קבוצות הבטן 2011/12:: על מדד האיכות של הליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ג'ורדן לאב אגדה, ‏30/6/11.

1. Muurad Member

תמיד אהבתי אותו ורציתי שנביא אותו בטרייד עם איבסון לסאנטוס. אני חושב שהוא יצליח באיטליה למרות הסגנון הלפעמים פראי שלו עם קבוצה כמו אודינה שתדרוש ממנו בעיקר עבודה בצד ההגנתי.

2. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

ידיעה קצת הזויה :: כריסטיאן אובודו, קשר אודינזה שהושאל ללצ'ה בעונה החולפת, נחטף במהלך חופשה בארץ מולדתו ניגריה. כעת המשפחה ממתינה להוראות החוטפים.

http://football-italia.net/19770/report-ob...dnapped-nigeria

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

3. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי אני שוגה אבל זכור לי מקרה דומה עם פליפה מלו. בכל אופן, נקווה שאין אמת בדברים ולשלומו של אובודו.

גבריאל טורז'ה, קשרה ההתקפי הצעיר של אודינזה יישלח בעונה הקרובה להשאלה בגרנאדה, קבוצת הבית של הביאנקונרי. "מסי הרומני", הגיע העונה כמחליף לסאנצ'ס, אך למרות שערך יותר מעשרים הופעות בליגה, התקשה להשאיר חותם בקבוצתו של גווידולין. ג'מפאולו פוצו, בעליה של אודינזה מחזיק גם במועדון מדרום ספרד, בה הרומני הצעיר יעבור עונת התחשלות תחת פחות לחץ.

4. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

מתחילים להתבהר פרטים בנוגע לחטיפתו של כריסטיאן אובודו.
    אתמול בבוקר, כנופיית אנשים עם אקדחים עצרה את רכבו כשהוא היה בדרכו לכנסייה המקומית וחטפה את אובודו. הודעה בדבר חטיפתו הגיעה מהמשלה שמוסיפה כי רכבו של אובודו משך את תשומת ליבם של החוטפים. אחיו של השחקן, מסר לאנס"א, סוכנות הידיעות האיטלקית, שהחוטפים יצרו קשר עם אמם ודרשו תמורתו 150 אלף יורו. האם המודאגת, אמרה לחוטפים כי הבנקים בניגריה סגורים באותו יום וחטפה התמוטטות עצבים. אחיו השני אומר כי מצבו של כריסטיאן טוב ושהוא בקשר עם החוטפים שרוצים רק "קצת כסף". אולם הוא מוסיף כי אין באפשרות המשפחה לתת להם יותר ממאה אלף יורו. הודעה מאתרה של לצ'ה לא איחרה לבוא, בה היא מעודדת את המשפחה ומקווה לשלומו של כריסטיאן. סרסה קוסמי, מאמנו בעונה החולפת, נשמע מזועזע ואמר כי הוא מכיר את אובודו עוד כשהיה בן 17 והוסיף שהקשר הניגרי הוא כמו בן עבורו.

http://www.cbc.ca/gfx/images/sports/photos/2012/06/09/940-obodo-christian-8col.Xxx
    כריסטיאן אובודו, מקווים לשלומך

עיקר דבריו של דה-לאורנטיס בנושא התנהלותה של נאפולי בשוק ההעברות הנוכחי:

"לאחר שרכשנו אין פאנדב, אין לנו צורך בשחקן נוסף להתקפה. אנחנו נחזק את ההגנה, הקשיור והכנפיים, אלה התכניות שלנו".

"בהתקפה נמצאים כבר כישרונות גדולים כמו לורנצו אינסינייה ואוארדו ורגאס, כך שהגעות נוספות יהיו מיותרות".

"דרך ההתנהלות של נאפולי היא לזרוע זרעים ולאחר מכן לקצור את הפירות. מישל פלאטיני מפתח את חוקי הפייר פליי הפיננסי וזהו דבר שאנחנו וכולם חייבים לדבוק בו".

http://gazzetta.ofootball.eu/wp-content/uploads/de-laurentiis.Xxx
    דה לאורנטיס, יוותר העונה על רכישות בומבסטיות?

5. SerieA Il Capitano

ובעצם, האם נאפולי לא תוכל להסתדר עם וארגס, אינסנייה, פאנדב, האמשיק וקבאני?

אני מאמין שכן.

אם ירכשו שני בלמים וקשר ברמה גבוהה נאפולי תשתפר. עם הכסף ממכירת לאבצי, יש להניח שזה מה שיקרה.

6. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אם אינסינייה נשאר ווארגאס יקבל יותר קרדיט (אני מאמין ביכולת שלו למרות שעוד לא הראה כלום באיטליה), גם אני לא רואה סיבה לחזק את החלק הקדמי בשל עזיבת לאבסי. תמיד אפשר לשאוף ליותר זה נכון, אבל יש חומר טוב גם עכשיו.

אולי אני בונה יותר מדי על היכולת של שני שחקנים שעוד לא הוכיחו את עצמם, אחד בליגה הבכירה והשני באיטליה, אבל אני באמת חושב שמדובר בשני כישרונות גדולים מאוד שאם יקבלו מספיק דקות יכולים בשקט להגיע לרמה של הארגנטינאי העוזב.

7. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

ובמעבר חד לג'נואה. אליאס, מה יש לך לומר על חואן מנואל 'אל בוריטו' מארטינס, חלוצה של ולס שמקושר לגריפוני?

האם אלברטו ג'ילארדינו יעזוב את ג'נואה לאחר חצי שנה בלבד? בצרפת מדווחים כי מונאקו של ראניירי מתכוונת להציע 8 מיליון אירו תמורת שירותיו של החלוץ בן ה 29.

8. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

כבר הרבה זמן שהוא מקושר לקבוצות שונות באירופה ומקסיקו, איכשהו זה תמיד נופל כל פעם מסיבה אחרת (נולד ילד, ליברטאדורס...), אבל הפעם אני כבר לא מאמין שהוא יפתח עוד עונה בארגנטינה.

אני די מחבב את השחקן, שפרץ בגיל מאוחר יחסית ובעונות האחרונות מציג יכולת גבוהה לרוב. חלוץ שני די יצירתי, עם יכולת דריבל ברמה גבוהה אבל לא יותר מדי אנוכי. אוהב לרדת נמוך לקחת את הכדור, בד"כ באגפים, ומשם להתחיל את הריצות שלו. לא סקורר גדול, אבל מעורב בהרבה שערים ובמשחקים שהולך לו הגנות היריבה חייבות להתרכז בו, כי באחד על אחד הוא כמעט תמיד יתגבר על המגן, ובכך הוא מקל על חבריו להתקפה.

לפעמים הולך יותר מדי ראש בקיר ונוטה לשחק רחוק מדי מהשער מתי שהקבוצה שלו לא שולטת במגרש, מה שהופך אותו לפחות יעיל גם אם פעם בכמה זמן יוצא לו דריבל "מאראדונה" מחצי מגרש.

9. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדברים החשובים באמת- חברתו של כריסטיאן אובודו אישרה כי הוא חופשי ובמצב טוב לאחר שדמי הכופר שולמו על ידי משפחתו. ישנם דיווחים שאומרים כי המשטרה שחררה אותו ולכן לא שולם דבר לחוטפים.

10. skyday20 Member

בפארמה הם כתבו את השם של כל אחד ממחזיקי המנויים על החולצה של הקבוצה.
    http://i49.tinypic.com/250ufwj.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏15/6/12
  11. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.calcalist.co.il/sport/articles/...3574769,00.html

ג'אמפאולו פוצו לא נח. בעליה של אודינזה שמחזיק גם בגרנאדה הספרדית והפך אותה לקבוצת בת של הקבוצה האיטלקית, סיכם כעת על רכישתה של ווטפורד מליגת המשנה האנגלית. גם הקבוצה הלונדונית צפויה לשמש כקבוצת בת של אודינזה.

בכתבה קוראים לו פאציני, בכל זאת ידיעה מאתר ישראלי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx.

12. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

מיגל ולוזו שמספק עד כה טורניר מצוין במדי נבחרתו, עשוי להישאר באוקראינה גם לאחר היורו. רשת סקיי מוסרת שהקשר אינו מעוניין להמשיך בג'נואה וקרוב מאוד למעבר לדינאמו קייב.

13. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: אודינזה השאילה את אנטוניו פלורו-פלורס לגרנאדה. ההשאלה לקבוצת הבת תהיה ללא סעיף רכישה ושם החלוץ יחבור לגבריאל טורז'ה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/6/12
  14. SerieA Il Capitano

אני מניח שבאודינזה לא בונים על פלורו פלורס כלל וכלל. לא מדובר בחלוץ צעיר שצריך להוכיח את עצמו (סטייל טורז'ה) אלא סתם ריג'קט שהם לא מעוניינים בו. חבל, הוא יכול לתרום.

15. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: החלוץ הקולומביאני הבינלאומי, דורלאן פאבון בן ה 24 מאתלטיקו נסיונאל, חתם על חוזה לחמש שנים בפארמה.