קבוצות הבטן 2011/12:: על מדד האיכות של הליגה

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by ג'ורדן לאב אגדה, Jun 30, 2011.

1. Legend_PaoloMaldini Member

יש לך כמה דוגמאות מושלמות על כך.
    פאטו שהגיע בגיל 17 ואל שארעווי עכשיו.. יוהאן גורקוף..
    פאטו תמיד הראה ניצוצות ואני כבר לא יודע מה תקע לו את הקריירה אם הפציעות שלו או היכולת שלו להיות לא יציב.
    אני יכול להגיד לך בלב שלם שבכמה הופעות של יוהאן גורקוף(אז בזמנו במילאן בעידן אנצ'לוטי) היה מדהים בעיניי וראיתי בו כעתיד בקישור של מילאן משהו שלא ראיתי בפאטו מעולם, ואני מדבר נטו על יכולת.
    אותו דבר גם על אל שארעווי, מהקצת שראיתי אותו ואני לא מתייחס לגולים שלו.. הוא פשוט מדהים על המגרש.. ישר יש שינוי, הוא לא מפחד הוא מחפש את הכדור..
    לשאלתך הכל תלוי באופי של השחקן, וכמו שאמרתי פאטו עם הכי הרבה פוטנציאל מבין השלושה אבל נכשל.
    גורקוף היה יכול להיות מגדולי הקשרים לפי דעתי אם היה נשאר במילאן אבל לא לשכוח, שגם שעזב את מילאן בסוף העונה הוביל את בורדו לאליפות היסטורית, קבוצה קטנה שיכולה לעשות את העבודה עבור אנדי פולו אבל מין הסתם אם נהיה ריאלים הוא לא יוביל את ג'נואה לאליפות אבל יש לו מקום להתבלט יותר מה שלא היה לגורקוף בגלל מאמן שהעדיף אשכרה את פאקינג תומאסו רוקי הכלום הזה על פניו בקישור אחרי שכל צרפת כולל זידאן עצמו ראו בגורקוף כזידאן הבא והמנהיג הבא של צרפת.
    אני מאמין שבסוף ההחלטה שהוא לקח לבוא לקבוצה קטנה על פניי צ'לסי וריאל היא טובה בשבילו, אם הוא באמת שווה את הסחורה אז אין ספק שהוא יהיה טוב בשנה הזאת ומשם השמיים בשבילו הם הגבול כמו שעשו פאסטורה וסאנצ'ס.

Last edited: Jan 19, 2012
  2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אני לא חושב שזו ההחלטה שהוא קיבל, זו פשוט ההצעה שהוא קיבל...

3. GRANDE LAZIO Member

תסביר.

כי סקולי העונה הוא בלתי נסבל מבחינת אוהדי לאציו. חבל שגם את ראדו וגונזאלס לא ארזו יחד איתו.

4. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/drunk.Xxx כריסטיאן ברוקי, כבודו במקומו מונח.

5. Muurad Member

לפי דיווחים בפורטוגל פרננדו בלוצ'י מפורטו קרוב מאוד למעבר לג'נואה.

6. Muurad Member

השאלה תמורת מיליון יורו, ואופציה לרכישה ב-5 בסוף העונה.

7. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

נראה שפרציוזי עדיין לא סיים עם משחקי המנג'ר שלו ולפי מיטב הבנתי ג'נואה רכשה את מחצית כרטיסו של צ'ירו אימובילה. נשמע טוב.

8. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשברוקי זרק את עצמו ברחבה בדרבי הייתי בטוח שזה הטמבל השני. האוהדים הצעירים יותר בדוואי שלא אמורים להבדיל בין הלקקן של לוטיטו לאגדה המילאנזית.

9. Rossolevy Member

שאלוהים יעזור להנהלה של יובנטוס וג'נואה ביחד. מה הטמטום של יובה למכור חצי כרטיס של חלוץ שיכול להיות מחליף מצוין על הספסל שלה עכשיו או לפתוח בכל קבוצת תחתית עד אמצע טבלה בליגה. העיקר להביא "חלוץ על" כמו בוריילו ולהשאיר את קוואליארלה (למרות שמסכן, אני לא יכול להאשים אותו אחרי פציעה נוראית שכזאת). אחרי שהם גם יפטרו מיאק אז בכלל הוא יוכל לקבל הזדמנויות בקבוצה.
    ועכשיו ג'נואה הגאונים קונים ב-8 מיליון חצי כרטיס שבכל מקרה לא ישאר שם זמן רב (אלא אם כן יובה יחשבו מאוד בהגיון).

10. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

רגע, אז אימובילה ישחק כבר בחצי העונה הקרובה בג'נואה או שלבינתיים הוא נשאר במקומו?

11. Jimmy Jazz Member

נישאר בחממה של זמאן. יעבור לג'נואה ביוני.

12. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מבין את זה. אנחנו לא כל כך נואשים לכסף, לא ברמה של למכור את הפרוספקט הכי גדול שלנו. היה אפשר להשאיל אותו לקבוצת סריה A בעונה הבאה ולשמור על הכרטיס המלא שלו אצלנו.

אבל נו, הדבר היחיד שאני רגיל אליו מאז ומעולם זה שיובנטוס היא לא מקום לצעירים. דרכים ישנות לא משתנות, כנראה.

13. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

בסופו של דבר יצא שפראטו שיחק יותר ממה שציפיתי בג'נואה, אבל לשכנע הוא כנראה לא הצליח שכן הוא הוצע ע"י המועדון לקבוצות ארגנטינאיות ונכון לעכשיו יש עוד סיכוי שיחזור לאמריקה על מנת לשחק במדי ראסינג קלוב.

14. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://football-italia.net/node/15507

מרקו רוסי חתם על "חוזה לכל החיים" עם ג'נואה, מה שיבטיח לו עבודה בצוות המקצוע של המועדון כשיפרוש. והאמת, מגיע לו, שחקן נשמה אמיתי.

15. Lazarobbie Member

אני לא מבין איך יש לגנואה כסף לדחוף כל כך הרבה שחקנים אליה.
    מתי כל הרכש הזה גם ישחק? מה גודל הסגל של גנואה בכלל?
    (אגב, יש לי מקום מאוד חם בלב עבור הקבוצה הזו אחרי שמירה של קרוב ל10 עונות שעשיתי איתה בpes 2011. חח, אני יודע שזה מפגר.)