הוא ייתן לו 5000 שקל ואת השאר ייבקש שרן בן-שמעון ישיג מספונסרים "כי יש לו קשרים ובגלל זה מיניתי אותו".
למה? כי לא פותחים עונת הישרדות בליגה עם הגנה חסרת ניסיון. לא מחתחילים עונה עם קשר אחורי שלא שיחק משחק אחד בבוגרים, למרות הכישרון הגדול שיש לסיבוני. איתן עזריה ממש לא שיחק כל העונה, כנ"ל איסלאם כנעאן. הצעירים שלכם שולבו בזמן שהקבוצה כבר הייתה גמורה, בדרך הבטוחה ללאומית, כשניר לוין כבר ניסה לבנות בסיס לשנים הבאות. איכשהו בא הניצחון הטכני ההוא וההתעוררות של הזרים (הכוונה לטוטואנה ויובלדיו, כאנסומבו היה בסדר כל העונה-השאר-גוטיירז, האגן ומומוני ששוחרר-גרועים) והקבוצה הצליחה קצת אז זה נראה לך שברוקס זה רוברטו קרלוס, סיבוני זה ויירה ובלסטרה זה קאפו. לא, אלא שחקנים שאם היית פותח איתם עונה אולי היית יורד ליגה במחזור 15.
מספיק-אין יותר הפועל חיפה פה! עכשיו זה האימפריה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx ! אני חושב שמוקדם מדי להגיד שהלוזרית הגדולה ביותר של הכדורגל הישראלי(3 פיספוסים של הרגע האחרון ב-4 שנים האחרונות) עולה לפני פתיחת העונה. לפי מה שאני ראיתי עד עכשיו אני מאוד מרוצה גם ממרקו ובינתיים גם משיימן שמשקיע סוף סוף! אתמול הגיע חלוץ זר והוא יבחן ביום שישי נגד רעננה אם הוא שווה משהו יהיה בסדר. סך הכל קיץ טוב עבר על הקבוצה והשנה יש לי הרגשה שונה מבשנים עברו. יהיה טוב יאלללללה מכבי
עמית, איך אגף ימין שלכם במשחקי אימון? אם מגן מבוגר וכבד כמו אילן בכר ומגן בינוני כמו איתן עזריה, אני חושב שתהיה למרקו בלבול בעיה עם האגף הימני. כל שחקן מהיר עם דריבל ממוצע יכול לעבור את אילן בכר (או לעבור ולסחוט עבירה) ואיתן עזריה הוא עדיין בגדר תעלומה-בלאומית הוא דיי הוכיח את עצמו במדי הפועל ר"ג אבל בליגת העל היה גרוע.
עזריה דווקא היה לא רע במשחקי האימון,בכר שיחק אתמול 20 דקות והיה ככה ככה. בנוסף יש את חי בן-לולו שהיה מצויין בעונה שעברה הוא הלך להיבחן בקבוצת מהליגה השנייה באנגליה לא שמעתי חדש על זה שהוא חתם והסיכוים שהוא יחזור לא נמוכים. אני יותר מודאג מטרטצקי באגף השמאלי-הוא לא גרוע אבל הוא גם לא כוכב יש לו משחקים גדולים ויש לו משחקים על הפנים.
קצת חדשות: המאמן מרקו בלבול פוצ אתמול את משחק האימון מול טירת הכרמל לאחר שעה (0:0), מאחר שלטענתו שחקני היריבה שיחקו בברוטאליות. החלוץ ננה יאנג נחת ויחל להתאמן היום.
הם הלכו בבירור על הרגליים של אליאסיו ומרקו כמובן לא יכול להסתדר בלעדיו. החלוץ יחל להתאמן היום ויבחן נגד רעננה- יום שישי ב-17:00.
השנה הליגה הלאומית כמו בכל עונה , תהיי מותחת - ואין שום דבר בטוח - לא שהרצליה עולה ולא ב"ש- -- שום דבר לא ידוע - ורק בסיבוב השלישי יהיו התפתחויות. לגבי מכבי הרצליה - הבאתו של אילן בכר, מלכה וראדי הם תוספות סבירות בהחלט - אבל הרצליה הייתה צריכה לעשות מהלך אחד , מהלך שהיה מביא את הרצליה לליגת העל - וזה פרדי דוד . מאמן טקטי מצוין שבשנה שעברה אסף חבורה של שחקנים נקם בקשטן ורק בגלל פנדל אחד לא הנחית את הגביע להרצליה - גביע היסטרי ללא ספק. היה סכסוך בים מסיקה לפרדי , סכסוך שהגיע סיומו חודש , מאוחר מידי , - אם הכל היה מסדר חודש לפני - להרצליה היה את אחד המאמנים הטובים בליגה. לא שאני בא לזלזל חס וחלילה במרקו בלבול , שמשום מה מזכיר לי את רוני לוי , אבל לרוני לוי יש 40 מיליון שקל על המגרש - והרצליה זה לא בדיוק ככה . בהרצתליה עושים מאמצים גדולים להביא לפה חלוף , כבר שבועים מדברים על חלוץ איכותי - עדיין עיין. נקווה שעד תחילת הליגה ייגיעו לפה או אלון מזרחי או מואטי קקון. לגבי קהל ,- תעלומה - ומחירי המנויים עדיין לא ירדו - דבר שייתן את האות למכירה ,הקהל של הרצליה מוזכר בבדיחות של המונית. אבל עזבו אותכם קהל , אם מכבי פ"ת נצרת עילית בליגה הזאת קבוצות שמזכירות מאד את הרצליה , אז הרצליה שהרבה שנים במפת הכדורגל הישראלי ובליגה הראשונה , חייבת וחייבת להיות בליגת העל - כי אם לא נשה שיש 3 עולות אז אפשר לסגור את הכדורגל בהרצליה וללכ לחוף דאבוש.
קודם כל, ברוך הבא לפורום אלעד... (יש לך שם יפה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx ) אני מאוד מסכים עם מה שאמרת, כל מילה במקום... אני לא רוצה לדבר יותר מדי על הרצליה כי גם ככה לא הרבה מסכימים איתי, אבל אני מאוד אשמח אם הרצליה תעלה ליגה ושיהיה המון בהצלחה (לא יעזור, הכל פרוטקציות בגלל טולדו...)
מכבי הרצליה בנתה סגל מצוין השנה שחייב לעלות ליגה!! אבל הבעיה היא באמת כמו שאמרו פה ההתקפה. שלומי טולדו מציג יכולת טובה במשחקי האימון וכובש שערים, מאיר סויסה לדעתי הולך לתת עונה טובה השנה ועוז אחדות הצעיר נראה שחקן טוב אבל אי אפשר להסתמך רק עליהם וכדי באמת להתמודד חזק על עלייה חייבים להביא עוד חלוץ או שניים. הקישור של הרצליה הוא בין הטובים בליגה אם לא הטוב ביותר עם אבו לאבן, דייויס, איסיאקו, לוזון, שי ביטון ומהארן ראדי שאני לפחות תופס ממנו שחקן גדול. גם ההגנה נראית טוב מאוד עם טרטצקי, חיים מלכה, רגב וולק, מורן ז'אן, איתן עזריה ואילן בכר וביחד עם שאול סמדג'ה יש להרצליה את אחת ההגנות החזקות בליגה. עם הרכב כזה הרצליה חייבת לרוץ חזק מאוד על עלייה, עם חיזוק מתאים בהתקפה. יאללללהההההה מכככככבבבבבייייי
אפשר לשאול למה אתם תופסים כ"כ מפרדי דוד? נכון שהביא אותכם עד לגמר גביע, אבל סה"כ הוא היה אצלכם חצי עונה, והוא לא הצליח עם הקבוצה בליגה במיוחד.
בוא אני יגיד לך. הוא הצליח מאוד בליגה בטבלת הסיבוב השלישי סיימנו ראשונים עם 21 נקודות. הוא לא דפק חשבון לשחקנים בכירים(מישהו אמר לופא?) אנחנו תופסים ממנו כי הוא המאמן שהגיע הכי רחוק עם הרצליה בשנים האחרונות, וזה מאוד כואב שלא השאירו אותו אחרי מה שהוא עשה. בכל מקרה ניתן לבלבול את הכבוד המגיע לו בינתיים הוא בסדר גמור ואתמול ראו שהוא לא דופק חשבון לשיימן שביקש ממנו לא להפסיק את המשחק והוא בכל זאת הפסיק אותו(נקווה שהוא לא יפטר אותו עכשיו)
להרצליה יש השנה קבוצה טובה מאוד. בשביל שהקבוצה תעלה בסיום העונה לליגת בעל היא צריכה שני דברים: 1. 2 חלוצים ברמה טובה מאוד שיודעים לעשות רק דבר אחד לתת גולים והרבה!! 2. הרצליה צריכה קהל ואני לא מדבר על כמות אני מדבר על קהל שיעשה הרבה רעש שידחוף את הקבוצה קדימה על זה אני מדבר. אני מאוד מקווה שיהיה בסוף חוג אוהדים וגם שמחירי המינוים יהיה טובים ואז אם שני הדברים האלה הרצליה תוכל לרוץ חזק בליגה ואולי השנה סוף סוף נחזור לאיפה שאנחנו צריכים להיות. בהצלחה מכבי!!!!!!!!!!!!
מה עם הקהל באמת? הוא לא התעורר אחרי המסע בגביע? כמה אוהדים הגיעו למשחקים בגביע? לכמה אתם מצפים העונה?
1.לחצי גמר הגיעו בסביבות 1500-2000 לגמר הגיעו 4000 הקהל של הרצליה הוא קהל של הצלחות אם הקבוצה תרוץ יש פוטנציאל ל700 ומעלה. חוג האוהדים נמצא כרגע עדיין בגדר שמועה,שום דבר רציני לא התחיל