קבוצות הבטן 2011/12:: על מדד האיכות של הליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ג'ורדן לאב אגדה, ‏30/6/11.

1. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

דה קאניו. די קאניו עושה חיים בליגה הרביעית באנגליה.

2. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

פרציוזי מתחיל ללמוד לקחים בעקבות הרשלנות של מועדונו בשוק ההעברות (וגם על המגרש)? בקוריירה מפורסם שפייטרו לו-מונאקו, המנהל המקצועי של קטאניה במשך יותר מעשור ועד השבוע האחרון, יעשה את הדרך לג'נובה ויהיה האחראי על ההעברות.

3. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: צ'זארה בובו צפוי להיעדר עד 5 חודשים בשל קרע הרצועות בברך, מה שכמובן אומר שהעונה הסתיימה עבורו.

:aa1: מארק האמשיק: "אם נזכה בקופה איטליה אני אוריד את השיער!" http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    כשנשאל על החתימה על החוזה החדש, עד 2016, ענה: "חתמתי בגלל שאני מאמין בנאפולי ונהנה כאן, אני מאמין בקבוצה מעבר למשחק הקרוב מול רומא".

4. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

את שני משחקי הבית הקרובים של ג'נואה היא תאלץ לארח מחוץ לביתה בעקבות מהומות אוהדיה לא מזמן כאשר המשחק הקרוב נגד קליארי יערך במריו ריגאמונטי, מגרש הגרוטאות של ברשה.

5. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי שצפוי לחזק בעונה הבאה את הגנתה של נאפולי הוא עלי סיסוקו, מגנה השמאלי של ליון בן ה 24 שלפני כמה עונות היה סגור במילאן. יש לציין שלנאפולי תהיה תחרות קשה כדי להשיגו כשלא מעט קבוצות גדולות ביבשת חושקות בשירותיו של הצרפתי.

האם הגעתו של מגן טבעי תאלץ את נאפולי לנטוש את המערך של שלושה בלמים?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/5/12
  6. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

מילא ההייפ שהיה סביבו אחרי החצי עונה המוצלחת בפורטו, אבל חשבתי שהיכולת בצרפת תוריד קצת את ההתלהבות מסיסוקו. לא שהוא רע, אבל הוא גם לא ממש מרשים.

נאפולי לא תצטרך לשנות מערך בגלל סיסוקו, אלא אם תרצה, יש לו את כל התכונות לשחק במערך שלהם כשחקן הקו.

7. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאג?ו וסוניגה מאיישים את הכנפיים ויש גם את דוסנה שהוא מחליף סביר, כך שאין לקבוצה שום צורך בשחקן לעמדה הזאת, בייחוד סיסוקו שעולה לא מעט ושווה מקום בהרכב על אף העונה החלשה שחווה. אני מאוד אוהב את המערך הנוכחי של נאפולי אך ייתכן והגיע הזמן לשינוי מסויים.

8. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

הכל טוב ויפה (וגם ידוע), אבל עדיין לא הבנתי ולא הסברת איך בדיוק הגעתו של שחקן כמו סיסוקו, שמלבד ההיפוך ברגליים לא שונה בתכונותיו מסוניגה לדוגמא, "תאלץ" את נאפולי לשנות שיטה?

אולי באמת נאפולי תשנה שיטה, או שאולי היא פשוט מתכננת הרחבה של הסגל או מכירה של אחד מאלו שציינת, אולי הוא בכלל לא יגיע ומדובר בשמועה, אולי הרבה דברים, אבל סיסוקו הוא שחקן שמתאים לשיטה הנוכחית ואין בהבאתו בלבד להעיד על שינוי שכזה לדעתי.

נערך לאחרונה ב: ‏2/5/12
  9. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

על סמך מה אתה טוען שסיסוקו אינו צפוי לשנות את המערך של נאפולי? מבדיקה קצרה שערכתי, חוץ מאשר מגן שמאלי הוא לא שיחק באף עמדה אחרת. בשונה ממנו, שחקנים כמו מאג'ו, סוניגה ואיסלה הם קשרים שיכולים בין היתר לשחק כמגנים. אני לא פוסל על הסף את הכוונה לשחק איתו בכנף, אך לאור עברו הדבר נתפס כהימור.

10. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אני לא קבעתי כלום, אפילו להפך, השארתי את כל האופציות פתוחות באופן ברור למדי לדעתי בתגובה האחרונה שלי. כולל האופציה שנאפולי אכן תשנה סגנון.

מה שכן אמרתי, זה שאני לא מבין את הטענה שלך שהחתמתו האפשרית של סיסוקו היא עדות חזקה כל כך (דרך השימוש ב-"תאלץ") לתכנון לשינוי כזה. לא רק שאני לא מבין את ההיגיון מאחורי טענה שכזו, אני גם לא מסכים איתה. לדעתי סיסוקו, על סמך ההיכרות הטובה יחסית שלי עם השחקן, מתאים מאוד למערך הנוכחי של נאפולי. זה ששלושת המאמנים האחרונים שלו, אולי גם לפני אני מכיר אותו מהתקופה בפורטו עד היום, נהגו להשתמש בקו הגנה של 4 שחקנים לא משנה זאת.

חלק גדול משחקני הרכש בעולם מגיעים לקבוצות המשחקות במערך אשר הם לא הכירו או תורגלו בו קודם, גם בנאפולי - לאבסי לא שיחק במערך כמו של נאפולי בעבר אבל לא עושה רושם שזה מפריע לו, גם סוניגה למד תפקיד חדש עם הרגל ההפוכה וכמוהם עוד אלפי שחקנים...

11. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

לואיס מוריאל, החלוץ הלוהט של לצ'ה שמשגע את הליגה יחזור בסוף העונה לאודינזה ממנה היה מושאל. על אף התעניינות גדולה מצד הגדולות באיטליה, מנהלה המקצועי של אודינזה מבטיח שהקולומביאני לא יעזוב את הפריולי בעונה הבאה.

האם נמצא מחליפו של אלכסיס סאנצ'ס?

12. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

בדומה למוריאל, לדעתי תעשה אודינזה את אותו הדבר עם חואן גיז'רמו קואדראדו, גם הוא מושאל ללצ'ה וגם הוא אחרי עונה טובה מאוד. לפי השמועות האחרונות אגב, המושבה הקולומביאנית שפתחה אודינזה לפני כמה שנים צפוייה להתרחב כשעיתונאי המקורב לאתלטיקו נאסיונל הודיע שאודינזה מעוניינת לרכוש את דורלן פאבון, כוכבה של הקבוצה תמורת 8 מיליון יורו שיוכלו להפוך ל-10 מיליון יורו בעתיד. נאסיונל כבר דחתה הצעה של 5 מיליון עבור 'ממין' פאבון וכנראה שתשיב בחיוב אם אכן תוגש ההצעה השניה - סכום אסטרונומי בקנה מידה קולומביאני. עם קואדראדו, פאבון ומוריאל, לדעתי אודינזה תשדרג משמעותית את משחק ההתקפה שלה ויכולה להפוך לקבוצת התקפה לא רעה בכלל. בגזרת פאבלו ארמרו, מתחזקות השמועות שהשחקן יעזוב את אודינזה בתום העונה כשליברפול הוא המועמדת העיקרית לקלוט אותו, למרות שבעיות באגף שמאל של בארסה הגדולה גם קישרו את שמו ארמרו אליה.

13. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

:aa1: קאחה קלאדזה יפרוש בסיום המחזור האחרון מכדורגל ויחזור לגיאורגיה כדי להתחיל פרק חדש בחייו בתור פוליטיקאי.

אחד מהחייזרים ששיחקו במועדון הקדוש אבל גם לקאלדזה היו ימים טובים והוא תרם רבות. שיהיה לו בהצלחה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

14. snake eyes Member

הדבר היחיד הטוב שהגרוזיני הזה עשה במילאן זה הגול ניצחון שלו בדרבי ב-1-0 של נו בשנת 05' אני חושב... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏12/5/12
  15. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

בניגוד לקבוצתו, פלאסיו סיים עונה חלומית, כשלמאזנו 19 שערים ו 5 בישולים. את הישרדותה של ג'נואה הוא חגג בצורה יוצאת דופן כשחתך או לפחות קיצר את הצמה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx.
    http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/523881_335195609886444_124858950920112_859424_1379511125_n.Xxx