאמר בהודעה: "לוטיטו הוא הנשיא היחידי שיכול לגרום לכך שאוהדים ייעצרו רק כי הם מוחאים נגדו. תמיד נשנא אותו רק על זה. גם העבודה שלו בשוק העברות וההצלחה של הקבוצה על המגרש לא תרכך אותנו. תמיד ניהיה אוהדים של לאציו ונרצה בהצלחתה, ולמי שחושב שאנחנו לא תומכים גדולים של הקבוצה, אל תשכחו שאנחנו כאן כבר כמה עשורים והקורבנות שלנו יצרו את ההיסטוריה של המועדון הזה". בתור אחד שמכיר את האולטראס ואף היה כמה פעמים בקורבה נורד, אני מבין אותם. לוטיטו הפנה להם את העורף ברגע שידע שהם לא מרוצים ממנו, ובגלל ההתנהלות שלו מולם הם החריפו את המחאה בכל שנה. אני רק מקווה שהקריאות שלהם לא יחלחלו לשחקנים כי לאציו היא החשובה מכל. מחאות אפשר לעשות מחוץ למגרש, אבל לא במהלך משחקים. וללאציו יש היסטוריה במחאות שהשפיעו עלינו לרעה על המגרש. אותי לוטיטו אף פעם לא עניין, תמיד שנאתי אותו, אבל אני מעריך את העבודה שלו בקיץ הזה. למרות שהוא לא משקיע סכומים גדולים הוא עדיין להוט לשפר את לאציו ולהחזיר אותה לימים היפים. אני בטוח שאם לאציו תזכה בתואר גדול, האולטראס ישכח לזמן מה את המריבות. רק תוצאות על המגרש ישנו את המצב. פורצה לציאלה!
לפי פרסומים בארגנטינה עסקה מאוד תמוהה בעיני עומדת להתבצע, נאפולי עומדת להחתים את כריסטיאן צ'אבס הארגנטיני ששייך לסאן לורנסו ושיחק בעונה האחרונה בליגה השנייה בארצו. אמנם מדובר בשחקן צעיר יחסית (24), אבל לא ילד. בנוסף, הוא הראה פוטנציאל מסויים בתחילת הקריירה שלו אבל לא הצליח לפרוץ והגיע לליגה השנייה בסופו של דבר. אם זה לא מספיק כדי להפוך את העסקה למוזרה, לצ'אבס אין דרכון אירופאי. לי זה פשוט לא מסתדר, יכול להיות שזו הזייה ואין בידיעה אמת? מבחינה מקצועית מדובר בשחקן שדי מזכיר את לאבסי בסגנונו.
אני לא חשוב שעניין הדרכון אמור להוות פאקטור. ההקצבה היא שנתית ולכן אם אין באמת שחקן אחר מחוץ לאיחוד שנאפולי מעוניינת בו, אין פה באמת ביזבוז. ראיתי אתמול ידיעה בנושא, אבל לא ממש נכנסתי אליה כדי לבדוק מה המקור שלה (אולי היא הייתה מבוססת על התקשורת הארגנטינית).
כתבתי שלוקאס פראטו שחקן שלא מתאים לרמה של הליגה באיטליה, אבל בינתיים לפי משחקי האימון ומשחק הגביע (?) מול נוצ'רינה הטנק התאקלם מצוין. בארגנטינה כבר כותבים על הצמד הארגנטיני פאלאסיו ופראטו, שגם הראשון זוכה לשבחים על היכולת והשערים במשחקים האחרונים. אמנם פראטו הוא לא שחקן שחזיתי בו על בסיס קבוע, אבל ממה שראיתי אני אהיה מאוד מופתע אם אכן תהייה המשכיות להצלחות האחרונות.
:aa1: אודינזה החתימה את גבריאל טורג'ה בן ה-21 מדינאמו בוקרשט תמורת 5 מיליון יורו. ממה שקראתי הוא נחשב לכישרון הגדול ביותר שיש לרומניה להציע, והוא משחק בעמדת הקשר\קיצוני ימני ככה שהוא אמור להכנס לנעליים הגדולות של אלכסיס סאנצ'ס.
http://www.ilpalermocalcio.it/it/1011/news...da.php?id=25285 פאלרמו השאילה לג'נואה את צ'זארה בובו שתוכל לממש את אופציית הרכישה.
נאפולי: http://www.tuttomercatoweb.com/napoli/?act...ad&idtmw=290598 על פי הידיעה ויקטור רואיס יעזוב לולנסיה לאחר שדה לאורנטיס הסכים להצעה של 8 מיליון אירו. הבלם הצעיר נמצא במגף סך הכל חצי שנה ושיחק בארבע משחקים בלבד. הודעה רשמית צפוייה בשעות הקרובות. אני מקווה שהעסקה תיכשל. לא מובן לי על סמך מה החליטו לוותר על רואיס, זה לא שהשמונה מיליון הם מה שיעשו הבדל לדה לאורנטיס. אומרים שבקבוצה ינסו להחתים את אוגבונה הטורינזי. http://www.football-italia.net/aug26z.html פאנדב ודה לאורנטיס אישרו שבעונה הקרובה המקדוני יושאל לתכולים.
ההחתמה של פאנדב עוברת כל-כך בשקט? החתמה טובה מאוד שמעניקה עומק ראוי לרוטציה של נאפולי. עם העזיבה הצפויה של רואיז (דלה ושה לי דווקא אחרי שכתבתי עליו בפרויקט) אמורים להגיע אחד מבין אסטורי ואוגבונה, כשיש דיווחים שאסטורי הרבה יותר קרוב. נאפולי נלחצה קצת מההגרלה והחליטה להתחזק, שזה נחמד.
החתמה מעולה של נאפולי, למרות שאני לא מבין את אינטר, איך אתם מחזקים יריבה ישירה לצמרת שלכם? בכל אופן, החתמה איכותית מאוד לרוטציה ואסור לשכוח את מסקארה ולוקארלי שנמצאים שם כבר. כל עוד הטריו שומרים על יציבות לא תהיה שם בעיה של שילוב בין המפעלים.
איזה לוקארלי בנאפולי, הסוס הקשיש מליבורנו? אודינזה קרובה מאוד לסגור על החתמתו של שחקן ריבר פלייט רוברטו פריירה, מעריכים שהסכום יהיה קרוב מאוד ל-4 וחצי מ' אירו (תמורת 75-80% כרטיס). זה מה שנכתב עליו פה לפני המונדיאליטו בו לקח חלק לפני כחודש: לדעתי לא שחקן שיוכל לתרום כרגע לקבוצה, אבל מדובר בשחקן עם פוטנציאל שאני די מחבב ומאמין שבטווח הארוך יכול להתפתח לשחקן שכן יתרום לאודינזה ואולי אף להגיע רחוק מאוד.